1/3
Öppet, idag till 19:00

Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Dragarbrunnsgatan 42, Uppsala

Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Välkommen till Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan!

Du hittar vår välsorterade butik på Dragarbrunnsgatan 42 i Uppsala. Här kan du få hjälp med olika sorters synundersökningar av legitimerade optiker. Vi erbjuder glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och kan hjälpa både dig som behöver skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil.

Synundersökning hos legitimerade optiker

Vi på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan har lång erfarenhet och våra legitimerade optiker kan hjälpa dig med flera olika syntest. Det kan till exempel behövas när du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Vill skaffa linser
  • Vill skaffa glasögon
  • Ska ta körkort
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har problem med trötta ögon

Hos oss är både unga och gamla välkomna, och vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina behov.

Ögonhälsoundersökning - upptäck ögonsjukdomar i tid

Hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan kan vi hjälpa dig som vill göra en ögonhälsoundersökning. Det är ett bra sätt att upptäcka tecken på eventuella sjukdomar på ett tidigt stadie, och vi rekommenderar alla som fyllt 40 år att regelbundet undersöka sin ögonhälsa. Vid undersökningen tittar vi efter avvikelser som kan tyda på någon av de vanligaste ögonsjukdomarna: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken. Hittar vi några tecken på sjukdom remitterar vi dig till ögonläkare.

Hitta dina nya glasögon hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Vi på Synsam har ett stort utbud av glasögonbågar från många välkända märken och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Är du osäker på vad du ska välja kan våra rådgivare guida dig. Vi kan också erbjuda dig att hyra dina glasögon, tack vare vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Naturligtvis har vi också solglasögon, linsvätska och andra tillbehör.

Vår olycksgaranti för dina glasögon

När du köper glasögon hos oss täcks de av vår kostnadsfria olycksgaranti, vilket betyder att om glasögonen skulle gå sönder inom de första 365 dagarna så reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Ifall du tycker att du fått sämre syn inom det första året så får du boka en ny synundersökning hos oss på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan - utan extra kostnad såklart.

Välkommen till oss på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan i Uppsala!

Informationen uppdaterades 15:31 - 6 okt, 2020

Skaffa glasögon hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Pris från: 199 kr  

Ska du skaffa dina första glasögon, eller uppdatera de du har? Välkommen till Synsam på Dragarbrunnsgatan 42, så hjälper vi dig!

Du kan korrigera ditt synfel med glasögon

Upplever du problem med din syn? Misstänker du att du behöver glasögon? Då kan ett bra första steg vara att träffa en av våra optiker. Genom att träffa en optiker kan du få svar på dina frågor om ögonhälsa och genomgå olika tester. Om glasögon visar sig vara aktuellt i ditt fall, hjälper optikern till med justeringarna för att hitta rätt styrka på dina glasögon.

Flera alternativ för dina glasögon

Vi på Synsam erbjuder bågar från ett stort antal märken, och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. När du köper glasögon hos oss täcks du dessutom av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon åt dig om de skadas inom de första 365 dagarna. Vi har även ett abonnemang som heter Synsam Lifestyle, där du kan hyra dina glasögon, istället för att köpa dem. I abonnemanget ingår tre olika typer glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Hitta rätt glasögon hos oss på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan!

Synundersökning
hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Besök någon av våra legitimerade optiker på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan för en synundersökning. Optikern undersöker ögat Det kan...

Pris från: 199 kr  

Skaffa linser
hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Linser är ett bra alternativ för dig som inte kan eller vill ha glasögon. Hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan kan vi hjälpa dig. Att ska...

Pris från: 549 kr  

Ögonhälsoundersökning
hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Har du funderat på att göra en mer noggrann undersökning av din ögonhälsa? Hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan erbjuder vi ögonhälsoundersö...

Pris: 899 kr  

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:00 - 19:00
Lördag : 10:00 - 17:00
Söndag : 12:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.