Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Västerås - Visa på karta

Webbplats


KBT

KBT står för kognitiv beteendeterapi och är en terapiform som är mycket effektiv vid flera olika tillstånd av psykisk ohälsa.

Hur fungerar KBT?

KBT syftar till att skapa kännedom om problematiska beteendemönster och sedan aktivt arbeta med att lära sig att bryta dessa mönster. Behandlingsplanen utgår från individen, och tillsammans med din terapeut lägger ni upp en plan som passar just dig.

Välkommen till oss på Eder & Lahdo för mer information om KBT!

Informationen uppdaterades 16 oktober 2019 av Vården.se

Om Eder & Lahdo

Välkommen till Eder & Lahdo, Byrå för modern psykologi – en mottagning där vi strävar efter att människor med olika typer av svårigheter ska få den hjälp de behöver. Vi finns i Södertälje, på Mälaregatan 8, men välkomnar patienter från hela landet.

Det här kan vi hjälpa er med

På Eder & Lahdo gör vi neuropsykiatriska utredningar, med frågeställningar som ADHD, Autism och Intellektuell funktionsnedsättning. Vi utgår från en väl beprövad utredningsmodell. Våra patienter och anhöriga kan känna sig trygga i att utredningen genomförs effektivt och patientsäkert, och att ni alltid blir väl bemötta.

I övrigt arbetar vi med KBT-behandling av främst barn och ungdomar, och erbjuder rådgivning till föräldrar. Vi samarbetar också med skolor genom att stötta skolpersonal med handledning.

Om Eder & Lahdo

Byrån grundades år 2013 av psykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo. Idag består verksamheten av tre legitimerade psykologer och två PTP-psykologer. Tillsammans har vi genomfört över 1500 utredningar på barn och vuxna, i Stockholm, Södermanland och Västmanland.

Vi välkomnar patienter från hela landet

Vi har vårt säte i Södertälje men vi välkomnar även patienter som bor i andra delar av landet, som till exempel Västmanland. Ni kan enkelt fylla i vår egenremiss nedan, så återkopplar vi till er så snart vi kan. Bor ni i Stockholm eller Sörmland måste ni ha en formell remiss för att komma till oss för utredning, och vi rekommenderar att ni i första hand kontaktar er lokala BUP-mottagning.

Egenremiss för neuropsykiatrisk utredning

Om ni bor utanför Stockholm eller Sörmland och vill söka er till oss för utredning av ert barn kan ni fylla i vår egenremiss, som finns på vår hemsida och på länken nedan. För närvarande har vi korta väntetider och det tar i de flesta fall inte mer än 3 månader från det att remissen kommit in till dess att utredningen är färdigställd.

Egenremiss barn

Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Eder & Lahdo!

Informationen uppdaterades 16 oktober 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Eder & Lahdo

KBT hos Eder & Lahdo i Västerås

KBT står för kognitiv beteendeterapi och är en terapiform som är mycket effektiv vid flera olika tillstånd av psykisk ohälsa. Hur fungera...


Neuropsykiatrisk utredning hos Eder & Lahdo i Västerås

Vi på Eder & Lahdo utför ett brett spektrum av neuropsykiatriska utredningar av barn. Alla som arbetar hos oss är legitimerade psykologe...


ADHD hos Eder & Lahdo i Västerås

ADHD är en funktionsvariation som är relativt vanlig. Många som har ADHD har svårt att koncentrera sig. Man kan även vara motoriskt rastlös,...


Autism hos Eder & Lahdo i Västerås

Autism är en funktionsvariation som oftast kommer till uttryck som svårigheter att läsa av och anpassa sitt beteende till kraven i olika soc...


Psykolog hos Eder & Lahdo i Västerås

Hos Eder & Lahdo hittar du legitimerade psykologer och PTP-psykologer med bred erfarenhet av utredning och behandling av såväl vuxna som...


Våra medarbetare

Karl Eder

Leg. psykolog

Fadi Lahdo

Leg. psykolog

Tina Lind

Leg. psykolog föräldraledig

Filip Bergman

PTP-psykolog

Elsa Bergh

Leg. psykolog

Karta - Västerås

Omdömen


Frågor