1/6
4.87
(35)
Öppet, idag till 17:00

Naprapatlogik

Fogdevägen 1, Täby

Naprapatlogik

Välkommen till Naprapatlogik!

Du hittar vår mottagning i Täby, i anslutning till Styrka Crossfits lokaler. Till oss är alla välkomna och vi behandlar dagligen trötta ryggar, stela axlar och löparknän.

Det här kan vi hjälpa dig med

Hos oss får du träffa kunniga naprapater som använder en rad olika behandlingsmetoder, till exempel dry needling, massage, idrottsmassage och andra manuella tekniker. Vi kan hjälpa dig som har drabbats av:

  • Huvudvärk
  • Ryggskott
  • Tennisarmbåge
  • Nackspärr
  • Käk- och bettbesvär
  • Stela axlar
  • Löparknä
  • Impingement
  • Musarm

...och mycket mer!

Vi kan också ta emot på Kungsholmen i Stockholm

Vid önskemål kan vi också ge behandling på Hantverkargatan 78 i Stockholm, där vi hyr in oss på tisdagar från kl 13:00. Välkommen att boka en tid eller kontakta oss om du har frågor!

Om oss på Naprapatlogik

Vi som jobbar på Naprapatlogik brinner för naprapati, träning och hälsa. Hos oss står du som patient i centrum, och alla behandlingar anpassas efter just dina behov. Mottagningen drivs av Christoffer Andell, leg. naprapat, som har ett stort intresse för idrott och idrottsrelaterade besvär, men även besvär relaterade till käken och bettet.

Varmt välkommen till oss på Naprapatlogik!

Informationen uppdaterades 09:27 - 22 jan, 2021

Behandling av ryggskott hos Naprapatlogik i Täby

Hos Narpapatlogik kan vi hjälpa dig om du har drabbats av ryggskott.

Vad innebär det att få ryggskott?

Ryggskott, eller akut lumbago, är egentligen en bred diagnos som innebär smärta kring ryggslutet. Det som händer är att musklerna krampar för att kroppen tror att den är skadad och försöker skydda sig. Ryggskottet kan ha olika underliggande orsaker, men uppkommer ofta vid någon form av överbelastning.

Behandling vid ryggskott

Ryggskott i sig är inte farligt och försvinner oftast av sig själv, men det kan ta lång tid och ge mycket smärta. Därför rekommenderar vi på Naprapatlandslaget att du söker hjälp för din ryggvärk. När du kommer till oss ser vi till att identifiera orsaken till att ryggskottet uppstod. Efter det behandlar vi dina akuta besvär och ger dig råd och övningar, så att du kan slippa få tillbaka besvären i framtiden.

Varmt välkommen till oss på Naprapatlogik för hjälp med ditt ryggskott!

Besök hos naprapat
hos Naprapatlogik i Täby

Hos Naprapatlogik kan du få hjälp med dina besvär av kunniga naprapater. Vad gör en naprapat? Naprapater arbetar med rörelseapparaten,...

Massage
hos Naprapatlogik i Täby

Massage är något som kan vara skönt avslappnande, men det kan också vara en bra metod för att avhjälpa olika besvär från musklerna. Hos Napr...

Behandling av huvudvärk
hos Naprapatlogik i Täby

Huvudvärk är något som drabbar de allra flesta av oss ibland, och det kan ha en rad olika orsaker. Hos Naprapatlogik kan vi hjälpa dig ident...

Behandling av tennisarmbåge
hos Naprapatlogik i Täby

Har du drabbats av tennisarmbåge? Välkommen till oss på Naprapatlogik för hjälp med behandling! Vad är tennisarmbåge? Tennisarmbåge ka...

Behandling av nackspärr
hos Naprapatlogik i Täby

Nackspärr är ett vanligt besvär som drabbar de flesta någon gång i livet. Vi på Naprapatlogik träffar dagligen patienter med nackspärr och k...

Omdömen

Snittbetyg

4.87 / 5

Baserat på 35 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

30 sep, 2020 Sofia E. skrev:

Väldigt nöjd med mina besök. Väldigt kunnig inom sitt område, trevlig som person vilket gör besöken enklare.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

28 sep, 2020 Nazanin A. skrev:

Jag kan varmt rekommendera Christoffer. Han har hjälpt mig med smärtor i rygg och axlar och tipsat mig med övningar innan min träning. Jag känner mig starkare än någonsin. Otroligt duktig och kompetent naprapat.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

14 sep, 2020 Haseeb B. skrev:

Every single time I have visited Christoffer, he has managed to work thing up like a charm.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

25 aug, 2020 M. Elisabeth P. skrev:

Jag kan verkligen rekommendera Christoffer. Det märks väl att han är väldigt mån om dig som kund och patient, och jag får alltid med mig nya tips och kunskap som hjälper mig med mina besvär.

Information
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien

24 aug, 2020 Carl P. skrev:

Christoffer är mycket duktig och seriös. Han behandlade mig för ryggskott som ingen annan gjort tidigare. Han förklarade på ett tydligt sätt och skickade med övningar som han visade på ett pedagogiskt sätt och som jag blev ombedd att filma - mycket bra. Rekommenderas!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag : 10:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.