Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 070-3131 765

Individuell psykoterapi hos Camilla Grünbaum Psykoterapi i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Engelbrektsgatan 35B, Stockholm - Visa på karta

Webbplats


Individuell psykoterapi

Hos Camilla Grünbaum är du välkommen att gå i psykoterapi. Camilla erbjuder både korttidspsykoterapi och långtidspsykoterapi. Psykoterapin hos Camilla har fokus på förbättringar i ditt liv/ditt psykiska mående här och nu och hur du själv kan påverka ditt liv i den riktning du vill. Ibland kan du ha nytta av att förstå hur nuvarande svårigheter hänger ihop med tidigare upplevelser i ditt liv.

Psykoterapi hos Camilla Grünbaum

Under psykoterapin har du ett nära samarbete med din terapeut och det är viktigt att du känner dig trygg. Kontakten inleds alltid med ett till tre samtal för att du och Camilla ska kunna ta ställning till om ni ska arbeta tillsammans.

Du är varmt välkommen att boka ett besök hos Camilla Grünbaum!

Informationen uppdaterades 14 januari 2019 av Vården.se

Om Camilla Grünbaum Psykoterapi

Sedan 25 år arbetar Camilla Grünbaum som psykoterapeut. Hon har en flerårig utbildning i bland annat psykodynamisk terapi och systemisk familjeterapi. Hon hjälper idag individer, par och familjer med psykoterapi.

Behandling med EFT

Camilla Grünbaum är en av få psykoterapeuter i Sverige som kan erbjuda parpsykoterapi med den känslofokuserade terapiformen emotionally focused couple therapy. Det finns starkt vetenskapligt stöd för att EFT är till hjälp för många par. EFT handlar om att bryta destruktiva mönster och skapa ökad närhet och trygghet i relationen.

Om Camilla Grünbaum

Camilla är legitimerad psykoterapeut med grundutbildning som socionom. Hon har en bred kompetens när det gäller både individuell terapi, familjeterapi, parterapi samt arbete med barn och ungdomar. Camilla är kunnig och erfaren när det gäller svårigheter som ångest/oro, depression, sorg, utmattning, ätstörning, övergrepp, trauma eller livskriser.

Tveka inte att söka hjälp!

Om du känner att du behöver prata med någon eller om ni som familj eller par behöver hjälp och stöd så är ni varmt välkomna att kontakta Camilla. Utifrån era behov lägger vi upp en plan för vad som kan hjälpa dig eller er att nå ett bättre välmående!

Välkommen till Camilla Grünbaum Psykoterapi!

Informationen uppdaterades 14 januari 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Camilla Grünbaum Psykoterapi

Individuell psykoterapi hos Camilla Grünbaum Psykoterapi i Stockholm

Hos Camilla Grünbaum är du välkommen att gå i psykoterapi. Camilla erbjuder både korttidspsykoterapi och långtidspsykoterapi. Psykoterapin h...


Parterapi hos Camilla Grünbaum Psykoterapi i Stockholm

När en parrelation inte fungerar påverkar det hela livet. Om man vill bygga vidare på sin relation och utvecklas tillsammans är EFT en effek...


Familjeterapi hos Camilla Grünbaum Psykoterapi i Stockholm

Som familj kan man ibland behöva få hjälp utifrån, när det har uppstått problem i relationer eller när man behöver komma till rätta med de o...


Samtalsstöd för föräldrar hos Camilla Grünbaum Psykoterapi i Stockholm

Att som förälder uppmärksamma att ens barn eller tonåring har det svårt är smärtsamt. Att söka stöd i en sådan situation stärker dig som för...


Karta - Engelbrektsgatan 35B, Stockholm

Omdömen


Frågor