1/3
Öppet idag från 10:00

Synsam Täby

Stortorget 136, Täby Centrum, Täby

Synsam Täby

Välkommen till oss på Synsam Täby!

Vår välsorterade butik ligger i Täby Centrum och här kan du få hjälp med allt från glasögon och linser till olika typer av tillbehör. Vi har legitimerade optiker på plats som kan genomföra syntest och hjälpa till med att hitta rätt lösning för just dig. Hos oss hittar du naturligtvis ett brett sortiment av produkter från välkända märken, och vi välkomnar både dig som vill uppdatera din stil och dig som ska skaffa glasögon för första gången.

Få din syn undersökt av våra optiker

Hos oss på Synsam Täby finns erfarna, legitimerade optiker som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan till exempel vara aktuellt om:

  • Du har svårt att se på olika avstånd
  • Du upplever återkommande huvudvärk
  • Du har problem med trötta ögon
  • Du vill skaffa linser
  • Du vill skaffa glasögon
  • Du ska ta körkort

Alla är välkomna hos oss - både unga och gamla. Vi hjälper dig utifrån just dina förutsättningar och behov.

Ögonhälsoundersökning hjälper dig att upptäcka sjukdomar i tid

Hos Synsam Täby kan du få hjälp med en ögonhälsoundersökning. Detta är något som vi rekommenderar till alla som fyllt 40 år, och är ett bra sätt att upptäcka tecken på eventuella ögonsjukdomar. Under undersökningen går vi igenom hela ögat och tittar särskilt efter symtom på våra tre vanligaste ögonsjukdomar: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken.

Vi hjälper dig att hitta rätt glasögon

Hos oss på Synsam Täby hittar du bågar från ett stort antal märken, för att du ska hitta rätt glasögon för dig. Du hittar även linsvätska, solglasögon och andra tillbehör i vår butik. Skulle du vilja hyra dina glasögon? Det kan du göra genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle.

Olycksgaranti för att du ska känna dig trygg

Synsam finns kvar som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om dina glasögon går sönder inom de första 365 dagarna så täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. Det betyder att vi reparerar eller byter ut dina glasögon åt dig. Skulle du få försämrad syn inom det första året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss - utan extra kostnad.

Boka in dig hos oss på Synsam Täby - välkommen!

Informationen uppdaterades 15:50 - 6 okt, 2020

Ögonhälsoundersökning hos Synsam Täby

Pris från: 899 kr  

Gör en ögonhälsoundersökning hos oss på Synsam Täby för att få en uppfattning om din ögonhälsa och upptäcka tidiga tecken på sjukdom.

Hela ögat undersöks noggrant

Olika sjukdomar i ögat kan upptäckas tidigt om man gör en ögonhälsoundersökning. Vi gör en utförlig och noggrann undersökning av hela ögat genom att mäta trycket i ögat, ögats synfält, samt genom att göra en ögonbottenfotografering.

Varför är det bra att göra en ögonhälsoundersökning?

Genom att gå på regelbundna ögonhälsoundersökningar kan man tidigt upptäcka besvär med ögonen. Vi rekommenderar detta till alla över 40 år. Optikern kan med den senaste tekniken se ifall du har någon av de tre vanligaste ögonsjukdomarna: grå starr, grön starr, eller åldersförändringar i gula fläcken. Skulle det finnas tecken på någon av sjukdomarna, eller något annat som avviker, så skickar optikern remiss till en ögonläkare så att du får den hjälp du behöver.

Boka din ögonhälsoundersökning hos oss i Täby Centrum!

Synundersökning
hos Synsam Täby

Upplever du besvär med synen eller känner du av trötta ögon och återkommande huvudvärk? Då kan det vara dags att boka in en synundersökning ...

Pris från: 199 kr  

Skaffa glasögon
hos Synsam Täby

Tror du att du kanske behöver glasögon? Då är du varmt välkommen till Synsam Täby. Glasögon hjälper till att korrigera synfel Om du ha...

Pris från: 199 kr  

Skaffa linser
hos Synsam Täby

Har du ett synfel, men kan eller vill inte ha glasögon? Då är linser ett bra alternativ. Låt oss på Synsam Täby hjälpa dig! Hur skaffar m...

Pris från: 549 kr  

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 10:00 - 20:00
Lördag - Söndag : 10:00 - 18:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.