Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • +46 8-50 662 120

Pris

29 000 kr

Kampanjpris! (Ord. pris 34 000 kr). Fri konsultation.

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Skogåsplan 9, Skogås - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 07:00 - 19:00
 • Fredag 07:00 - 18:00

Tandimplantat

Tandimplantat ser ut, känns och fungerar precis som naturliga tänder. Du får perfekt tuggförmåga och ett vackert leende som ger dig frihet resten av livet. Hos oss finns all specialistkompetens som är nödvändig för ett lyckat ingrepp samlad under ett och samma tak.

Just nu kampanj på implantat!

Just nu har vi kampanj på helkäksimplantat för endast 29.000 kr (ord pris 34.000 kr). I priset ingår 4 till 6 implantat och en fullbro i acryltänder, det som faller inom ramen för tandvårdstödet. Ev bastandvård och utredning tillkommer. Erbjudandet gäller t.o.m 31 dec 2014.

Vi erbjuder dig fri konsultation kring implantatbehandling.

Vad innebär tandimplantat?

Tandimplantat använder man sig av för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Implantatet består av titanskruvar som fästs i tandbenet, på dessa titanskruvar fäster man sedan så kallade distanser och på dessa distanser fästs slutligen de konstgjorda tänderna.

Välkommen att kontakta oss för konsultation om tandimplantat!

Informationen uppdaterades 08 december 2014 av Vården.se

Om Tandea Skogås

Din tandläkare i Stockholm

Tandea är ett tandvårdsföretag i Stockholm med erfarna tandläkare belägen på tre separata mottagningar.

Vi har kombinerat förstklassig allmäntandvård med ett lågt pris, hög service och långa öppettider. Detta gör oss onekligen till ett av Stockholms förmånligaste tandvårdsföretag i dagsläget.

Vi har s.k befolkningsansvar på uppdrag av Stockholms Landsting och arbetar i anslutning till Försäkringskassan, med omtanke och omsorg som viktiga ledord i vårt arbete, och har som mål att alltid ligga i framkant när det gäller moderna metoder och utrustning.

Vad kan Tandea Skogås hjälpa dig med?

Som kund kan du få allt ifrån tandproteser och tandimplantat till bettskenor och visdomstandsoperationer. Du som söker efter en pålitlig tandläkare i Stockholm kan glädjas åt att du nu kan, både som barn och som vuxen, se till att ha friska tänder livet ut till ett minst sagt resonligt pris.

Vi erbjuder även delbetalning.

Både allmän och specialiserad tandvård

Vi erbjuder allmän såväl som specialiserad tandvård till människor i alla åldrar. Det finns inget om din mun vi inte kan, inget om dina tänder vi inte känner till och ingen åkomma som inte har ett ingrepp vi är kapabla att göra.

Informationen uppdaterades 08 december 2014 av Vården.se

Behandlingar hos Tandea Skogås

Tandläkarundersökning hos Tandea Skogås

660 kr

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder...


Tandhygienist hos Tandea Skogås

620 kr

Tandhygienisten jobbar framför allt preventivt, med andra ord så arbetar de med förebyggande munhälsa. Innan ett besök hos tandhygienist ...


Tandblekning hos Tandea Skogås

2 800 kr

Ökad ålder och viss typ av livsmedel kan missfärga tänderna. Tandblekning är en vanlig behandling idag som kan utföras både hemma eller hos ...


Bettskena hos Tandea Skogås

Om du vaknar upp med huvudvärk eller ömmande käkar kan det bero på att du biter ihop eller gnisslar med tänderna. Att gnissla betyder att...


Tandimplantat hos Tandea Skogås

29 000 kr Kampanjpris! (Ord. pris 34 000 kr). Fri konsultation.

Tandimplantat ser ut, känns och fungerar precis som naturliga tänder. Du får perfekt tuggförmåga och ett vackert leende som ger dig frihet r...


Fillerbehandling hos Tandea Skogås

Pris efter konsultation

Naturligt skönhet - är det möjligt? Nu kan vi även behandla dina rynkor och läppar med STYLAGE fillers, som är tredje generationens hudfille...


Karta - Skogåsplan 9, Skogås

OmdömenSnittbetyg på omdömen

0,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

23:58 - 21 jul, 2013 skrev:

Det är en jätte bra tandläkaren


Frågor

 • Fråga ställd 11:25 28 feb 2019

  Har inte varit hos tandläkaren på flera år , nu har jag börjat tappa mina tänder och en del är alldeles förstörda. Och nu är det ju också så att jag har väldig tandläkarskräck. Vad kan jag göra. Har dessutom väldig dålig ställt.

  Tandea Skogås svarar:

  Hej Laila. Det första steget är att ta kontakt med tandvården, vilket ni gjort via er fråga. Nästa steg är att komma på en undersökning och få en professionell utvärdering av din munhälsa och tillsammans med tandläkaren försöka komma fram till en lösning som passar er.
  Det finns lite olika tillvägagångsätt mot tandvårdsrädsla som vi också gör en bedömning utav.
  Ring gärna till någon utav våra Tandea kliniker nära dig.
  MVH
  Leg. Tandl.
  Aslan Demirörs
  Tandea Skogås
  08-506 621 20