Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0410-74 08 77

Hörapparater hos AudioNova Trelleborg

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Västerbrogränd 5, Trelleborg - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 08:00 - 15:00
  • Fredag 08:00 - 12:00

Hörapparater

Hör du dåligt?

På AudioNova Trelleborg erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprovning av hörapparater är att göra ett hörseltest hos en av våra legitimerade audionomer. Baserat på resultatet samt dina önskemål och behov föreslår sedan audionomen olika hörapparater och modeller som passar just dig.

Många varianter på hörapparat

Hörapparater kan se ut på många olika sätt men det finns tre "huvudtyper":

  • Bakom örat
  • I ytterörat
  • Inne i hörselgången

Olika hörapparater passar olika öron och hörselnedsättningar. På AudioNova Trelleborg erbjuder vi ett stort urval av hörapparatmodeller i olika prisklasser.

Hjälpmedel till din hörapparat

Även med bra hörapparater kan det i vissa situationer vara svårt att uppfatta vad som sägs. Då kan du komplettera hörapparaten med produkter som hjälper dig att höra bra även vid dessa tillfällen.

Har du nedsatt hörsel och behöver kompletterande hörselprodukter i ditt arbete kan du få bidrag av Försäkringskassan för en arbetsplatsanpassning.

Välkommen till oss på AudioNova Trelleborg för att få hjälp med hörapparater!

Informationen uppdaterades 07 augusti 2019 av Vården.se

Om AudioNova Trelleborg

Välkommen till AudioNova Trelleborg – Din Hörselspecialist!

AudioNova Trelleborg ligger på Västerbrogränd 5 nära Folkuniversitetet Trelleborg. Till oss kommer du med buss till hållplats Östersjögatan alternativt Bryggaregatan.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen i Trelleborg är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Trelleborg kan hjälpa dig med

På AudioNova Trelleborg hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Trelleborg vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Trelleborg!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Trelleborg är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Skåne inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Trelleborg!

Informationen uppdaterades 07 augusti 2019 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova Trelleborg

Hörseltest hos AudioNova Trelleborg

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos AudioNova Trelleborg

Hör du dåligt? På AudioNova Trelleborg erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utpr...


Batterier till hörapparater hos AudioNova Trelleborg

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos AudioNova Trelleborg

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos AudioNova Trelleborg

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos AudioNova Trelleborg

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Västerbrogränd 5, Trelleborg

Omdömen


Frågor