Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 08-480 012 05

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Esplanaden 9, plan 3, Täby - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:00

Hörseltest

Har du problem med hörseln?

Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan upplevas som besvärliga, till exempel samtal med familj och vänner, möten, telefonsamtal, att lyssna på musik och att titta på TV.

Om du upplever att du har problem med din hörsel kan du kontakta oss på AudioNova Täby för att boka ett hörseltest. Ett hörseltest är enkelt och helt smärtfritt att genomföra. Du kan också göra ett enklare hörseltest online på vår hemsida.

Vi på AudioNova Täby rekommenderar att testa hörseln en gång om året eftersom regelbundna hörseltest gör det lättare att upptäcka förändringar.

AudioNova Täby hjälper dig att höra igen!

Hos AudioNova Täby erbjuder vi hörseltest utförda av legitimerade audionomer. Genom ett hörseltest mäter audionomen vilka toner du kan uppfatta. När testet är klart sammanställer audionomen en hörselkurva utifrån dina svar. Bilden av din hörsel kallas för ett audiogram och visar vilken/vilka typer av hörselnedsättningar du har. Utifrån det kan audionomen rekommendera lämpliga åtgärder för att hjälpa dig med din hörsel.

AudioNova Täby erbjuder ett brett sortiment av hörapparater och hörseltekniska produkter som vi anpassar efter dina behov. Målet är att hitta den bästa lösningen på dina hörselproblem så att din livskvalité förbättras.

Kontakta oss på AudioNova Täby för att boka ett hörseltest!

Informationen uppdaterades 06 augusti 2019 av Vården.se

Om AudioNova Täby

Snittbetyg på omdömen

4,8

Baserat på 4 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till AudioNova Täby – Din Hörselspecialist!

Hörselmottagningen AudioNova Täby hittar du på Esplanaden 9 i Täby. Du tar dig enkelt hit med Roslagsbanan eller buss till Täby centrum.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen i Täby är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Täby kan hjälpa dig med

På AudioNova Täby hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Täby vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Täby!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Täby är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Täby!

Informationen uppdaterades 06 augusti 2019 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova Täby

Hörseltest hos AudioNova Täby

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos AudioNova Täby

Hör du dåligt? På AudioNova Täby erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprovning...


Batterier till hörapparater hos AudioNova Täby

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos AudioNova Täby

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos AudioNova Täby

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos AudioNova Täby

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Esplanaden 9, plan 3, Täby

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,8
Baserat på 4 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

20:44 - 24 sep, 2019 skrev:

Toppentrevlig personal.
Känner sej verkligen välkommen.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


12:00 - 17 jul, 2019

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


14:38 - 23 maj, 2018

4,2

Betyg 4,2 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


14:22 - 08 mar, 2018

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor

 • Fråga ställd 21:38 12 feb 2018

  Hur kan man kolla hörseln online

  AudioNova Täby svarar:

  Hej!
  Inget vi rekommenderar då de är missvisande.
  Prova att googla på Hörsellinjen.

  Med vänlig hälsning Audionova