Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 076-296 45 35

Behandling av vårtor hos Kathy Thompson Kroppsvård i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Jungfrugatan 22A, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Tisdag 10:00 - 18:00
  • Torsdag - Fredag 10:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 14:00

Behandling av vårtor

Kathy Thompson Kroppsvård kan hjälpa dig att behandla dina vårtor.

Hur får man vårtor?

Vårtor orsakas av virus och är en av de absolut vanligaste infektionerna i världen, med över 500 kända varianter. Vårtor är väldigt smittsamma och det är därför vanligt att det överförs mellan människor. Vårtor har en hög smittorisk och därför är det vanligt att det överförs mellan människor. Eftersom vårtvirus trivs särskilt bra i varma och fuktiga miljöer är det vanligt att vårtor sprids på badhus eller idrottsanläggningar. Det förekommer ofta också att viruset smittar när det finns närkontakt mellan familjemedlemmar. Dock kan det vara bra att veta att du kan bara bli smittad om du själv har en öppning i huden, till exempel om du har sprickor eller sår i huden.

Behandla dina vårtor på en gång

Det är inte farligt i sig att ha vårtor, men de kan kännas obehagliga eller ömma, beroende på var de sitter. Vårtor tenderar också att både smitta och att bli större. Det finns också risk att de blir kroniska. Därför är det bra att du behandla din vårta så fort som möjligt, helst så fort du upptäckt den.

Boka din behandling för vårtor hos oss på Kathy Thompson Kroppsvård redan idag!

Informationen uppdaterades 04 augusti 2020 av Vården.se

Om Kathy Thompson Kroppsvård

Varmt välkommen till Kathy Thompson Kroppsvård på Jungfrugatan 22A på Östermalm! Här hinner din kropp med att komma i balans.

Om Kathy Thompson

Kathy är utbildad till Dipl. medicinsk terapeut i Tyskland och är medlem i Sveriges Fotterapeuter. Hon har gått anpassade kurser hos Expo Medica, lymfmassage-utbildning hos Axelsons Institute och har godkänd avlagd examen som Dipl. lymfterapeut. Kathy är auktoriserad via Sveriges Fotterapeuter som Dipl. medicinsk fotterapeut.

Kathy har ett stort intresse av att behandla bekymmer som svullnad i ben och underben, och erbjuder därför behandling med Lympha Press Optimal V2, en CE-märkt, medicinteknisk produkt. Hon erbjuder också manuell, lymfdränerande helkroppsmassage. Du kan också få hjälp med medicinska kompressionsstrumpor på mottagningen. Måttagning görs på plats och varorna skickas fraktfritt inom Sverige.

Kathy Thompson Kroppsvård samarbetar bland annat med Medi Sweden, Ortho Genua Ortopedteknik på Sankt Eriksgatan och Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center vid Karlaplan.

Detta erbjuder Kathy Thompson Kroppsvård

  • Medicinsk fotvård
  • Behandling av nageltrång
  • Hjälp med hälsporre
  • Vårtbehandling
  • Massage av fot och ben
  • Behandling av ben med Lympha Press Optimal V2

Så tar du dig till mottagningen

Du tar dig enklast till mottagningen med tunnelbana till Östermalmstorg. Välj uppgång Sibyllegatan och gå i riktning mot Karlavägen. Sväng in på Linnégatan och ta sedan till vänster in på Jungfrugatan.

Bra att veta innan ditt besök

Behandlingar utförs enligt Socialstyrelsens hygienkrav och endast en kund vistas i lokalen åt gången, om du inte har med dig sällskap.

Informationen uppdaterades 04 augusti 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Kathy Thompson Kroppsvård

Medicinsk fotvård hos Kathy Thompson Kroppsvård i Stockholm

Du kan boka medicinsk fotvård hos Kathy Thompson Kroppsvård. Medicinsk fotvård för dina fötter Inom medicinsk fotvård ligger fokuset p...


Fot- och underbensmassage hos Kathy Thompson Kroppsvård i Stockholm

För dig som vill få fot- och underbensmassage, kan du boka det hos Kathy Thompson Kroppsvård. Fördelar av att massera foten och underbene...


Behandling av nageltrång hos Kathy Thompson Kroppsvård i Stockholm

Kathy Thompson Kroppsvård kan hjälpa dig som har nageltrång. Vad beror nageltrång på? Att få nageltrång är relativt vanligt, och kan ...


Behandling av vårtor hos Kathy Thompson Kroppsvård i Stockholm

Kathy Thompson Kroppsvård kan hjälpa dig att behandla dina vårtor. Hur får man vårtor? Vårtor orsakas av virus och är en av de absolu...


Behandling av hälsporre hos Kathy Thompson Kroppsvård i Stockholm

Kathy Thompson Kroppsvård erbjuder dig hjälp mot hälsporre. Hälsporre orsakas av en inflammation Om senan under foten som fäster vid h...


Karta - Jungfrugatan 22A, Stockholm

Omdömen