• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Logo Stadion Sport och Rehabklinik

Stadion Sport och Rehabklinik - Stockholm

Hos oss på Stadionkliniken erbjuder vi massage hos någon av våra duktiga massörer.

Vad är massage bra för?

Den primära effekten med massage är att lösa upp spända muskler eftersom rörelseförmågan ökar när musklerna är mjuka, smidiga och flexibla. Massage kan även öka blodcirkulationen, frigöra endorfiner som har en smärtlindrande effekt och hormonet oxytocin som kallas ”lugn-och-ro-hormon”.

Har massage några biverkningar?

Rätt utförd massage har få biverkningar men många upplever dock en ökad stelhet dagen efter massagen, men när det lagt sig brukar rörligheten vara bättre än innan massagetillfället.

Man kan även bli trött och dåsig efter en massage, och många blir också kissnödiga och törstiga eftersom blodcirkulationen ökar.

När är massage inte bra?

En kraftig och djupgående helkroppsmassage kan vara olämpligt för personer med högt blodtryck, pågående infektion med feber, cancer, hjärtsjukdom, blodpropp, benskörhet eller andra svåra sjukdomar. Nästan alla kan däremot få mjuk och lätt massage.

Du bör heller inte få massage kring ett öppet sår, benbrott, inflammerade leder, åderbråck, skadade muskler, trasiga senor och ledband eller stora blåmärken.

Stadionkliniken utför klassisk svensk massage

Klassisk svensk massage är en relativt kraftig massage där massören bearbetar huden och musklerna både ytligt och på djupet. Massören använder sig av knådningar, tryck och strykningar som ökar rörligheten, mjukar upp spända och stela muskler, ger avslappning och stärker immunförsvaret.

Välkommen på en massage hos Stadionkliniken!

Informationen uppdaterades 12 mars 2018 av Vården.se

Pris

fr. 600 kr

30 min kostar 600 kr, 45 min kostar 700 kr, 60min kostar 900 kr

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

C/O Rilegård, Sturegatan 18, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 07:00 - 20:00
 • Fredag 07:00 - 18:00
 • Lördag 09:00 - 15:00

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

Om Stadion Sport och Rehabklinik

VI FLYTTAR KLINIKEN!

Kliniken flyttar sin verksamhet den 30/8 till Östermalmsgatan. Under perioden 1/7-30/8 mellanlandar vi på Sturegatan 18. (Rilegård-kliniken)

Vi har öppet hela sommaren, måndagar-fredagar och enbart bokade tider. Lördagar efter personlig bokning. Boka på vanligt sätt här, på hemsidan eller ring 08-20 59 59.

Vad vi erbjuder

Vi på Stadion Sport och Rehabklinik erbjuder ett helhetsutbud och integrerande modell av medicin, rehab och hälsa – på en och samma plats – centralt i Stockholm. Vi ger dig personlig hjälp för att du ska kunna nå dina mål inom motion, livsstil, hälsa och idrott.

Brett kompetensområde

På kliniken arbetar naprapater, sjukgymnaster, massörer, rehabexperter samt specialistläkare inom ortopedi, allmänmedicin och företagshälsa. Vi använder den senaste moderna undersökningsmetoden för scanning av muskler och leder med svar direkt.

Rehab hos Stadion Sport och Rehabklinik

Vårt rehabteam på kliniken hjälper dig med problem, smärta och skador i muskler och leder. Vi använder de senaste undersökningsmetoderna för att kunna ge dig besked på plats och erbjuder rehabträning för återhämtning och förebyggande av återkommande problem.

Medicin hos Stadion Sport och Rehabklinik

På kliniken finns specialistläkare inom ortopedi, allmänmedicin och företagshälsa som har direkt samarbete med rehabexperter. De hjälper privatpersoner, företag och idrottsklubbar med tester, provtagningar och eventuella operationsbehov.

Varmt välkommen till Stadion Sport och Rehabklinik!

Läs om våra medarbetare

Övriga behandlingar hos Stadion Sport och Rehabklinik

 • Naprapat

  750 kr 30-45 min

  En behandling hos en av våra naprapater på Stadionkliniken utförs för att du ska få hjälp med akuta eller kroniska besvär som lett till ömma... Läs mer

 • Stötvågsbehandling

  750 kr 30-45 min

  På Stadionkliniken utför vi stötvågsbehandling, även kallat, Shockwave Therapy. Det är en behandlingsform med stötvågor som ger god effekt p... Läs mer

 • Ultraljudsdiagnostik

  950 kr 30-45 min

  Hos oss på Stadionkliniken utför vi ultraljudsdiagnostik för att på ett effektivt sätt få ett snabbt svar om vad som kan vara orsaken till d... Läs mer

 • Sjukgymnastik/Fysioterapi

  750 kr 45 min

  På Stadionkliniken erbjuder vi sjukgymnastik, även kallat fysioterapi, som genomförs för att underhålla, få tillbaka, rehabilitera och möjli... Läs mer

 • Rehabträning

  fr. 600 kr

  Hos oss på Stadionkliniken hjälper naprapater, sjukgymnaster och massörer dig med problem, smärta och skador i muskler och leder. Vår rehabt... Läs mer

 • Ortopedi

  1 500 kr Nybesök, 30 min

  På Stadionkliniken arbetar framgångsrika specialistläkare inom ortopedi, allmän medicin och företagshälsa för att ge dig bästa bedömning och... Läs mer

 • Kostrådgivning

  fr. 700 kr Kostrådgivning 700 kr (45 min), Kostrådsanalys 900 kr (60 min)

  Hos oss på Stadionkliniken kan du få hjälp att förändra dina matvanor. Kostrådgivning som vi på Stadionkliniken erbjuder Hos oss kan v... Läs mer

 • Hälsokontroll

  Hos oss på Stadionkliniken utför vi hälsokontroller med moderna undersökningsmetoder där våra specialister samarbetar för att kunna ge dig b... Läs mer

Karta - C/O Rilegård, Sturegatan 18, Stockholm

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information
 • 14:11 - 02 nov, 2016


  5,0

  Betyg 5 av 5
  • Vårdkvalitet

  • Tillgänglighet

  • Lokal och hygien

  • Information

Vanliga frågor

Är det något du undrar över går det bra att fråga vårdgivaren här.