• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Logo Sundbybergs Naprapat & Ryggklinik

Sundbybergs Naprapat & Ryggklinik - Sundbyberg

När ska du vända dig till en naprapat?

Naprapati är en behandlingsform med stor bredd och kan hjälpa dig med en rad olika besvär. Det är en behandling effektiv för många problem. Våra patienter är både yngre som äldre och elitidrottare till personer som är mindre fysiskt aktiva med akuta, subakuta och kroniska besvär.

Naprapati har utvecklats ur kiropraktik men har även fokus på muskler och ledband. Socialstyrelsen klassar båda som "manuella terapier" som likställer en legitimerad naprapat med en legitimerad kiropraktor.

Redcord och funktionell träning

Hos oss jobbar vi även en behandlingsform som kallas för Redcord. Redcord är slingor/rep som sitter fast i taket och som möjliggör rörelser och belastning som annars inte hade varit möjlig.

Redcord har visat sig vara ett bra komplement i en naprapatbehandling och metoden fokuserar på orsaken till problemen och inte bara symptomen.

För oss är det också viktigt att inte bara lösa ditt problem för stunden utan också att ge dig som patient kunskap och verktyg för att inte samma problem skall uppstå på nytt. Av det skälet ingår det alltid ett personligt träningsprogram som syftar till att stärka upp muskulaturen och därmed minska risken till framtida besvär.

Träningsprogrammet skapar vi genom att du får genomgå ett "Weak Link Test", ett test som har för avsikt att finna svaga länkar i rörelsekedjan.

Informationen uppdaterades 18 september 2014 av Vården.se

Pris

590 kr

40 minuters behandling

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Trädgårdsgatan 26, Sundbyberg - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 08:00 - 18:00
 • Fredag 08:00 - 16:00 Akuta kvälls och helgtider enligt överenskommelse.

Om Sundbybergs Naprapat & Ryggklinik

Välkommen till oss i Sundbyberg, här har vi funnits sedan 1976!

All erfarenhet som byggts upp under dessa år i kombination med fortsatt fortbildning och höga interna kvalitetskrav är något som vi tror hjälper dig som patient. För oss är det också viktigt att du snabbt ska bli omhändertagen, du ska inte behöva vänta på en tid för behandling.

På kliniken får du hjälp med ditt ryggskott eller din nackspärr, blir kvitt din ischias, tennisarm och andra muskelproblem och vi hjälper dig gärna med ett personligt träningsprogram.

Vi ger dig en välbehövlig massage efter hårt arbete eller träning eller så vill du bara få en stunds avkoppling.

Vi har mer än 40 års erfarenhet tillsammans, det är din kvalitétsgaranti och du kan känna dig trygg på att du får bästa möjliga behandling!

Företagshälsovård

Även företagshälsovård: personalen erbjuds inte bara massage utan en genomgång av fysik, livsstil och ergonomisk status med personliga råd och motivation.

Välkommen att boka tid hos oss!

Läs om våra medarbetare

Övriga behandlingar hos Sundbybergs Naprapat & Ryggklinik

 • Massage

  590 kr 690 kr för 55 minuter

  Massage kan vara en bra behandlingsmetod om man har värk eller spänningar. Under behandlingen används tryck och knådningar för att lösa upp ... Läs mer

 • WellnessProfile

  690 kr

  WellnessProfile är ett verktyg där du tillsammans med en testledare på ett kul, intressant och enkelt sätt testar dig. Du mäter din hälsa, a... Läs mer

 • Nackspärr

  590 kr

  Nackspärr innebär plötslig smärta och stelhet i nackmuskulaturen. Ofta är smärtan mer påtaglig åt ena hållet när man vrider på huvudet. En n... Läs mer

 • Tennisarmbåge

  590 kr

  En tennisarmbåge uppstår av en inflammation i muskelfästen på armbågens utsida. Ofta upplevs smärta i underarmens ovansida samt i armbågen, ... Läs mer

Karta - Trädgårdsgatan 26, Sundbyberg

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information