Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 0520-109-00

Tandblekning hos Tandläkare Catarina Wahlin i Trollhättan

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kungsgatan 39, Trollhättan - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag 07:15 - 17:00
 • Tisdag 07:30 - 17:15
 • Onsdag 07:15 - 16:00
 • Torsdag 07:30 - 16:15
 • Fredag 07:15 - 13:30

Tandblekning

Vill du få ett vitt och fräscht leende? Då kan Tandläkare Catarina Wahlin hjälpa dig!

Innan du bleker tänderna

Innan du bleker tänderna är det viktigt att andra problem med tänderna, som till exempel karies, åtgärdas. Därför får du börja med att komma på en undersökning hos oss där vi går igenom tänder och munhälsa. Om allt ser bra ut kan vi påbörja blekningen.

Så går tandblekning till

Först tillverkar vi en plastskena som är anpassad specifikt för dina tänder. Skenan fylls sedan med en blekningsgel och placeras över tänderna där den får verka. Blekningen kan göras hemma eller hos oss på kliniken.

Varmt välkommen till Tandläkare Catarina Wahlin!

Informationen uppdaterades 24 juni 2019 av Vården.se

Om Tandläkare Catarina Wahlin

Centralt i Trollhättan i trivsamma lokaler hittar du Tandläkare Catarina Wahlin. Här erbjuds du ett brett utbud av tandvård och ett vänligt bemötande. Vi möter dig med empati och tar gärna emot dig som är tandvårdsrädd.

En heltäckande tandvård

Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom allmäntandvård och behandlingarna är alltid individuellt anpassade. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

 • Regelbundna undersökningar
 • Estetisk tandvård
 • Tandblekning
 • Bettskenor
 • Tandimplantat
 • Skalfasader
 • Rotfyllningar
 • Lagningar
 • Akuttandvård

Vi erbjuder tandvård av hög kvalitet

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med den behandling du får hos oss och vi går kontinuerligt vidareutbildningar för att fördjupa våra kunskaper. Behandlingarna utförs enligt den senaste tekniken och är skonsam och smärtfri. Vid behov kan vi också remittera vidare till specialist.

Varmt välkommen till Tandläkare Catarina Wahlin i Trollhättan!

Informationen uppdaterades 24 juni 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Tandläkare Catarina Wahlin

Tandblekning hos Tandläkare Catarina Wahlin i Trollhättan

Vill du få ett vitt och fräscht leende? Då kan Tandläkare Catarina Wahlin hjälpa dig! Innan du bleker tänderna Innan du bleker tändern...


Akut tandvård hos Tandläkare Catarina Wahlin i Trollhättan

Ibland drabbas man av akuta besvär med tänderna och behöver få hjälp snabbt. Det kan till exempel röra sig om tandvärk eller en skada på tän...


Tandimplantat hos Tandläkare Catarina Wahlin i Trollhättan

Hos Tandläkare Catarina Wahlin kan du få hjälp med tandimplantat. Det kan vara en bra lösning om du har förlorat en eller flera tänder. V...


Bettskena hos Tandläkare Catarina Wahlin i Trollhättan

Vaknar du ofta med huvudvärk och ömmande käkar? Då kan du vara i behov av en bettskena. Hos Tandläkare Catarina Wahlin får du hjälp! När ...


Rotfyllning hos Tandläkare Catarina Wahlin i Trollhättan

Hos Tandläkare Catarina Wahlin kan du få hjälp med rotfyllning. Det kan vara aktuellt om pulpan som sitter inne i tanden har blivit inflamme...


Karta - Kungsgatan 39, Trollhättan

Omdömen


Frågor

 • Fråga ställd 17:55 11 dec 2019

  Jag vill gärna veta hur mycket kostar tandblekningen?

  Tandläkare Catarina Wahlin svarar:

  Det kostar 3000 kronor. Då ingår individuellt framställda blekskenor gjorda av tandtekniker och material för blekning för ca fem dagar . Skenorna sparar du om du vill bleka igen om ett par år. . Du bör vara nyligen undersökt av en tandläkare och ska inte ha några ”hål” då du i så fall kan få besvär från de tänderna. Vi polerar dina tänder innan blekningen och tittar på din naturliga tandfärg och hur mycket det är rimligt att bleka . Ring oss så får du veta mer !


 • Fråga ställd 21:32 22 okt 2019

  Hej, vad kostar en tandblekning?

  Tandläkare Catarina Wahlin svarar:

  Hej!
  Innan du gör en tandblekning ska du göra en undersökning av dina tänder hos en tandläkare. Om du har ett hål som behöver lagas är det viktigt att göra det innan tandblekningen då man annars kan få tandvärk. Vid tandblekning tar vi avtryck av dina tänder. Avtrycken skickas sedan till en tandtekniker som gör blekskenor av plast som passa dina tänder. Blekmedlet läggs sedan i skenorna som därefter sätts på plats. Ofta bleker man på natten. Fyra till fem nätter brukar räcka. Blekskenor och blekmedel kostar 3000 kronor. För både över och underkäke.
  Blekskenorna sparar du om du vill bleka dina tänder igen om ett par år. Då räcker det oftast med ett par nätter. Då köper du endast nytt blekmedel som inte kostar så mycket. Hör gärna av dig om du vill veta mer!
  Med vänlig hälsning,
  Catarina Wahlin 🌞