Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 076-184 85 85

Ofrivillig barnlöshet hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kålsängsgränd 10D, reception 3 trappor, Uppsala - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 07:45 - 16:30
  • Vi har även öppet vissa kvällar och helger.
  • Telefontid alla helgfria vardagar kl 8:15-15:45

Ofrivillig barnlöshet

Ofrivillig barnlöshet, även kallat infertilitet, innebär att inte bli gravid inom en viss tidsram när man själv önskar bli det.

Utredning av ofrivillig barnlöshet

Om ni försökt bli gravida i mer än ett år kan det vara bra att söka hjälp för att genomgå en infertilitetsutredning (fertilitetsutredning). Om du eller din partner vet med er att någon av er kan ha problem med fertiliteten kan det vara bra att söka hjälp tidigare.

Hur går en infertilitetsutredning till?

Det finns en rad olika faktorer som kan påverka fertiliteten, både hos kvinnor och män. Utredningen består därför av en genomgång av möjliga orsaker till infertiliteten. Vi genomför bland annat gynekologisk undersökning med ultraljud, hormonanalys och tar spermaprov.

Efter utförda prover och undersökningar har ni ett sammanfattande samtal med utredande läkare. Då går ni igenom resultaten och oftast får ni ett eller flera behandlingsförslag. Vilket/vilka behandlingsalternativ som blir aktuella är individuellt och avgörs av orsaken (om sådan kunnat påvisas) och andra faktorer som till exempel kvinnans ålder.

Välkommen till GynHälsan Fertilitetsklinik!

Informationen uppdaterades 12 juni 2019 av Vården.se

Om GynHälsan Fertilitetsklinik

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

Välkommen till GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala!

På vår klinik i centrala Uppsala erbjuder vi rådgivning kring fertilitet samt infertilitetsutredningar och infertilitetsbehandlingar såsom IVF och insemination. Vi erbjuder även möjligheten att frysa ägg och spermier i fertilitetsbevarande syfte.

Till oss är alla välkomna, både par och ensamstående, och ni kan söka er till oss oavsett var i landet ni bor.

Initial rådgivning och utredning kan även ske via vår mottagning GynHälsan.

Anpassad behandling utifrån ert behov

Hos oss arbetar personal med mångårig kompetens inom området. Vi har fokus på patienten, hög kompetens och ett flexibelt arbetssätt. Varje behandling som utförs individanpassas baserat på bakgrund och utredningsfynd. Vi använder oss av beprövade behandlingsmetoder och håller oss uppdaterade med de senaste nyheterna inom området.

Landstingsfinansierad infertilitetsvård

Delar av vården hos oss är landstingsfinansierad och då betalar du gällande patientavgifter inom Region Uppsala och frikort gäller. Andra delar av vården är fullt ut privatfinansierad. Om arbetsgivaren tillåter kan även bruttolöneavdrag göras vilket gör att kostnaden blir lägre.

Kontakta oss på GynHälsan Fertilitetsklinik om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 12 juni 2019 av Vården.se

Behandlingar hos GynHälsan Fertilitetsklinik

IVF hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Vid IVF, även kallat provrörsbefruktning, låter man spermien befrukta ägget utanför kvinnans kropp. Den vetenskapliga benämningen är in-vitr...


Provrörsbefruktning hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Hos GynHälsan Fertilitetsklinik kan vi hjälpa till med provrörsbefruktning, IVF, som innebär att kvinnans ägg befruktas av mannens spermier ...


Insemination hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

På GynHälsan Fertilitetsklinik kan vi hjälpa till med insemination av mannens egna spermier eller donerade spermier. Inseminationen kan göra...


Ofrivillig barnlöshet hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Ofrivillig barnlöshet, även kallat infertilitet, innebär att inte bli gravid inom en viss tidsram när man själv önskar bli det. Utredning...


Infertilitetsutredning hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

En infertilitetsutredning, i vardagligt tal kallat fertilitetsutredning, kan du genomgå om du försökt bli gravid under en längre tid. Det fi...


Karta - Kålsängsgränd 10D, reception 3 trappor, Uppsala

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21:32 - 22 sep, 2019 skrev:

Supernöjda. Bra bemötande, mycket bättre än den stora kända kliniken här i staden, lyhörda, kompetenta, svarade på alla våra frågor med stort tålamod, väldigt tillgängliga (vi fick intrycket av att de i princip jobbade dygnet runt). Det var ett ganska familjärt ställe på sätt och vis och det gillade vi. Det enda som lämnade något att önska var väntrummet, som var ganska slitet och verkligen inte var representativt för den huvudsakliga verksamheten. Sen fick vi ett barn dessutom, jippie!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor