Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 076-184 85 85

Insemination hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kålsängsgränd 10D, reception 3 trappor, Uppsala - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 07:45 - 16:30
  • Vi har även öppet vissa kvällar och helger.
  • Telefontid alla helgfria vardagar kl 8:15-15:45

Insemination

På GynHälsan Fertilitetsklinik kan vi hjälpa till med insemination av mannens egna spermier eller donerade spermier. Inseminationen kan göras i en naturlig menscykel eller kombinerat med ägglossningsstimulering.

Insemination med mannens egna spermier

Insemination med din partners spermier kan göras om ni som par har oförklarad infertilitet, om mannen har ett lätt nedsatt spermaprov eller problem med utlösning.

Insemination med donerade spermier

Inseminationer med donerade spermier kan göras för ensamstående kvinnor, lesbiska par eller heterosexuella par där mannen saknar spermier.

Hur går inseminationen till?

Inseminationen görs dagen efter positivt ägglossningstest. Spermaprovet prepareras för att isolera de bästa spermierna som sedan sprutas in i kvinnans livmoder med en tunn kateter. Vanligtvis är inseminationen smärtfri och snabbt utförd.

Antalet behandlingar som behövs är individuellt och slumpen spelar in. Om inseminationerna inte resulterar i graviditet kan det blir aktuellt med IVF-behandling.

Kontakta oss på GynHälsan Fertilitetsklinik om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 12 juni 2019 av Vården.se

Om GynHälsan Fertilitetsklinik

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

Välkommen till GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala!

På vår klinik i centrala Uppsala erbjuder vi rådgivning kring fertilitet samt infertilitetsutredningar och infertilitetsbehandlingar såsom IVF och insemination. Vi erbjuder även möjligheten att frysa ägg och spermier i fertilitetsbevarande syfte.

Till oss är alla välkomna, både par och ensamstående, och ni kan söka er till oss oavsett var i landet ni bor.

Initial rådgivning och utredning kan även ske via vår mottagning GynHälsan.

Anpassad behandling utifrån ert behov

Hos oss arbetar personal med mångårig kompetens inom området. Vi har fokus på patienten, hög kompetens och ett flexibelt arbetssätt. Varje behandling som utförs individanpassas baserat på bakgrund och utredningsfynd. Vi använder oss av beprövade behandlingsmetoder och håller oss uppdaterade med de senaste nyheterna inom området.

Landstingsfinansierad infertilitetsvård

Delar av vården hos oss är landstingsfinansierad och då betalar du gällande patientavgifter inom Region Uppsala och frikort gäller. Andra delar av vården är fullt ut privatfinansierad. Om arbetsgivaren tillåter kan även bruttolöneavdrag göras vilket gör att kostnaden blir lägre.

Kontakta oss på GynHälsan Fertilitetsklinik om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 12 juni 2019 av Vården.se

Behandlingar hos GynHälsan Fertilitetsklinik

IVF hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Vid IVF, även kallat provrörsbefruktning, låter man spermien befrukta ägget utanför kvinnans kropp. Den vetenskapliga benämningen är in-vitr...


Provrörsbefruktning hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Hos GynHälsan Fertilitetsklinik kan vi hjälpa till med provrörsbefruktning, IVF, som innebär att kvinnans ägg befruktas av mannens spermier ...


Insemination hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

På GynHälsan Fertilitetsklinik kan vi hjälpa till med insemination av mannens egna spermier eller donerade spermier. Inseminationen kan göra...


Ofrivillig barnlöshet hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

Ofrivillig barnlöshet, även kallat infertilitet, innebär att inte bli gravid inom en viss tidsram när man själv önskar bli det. Utredning...


Infertilitetsutredning hos GynHälsan Fertilitetsklinik i Uppsala

En infertilitetsutredning, i vardagligt tal kallat fertilitetsutredning, kan du genomgå om du försökt bli gravid under en längre tid. Det fi...


Karta - Kålsängsgränd 10D, reception 3 trappor, Uppsala

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21:32 - 22 sep, 2019 skrev:

Supernöjda. Bra bemötande, mycket bättre än den stora kända kliniken här i staden, lyhörda, kompetenta, svarade på alla våra frågor med stort tålamod, väldigt tillgängliga (vi fick intrycket av att de i princip jobbade dygnet runt). Det var ett ganska familjärt ställe på sätt och vis och det gillade vi. Det enda som lämnade något att önska var väntrummet, som var ganska slitet och verkligen inte var representativt för den huvudsakliga verksamheten. Sen fick vi ett barn dessutom, jippie!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor