Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Skaffa glasögon hos Synsam Sundsvall Esplanaden

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Storgatan 24, Sundsvall - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00

Skaffa glasögon

Dags att skaffa glasögon? Varmt välkommen till Synsam Sundsvall Esplanaden!

Glasögon kan rätta till ditt synfel

Har du under en tid känt av problem med din syn, bör ett första steg vara att besöka en av våra optiker. Då får du besvara frågor om din ögonhälsa och testa din syn på olika sätt. Skulle det visa sig att du behöver glasögon, hjälper optikern dig med justeringarna för att hitta rätt styrka på glasögonen.

Vår hjälp för att du ska hitta rätt glasögon

Vi erbjuder rådgivning för att hitta rätt bågar för dig. Dina glasögon täcks av vår olycksgaranti, så om de skulle gå sönder inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem.

Vill du hyra dina glasögon kan du välja vårt abonnemang Synsam Lifestyle. I det ingår tre olika typer av glasögon för en fast månadskostnad.

Hitta dina glasögon hos oss på Synsam Sundsvall Esplanaden!

Informationen uppdaterades 09 juni 2020 av Vården.se

Om Synsam Sundsvall Esplanaden

Välkommen till oss på Synsam Sundsvall Esplanaden!

Vår välsorterade butik ligger på Storgatan 24 och här kan du få hjälp med allt från glasögon och linser till olika typer av tillbehör. Vi har legitimerade optiker på plats som kan genomföra syntest och hjälpa till med att hitta rätt lösning för just dig. Hos oss hittar du naturligtvis ett brett sortiment av produkter från välkända märken, och vi välkomnar både dig som vill uppdatera din stil och dig som ska skaffa glasögon för första gången.

Du kan undersöka din syn hos Synsam

Vi har legitimerade optiker med lång erfarenhet hos oss på Synsam Sundsvall Esplanaden som kan hjälpa dig med olika typer av synundersökningar. Ofta är det bra att kolla upp synen om du har svårt att se på olika avstånd, upplever återkommande huvudvärk eller har problem med trötta ögon. Hit kommer du om du vill skaffa glasögon och/eller linser, eller om du ska ta körkort. Alla är välkomna - unga som gamla. Vi ser till att hjälpa dig utifrån just dina behov och förutsättningar.

Hitta dina nya glasögon hos oss

Våra rådgivare på Synsam Sundsvall Esplanaden kan hjälpa dig hitta rätt glasögon och välja bland bågar från många olika märken. Tillbehör, solglasögon, samt linsvätska hittar du också i vår butik. På Synsam erbjuder vi även abonnemanget Synsam Lifestyle, som gör att du kan hyra dina glasögon hos oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

Mycket kan hända under ett år och därför erbjuder vi dig stöd även efter att du gått hem med dina nya glasögon. Om dina glasögon skadas inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem utan någon extra kostnad. Skulle du uppleva att din syn försämrats under det första året är du dessutom välkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri synundersökning.

Tveka inte att boka en tid hos Synsam Sundsvall Esplanaden på Storgatan 24 redan idag!

Informationen uppdaterades 09 juni 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Synsam Sundsvall Esplanaden

Synundersökning hos Synsam Sundsvall Esplanaden

Boka en synundersökning hos en av våra legitimerade optiker på Synsam Sundsvall Esplanaden. Undersökning av ögat Om du upplever att du...


Skaffa glasögon hos Synsam Sundsvall Esplanaden

Dags att skaffa glasögon? Varmt välkommen till Synsam Sundsvall Esplanaden! Glasögon kan rätta till ditt synfel Har du under en tid kä...


Skaffa linser hos Synsam Sundsvall Esplanaden

Linser fungerar som ett bra alternativ eller komplement till glasögon. Vi på Synsam i Sundsvall kan hjälpa dig med det. Hur gör du för at...


Karta - Storgatan 24, Sundsvall

Omdömen