1/6
4.87
(54)
Öppet måndag från 07:00

Naprapatlogik

Kryssarvägen 6, Täby

Naprapatlogik

4.87
Om oss
Boka behandling
Omdömen
Kontakt

Välkommen till Naprapatlogik!

Du hittar vår mottagning i Täby, på Kryssarvägen 6. Till oss är alla välkomna och vi behandlar dagligen trötta ryggar, stela axlar och löparknän.

Det här kan vi hjälpa dig med

Hos oss får du träffa kunniga naprapater som använder en rad olika behandlingsmetoder, till exempel dry needling, massage, idrottsmassage och andra manuella tekniker. Vi kan hjälpa dig som har drabbats av:

  • Huvudvärk
  • Ryggskott
  • Tennisarmbåge
  • Nackspärr
  • Käk- och bettbesvär
  • Stela axlar
  • Löparknä
  • Impingement
  • Musarm

...och mycket mer!

Om oss på Naprapatlogik

Vi som jobbar på Naprapatlogik brinner för naprapati, träning och hälsa. Hos oss står du som patient i centrum, och alla behandlingar anpassas efter just dina behov. Mottagningen drivs av Christoffer Andell, leg. naprapat, som har ett stort intresse för idrott och idrottsrelaterade besvär, men även besvär relaterade till käken och bettet.

Varmt välkommen till oss på Naprapatlogik!

Informationen uppdaterades 16:21 - 25 feb, 2021

Behandling av nackspärr hos Naprapatlogik i Täby

Nackspärr är ett vanligt besvär som drabbar de flesta någon gång i livet. Vi på Naprapatlogik träffar dagligen patienter med nackspärr och kan hjälpa dig med behandling.

Vad innebär nackspärr?

Nackspärr kallas det när man drabbas av plötslig smärta och stelhet i nacken. Ofta uppstår besvären när man gör en viss rörelse, som att man vrider på huvudet, vilket leder till att musklerna krampar och man får ont. Nackspärr kan också uppstå när du sitter i en obekväm position för länge, när du sitter i vinddrag eller på grund av stress.

Behandling av nackspärr

Exakt hur en behandling ser ut beror på dina specifika besvär, så vi börjar alltid med att göra en noggrann undersökning. Utifrån den kan vi sedan hitta en lämplig behandlingsteknik för just dig. Målet med behandlingen är att du ska bli mindre spänd, mer rörlig och mindre smärtpåverkad. Du får också med dig övningar som du kan göra hemma, för att träna upp nackmuskulaturen och undvika återkommande problem med nackspärr.

Välkommen att boka tid hos Naprapatlogik!

Besök hos naprapat
hos Naprapatlogik i Täby

Hos Naprapatlogik kan du få hjälp med dina besvär av kunniga naprapater. Vad gör en naprapat? Naprapater arbetar med rörelseapparaten,...

Massage
hos Naprapatlogik i Täby

Massage är något som kan vara skönt avslappnande, men det kan också vara en bra metod för att avhjälpa olika besvär från musklerna. Hos Napr...

Behandling av huvudvärk
hos Naprapatlogik i Täby

Huvudvärk är något som drabbar de allra flesta av oss ibland, och det kan ha en rad olika orsaker. Hos Naprapatlogik kan vi hjälpa dig ident...

Behandling av ryggskott
hos Naprapatlogik i Täby

Hos Naprapatlogik kan vi hjälpa dig om du har drabbats av ryggskott. Vad innebär det att få ryggskott? Ryggskott, eller akut lumbago, ...

Behandling av tennisarmbåge
hos Naprapatlogik i Täby

Har du drabbats av tennisarmbåge? Välkommen till oss på Naprapatlogik för hjälp med behandling! Vad är tennisarmbåge? Tennisarmbåge ka...

Omdömen

Snittbetyg

4.87 / 5

Baserat på 54 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

12 jun, 2021 Oscar D. skrev:

Otroligt bra kompetens och ordentlig behandling, jag hade under flera månader besvär med diskbråck i ländrygg. Efter första behandlingen hos Christoffer blev det en avsevärd bestående förbättring. Rekommenderar starkt att träffa Christoffer vid liknande besvär.

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

29 maj, 2021 Catharina H. skrev:

Fantastiskt tacksam för Christoffer och hans kompetens kring muskler och träning. Han har behandlat värk i knä och rygg där andra naprapater gått bet. Med förståelse för hur musklerna fungerar ökar han förståelse och ger tips på stärkande övningar. Rekommenderar varmt!

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

28 maj, 2021 Jacob L. skrev:

Jag har varit hos Christoffer med ryggskott. Väldigt seriös, duktig och tillgänglig för frågor. Jag kan varmt rekommendera ett besök där.

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

26 maj, 2021 Fredrik B. skrev:

Väldigt bra! Fått hjälp med såväl nacke, käke och rygg. Bra kunskap och bra tips/övningar. Varm människa som bryr sig om en. Rekommenderar starkt!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

25 maj, 2021 Anette L. skrev:

Är väldigt nöjd med både Cristoffer och Saga. Har problem med värk i vänster axel/skuldra och ländrygg. Behandlingar och övningar har hjälpt mycket, känner mig så tacksam!

Tillgänglighet
Vårdkvalitet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 07:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta