1/3
Öppet idag från 10:00

Synsam Stockholm Hötorgspassagen

Slöjdgatan 3, Stockholm

Synsam Stockholm Hötorgspassagen

Varmt välkommen till Synsam Stockholm Hötorgspassagen!

Hos Synsam på Slöjdgatan 3 i Hötorgspassagen i Stockholm hittar du vår välsorterade butik. Ta hjälp av våra legitimerade optiker för att boka olika sorters synundersökningar. Hos oss hittar du glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och vi hjälper dig om du behöver skaffa glasögon för första gången, eller om du helt enkelt bara vill uppdatera din stil.

Få din syn undersökt av våra optiker

Hos oss på Synsam Stockholm Hötorgspassagen finns erfarna, legitimerade optiker som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan till exempel vara aktuellt om:

  • Du har svårt att se på olika avstånd
  • Du upplever återkommande huvudvärk
  • Du har problem med trötta ögon
  • Du vill skaffa linser
  • Du vill skaffa glasögon
  • Du ska ta körkort

Alla är välkomna hos oss - både unga och gamla. Vi hjälper dig utifrån just dina förutsättningar och behov.

Hitta dina nya glasögon hos Synsam Stockholm Hötorgspassagen

Vi på Synsam har ett stort utbud av glasögonbågar från många välkända märken och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Är du osäker på vad du ska välja kan våra rådgivare guida dig. Vi kan också erbjuda dig att hyra dina glasögon, tack vare vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Naturligtvis har vi också solglasögon, linsvätska och andra tillbehör.

Du kan känna dig trygg hos oss

Mycket kan hända under ett år och därför erbjuder vi dig stöd även efter att du gått hem med dina nya glasögon. Om dina glasögon skadas inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem utan någon extra kostnad. Skulle du uppleva att din syn försämrats under det första året är du dessutom välkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri synundersökning.

Tveka inte att boka en tid hos Synsam Stockholm Hötorgspassagen på Slöjdgatan 3 redan idag!

Informationen uppdaterades 16:53 - 6 okt, 2020

Skaffa linser hos Synsam Stockholm Hötorgspassagen

Pris från: 549 kr  

Ifall du har ett synfel och inte kan eller vill ha glasögon, kan linser vara ett bra alternativ. Vi på Synsam Stockholm Hötorgspassagen hjälper dig!

Så går det till att skaffa linser

Vi gör först en grundlig undersökning för att kontrollera ögonhälsan och se om du har ett synfel som behöver korrigeras. Om så är fallet kan optikern hjälpa till att säkerställa den styrka som behövs på dina linser. Linserna anpassas efter dina ögon och behov. Självklart ger vi tips och råd om hur du hanterar linserna, hur du sätter in och tar ut dem, och hur du sköter dem på bästa sätt.

Hitta de bästa linserna för dina ögon hos oss på Synsam Stockholm Hötorgspassagen!

Synundersökning
hos Synsam Stockholm Hötorgspassagen

Har du problem med synen? Tveka inte att boka en tid för synundersökning hos Synsam Stockholm Hötorgspassagen redan idag! Vi undersöker d...

Pris från: 199 kr  

Skaffa glasögon
hos Synsam Stockholm Hötorgspassagen

Vi hjälper dig att skaffa nya glasögon. Välkommen till Synsam Stockholm Hötorgspassagen! Ditt synfel kan korrigeras med hjälp av glasögon...

Pris från: 199 kr  

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 10:00 - 19:00
Lördag : 10:00 - 18:00
Söndag : 12:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.