AudioNova Sundbyberg Centrum

Landsvägen 73, Sundbyberg

AudioNova Sundbyberg Centrum

Välkommen till AudioNova Sundbyberg Centrum – Din Hörselspecialist!

AudioNova Sundbyberg Centrum är en hörselmottagning som ligger på Landsvägen 73 i centrala Sundbyberg, Stockholm. Du tar dig enkelt hit med tunnelbana, buss eller pendeltåg till Sundbyberg centrum.

AudioNova Sundbyberg Centrum hette tidigare Hörselexperten. För dig som kund hos oss är det inte någon skillnad på mottagningen, förutom själva namnet. Du möter fortfarande samma kunniga audionomer, och våra tjänster och produkter håller fortfarande samma höga kvalitet.

Vad vi på AudioNova Sundbyberg Centrum kan hjälpa dig med

På AudioNova Sundbyberg Centrum hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Sundbyberg Centrum vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Sundbyberg Centrum!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Sundbyberg Centrum är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Vi på AudioNova Sundbyberg Centrum hjälper dig med din hörsel!

Informationen uppdaterades 14:29 - 6 nov, 2020

Batterier till hörapparater hos AudioNova Sundbyberg Centrum

Behöver du batterier till dina hörapparater?

Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara hörapparater behöver laddas med jämna mellanrum. Exakt hur ofta du behöver byta batterier beror på batteriets storlek, hörapparatens effekt och hur länge du använder apparaten.

Du hör två ljudsignaler när det är dags att byta batteri och ljudet upprepas tills batteriet tar slut. När det sker hörs fyra ljudsignaler som indikerar att hörapparaten har slutat att fungera och du behöver då byta batteriet.

Hitta batterier till din hörapparat hos AudioNova Sundbyberg Centrum

Alla hörapparater är batteridrivna med hjälp av specialbatterier, och det behövs ett batteri per hörapparat. Vi på AudioNova Sundbyberg Centrum erbjuder batterier av hög kvalité som passar de flesta hörapparater. Om du är osäker på vilken storlek du behöver till din hörapparat kan vi hjälpa dig.

Varmt välkommen till AudioNova Sundbyberg Centrum för att få hjälp med batterier till hörapparater!

Hörseltest
hos AudioNova Sundbyberg Centrum

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...

Hörapparater
hos AudioNova Sundbyberg Centrum

Hör du dåligt? På AudioNova Sundbyberg Centrum erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget t...

Arbetshjälpmedel
hos AudioNova Sundbyberg Centrum

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...

Hörselskydd
hos AudioNova Sundbyberg Centrum

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...

Hörseltest online
hos AudioNova Sundbyberg Centrum

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Du hittar aktuella öppettider på vår webbplats: www.audionova.se
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.