Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 018-265 00 61

Hörseltest hos AudioNova Uppsala

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Svartbäcksgatan 41, Uppsala - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Du hittar aktuella öppettider på vår webbplats: www.audionova.se

Hörseltest

Har du problem med hörseln?

Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan upplevas som besvärliga, till exempel samtal med familj och vänner, möten, telefonsamtal, att lyssna på musik och att titta på TV.

Om du upplever att du har problem med din hörsel kan du kontakta oss på AudioNova Uppsala för att boka ett hörseltest. Ett hörseltest är enkelt och helt smärtfritt att genomföra. Du kan också göra ett enklare hörseltest online på vår hemsida.

Vi på AudioNova Uppsala rekommenderar att testa hörseln en gång om året eftersom regelbundna hörseltest gör det lättare att upptäcka förändringar.

AudioNova Uppsala hjälper dig att höra igen!

Hos AudioNova Uppsala erbjuder vi hörseltest utförda av legitimerade audionomer. Genom ett hörseltest mäter audionomen vilka toner du kan uppfatta. När testet är klart sammanställer audionomen en hörselkurva utifrån dina svar. Bilden av din hörsel kallas för ett audiogram och visar vilken/vilka typer av hörselnedsättningar du har. Utifrån det kan audionomen rekommendera lämpliga åtgärder för att hjälpa dig med din hörsel.

AudioNova Uppsala erbjuder ett brett sortiment av hörapparater och hörseltekniska produkter som vi anpassar efter dina behov. Målet är att hitta den bästa lösningen på dina hörselproblem så att din livskvalité förbättras.

Kontakta oss på AudioNova Uppsala för att boka ett hörseltest!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Om AudioNova Uppsala

Välkommen till AudioNova Uppsala – Din Hörselspecialist!

AudioNova Uppsala ligger på Svartbäcksgatan 41 i Uppsala, precis invid Fyrisån. Åker du kommunalt hit går du av vid hållplats Skolgatan.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen i Uppsala är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Uppsala kan hjälpa dig med

På AudioNova Uppsala hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Uppsala vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Uppsala!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Uppsala är en hörselklinik som är auktoriserad av Uppsala län inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Uppsala!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova Uppsala

Hörseltest hos AudioNova Uppsala

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos AudioNova Uppsala

Hör du dåligt? På AudioNova Uppsala erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprovn...


Batterier till hörapparater hos AudioNova Uppsala

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos AudioNova Uppsala

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos AudioNova Uppsala

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos AudioNova Uppsala

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Svartbäcksgatan 41, Uppsala

Omdömen


Frågor

 • Fråga ställd 19:13 20 jan 2020

  Hej, vad kostar en hörseltest hos er och hur lång väntetid är det?

  AudioNova Uppsala svarar:

  Hej Håkan. För hörseltest med ev. behov av hörapparater har vi ca 6 månaders väntetid.
  Besöket är kostnadsfritt.

  /MVH
  Isabelle Sandberg