Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Skaffa glasögon hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Pris

fr. 199 kr

Ungdom 13-19 år: 199 kr, vuxen: 449 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 42, Uppsala - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 19:00
  • Lördag 10:00 - 17:00
  • Söndag 12:00 - 16:00

Skaffa glasögon

Ska du skaffa dina första glasögon, eller uppdatera de du har? Välkommen till Synsam på Dragarbrunnsgatan 42, så hjälper vi dig!

Du kan korrigera ditt synfel med glasögon

Upplever du problem med din syn? Misstänker du att du behöver glasögon? Då kan ett bra första steg vara att träffa en av våra optiker. Genom att träffa en optiker kan du få svar på dina frågor om ögonhälsa och genomgå olika tester. Om glasögon visar sig vara aktuellt i ditt fall, hjälper optikern till med justeringarna för att hitta rätt styrka på dina glasögon.

Flera alternativ för dina glasögon

Vi på Synsam erbjuder bågar från ett stort antal märken, och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. När du köper glasögon hos oss täcks du dessutom av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon åt dig om de skadas inom de första 365 dagarna. Vi har även ett abonnemang som heter Synsam Lifestyle, där du kan hyra dina glasögon, istället för att köpa dem. I abonnemanget ingår tre olika typer glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Hitta rätt glasögon hos oss på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan!

Informationen uppdaterades 06 oktober 2020 av Vården.se

Om Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Välkommen till Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan!

Du hittar vår välsorterade butik på Dragarbrunnsgatan 42 i Uppsala. Här kan du få hjälp med olika sorters synundersökningar av legitimerade optiker. Vi erbjuder glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och kan hjälpa både dig som behöver skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil.

Synundersökning hos legitimerade optiker

Vi på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan har lång erfarenhet och våra legitimerade optiker kan hjälpa dig med flera olika syntest. Det kan till exempel behövas när du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Vill skaffa linser
  • Vill skaffa glasögon
  • Ska ta körkort
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har problem med trötta ögon

Hos oss är både unga och gamla välkomna, och vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina behov.

Ögonhälsoundersökning - upptäck ögonsjukdomar i tid

Hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan kan vi hjälpa dig som vill göra en ögonhälsoundersökning. Det är ett bra sätt att upptäcka tecken på eventuella sjukdomar på ett tidigt stadie, och vi rekommenderar alla som fyllt 40 år att regelbundet undersöka sin ögonhälsa. Vid undersökningen tittar vi efter avvikelser som kan tyda på någon av de vanligaste ögonsjukdomarna: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken. Hittar vi några tecken på sjukdom remitterar vi dig till ögonläkare.

Hitta dina nya glasögon hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Vi på Synsam har ett stort utbud av glasögonbågar från många välkända märken och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Är du osäker på vad du ska välja kan våra rådgivare guida dig. Vi kan också erbjuda dig att hyra dina glasögon, tack vare vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Naturligtvis har vi också solglasögon, linsvätska och andra tillbehör.

Vår olycksgaranti för dina glasögon

När du köper glasögon hos oss täcks de av vår kostnadsfria olycksgaranti, vilket betyder att om glasögonen skulle gå sönder inom de första 365 dagarna så reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Ifall du tycker att du fått sämre syn inom det första året så får du boka en ny synundersökning hos oss på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan - utan extra kostnad såklart.

Välkommen till oss på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan i Uppsala!

Informationen uppdaterades 06 oktober 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

Synundersökning hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

fr. 199 kr Ungdom 13-19 år: 199 kr, vuxen (glasögon): 449 kr, vuxen (linser): fr. 549 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Besök någon av våra legitimerade optiker på Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan för en synundersökning. Optikern undersöker ögat Det kan...


Skaffa glasögon hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

fr. 199 kr Ungdom 13-19 år: 199 kr, vuxen: 449 kr. Synundersökningen ingår om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Ska du skaffa dina första glasögon, eller uppdatera de du har? Välkommen till Synsam på Dragarbrunnsgatan 42, så hjälper vi dig! Du kan k...


Skaffa linser hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

fr. 549 kr För dig som redan har linser: 549 kr, för dig som aldrig haft linser: 899 kr.

Linser är ett bra alternativ för dig som inte kan eller vill ha glasögon. Hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan kan vi hjälpa dig. Att ska...


Ögonhälsoundersökning hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

899 kr Lokala prisavvikelser kan förekomma.

Har du funderat på att göra en mer noggrann undersökning av din ögonhälsa? Hos Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan erbjuder vi ögonhälsoundersö...


Karta - Dragarbrunnsgatan 42, Uppsala

Omdömen