Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • +46 8-50 662 120

Tandläkarundersökning hos Tandea Skogås

Pris

660 kr

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Skogåsplan 9, Skogås - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 07:00 - 19:00
 • Fredag 07:00 - 18:00

Tandläkarundersökning

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.

Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Innan en tandläkarundersökning

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan en tandläkarundersökning förutom att det såklart är bra om du har borstat tänderna lite extra noggrant.

Vad ingår i en undersökning av tandläkare hos Tandea Skogås?

Det är en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist, som inkluderar anamnes, riskbedömning, 4 st röntgenbilder, lätt kontroll av tandköttet och ett preliminärt kostnadsförslag.

Om problem behöver åtgärdas

Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas, till exempel ett hål, kommer vi tillsammans fram till hur och när det skall åtgärdas.

Välkommen till oss på Tandea Skogås!

Informationen uppdaterades 09 mars 2020 av Vården.se

Om Tandea Skogås

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 2 omdömen

Lämna omdöme

Din tandläkare i Stockholm

Tandea är ett tandvårdsföretag i Stockholm med erfarna tandläkare belägen på tre separata mottagningar.

Vi har kombinerat förstklassig allmäntandvård med ett lågt pris, hög service och långa öppettider. Detta gör oss onekligen till ett av Stockholms förmånligaste tandvårdsföretag i dagsläget.

Vi har s.k befolkningsansvar på uppdrag av Stockholms Landsting och arbetar i anslutning till Försäkringskassan, med omtanke och omsorg som viktiga ledord i vårt arbete, och har som mål att alltid ligga i framkant när det gäller moderna metoder och utrustning.

Vad kan Tandea Skogås hjälpa dig med?

Som kund kan du få allt ifrån tandproteser och tandimplantat till bettskenor och visdomstandsoperationer. Du som söker efter en pålitlig tandläkare i Stockholm kan glädjas åt att du nu kan, både som barn och som vuxen, se till att ha friska tänder livet ut till ett minst sagt resonligt pris.

Vi erbjuder även delbetalning.

Både allmän och specialiserad tandvård

Vi erbjuder allmän såväl som specialiserad tandvård till människor i alla åldrar. Det finns inget om din mun vi inte kan, inget om dina tänder vi inte känner till och ingen åkomma som inte har ett ingrepp vi är kapabla att göra.

Informationen uppdaterades 09 mars 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Tandea Skogås

Tandläkarundersökning hos Tandea Skogås

660 kr

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder...


Tandhygienist hos Tandea Skogås

620 kr

Tandhygienisten jobbar framför allt preventivt, med andra ord så arbetar de med förebyggande munhälsa. Innan ett besök hos tandhygienist ...


Tandblekning hos Tandea Skogås

2 800 kr

Ökad ålder och viss typ av livsmedel kan missfärga tänderna. Tandblekning är en vanlig behandling idag som kan utföras både hemma eller hos ...


Bettskena hos Tandea Skogås

Om du vaknar upp med huvudvärk eller ömmande käkar kan det bero på att du biter ihop eller gnisslar med tänderna. Att gnissla betyder att...


Tandimplantat hos Tandea Skogås

29 000 kr Kampanjpris! (Ord. pris 34 000 kr). Fri konsultation.

Tandimplantat ser ut, känns och fungerar precis som naturliga tänder. Du får perfekt tuggförmåga och ett vackert leende som ger dig frihet r...


Fillerbehandling hos Tandea Skogås

Pris efter konsultation

Naturligt skönhet - är det möjligt? Nu kan vi även behandla dina rynkor och läppar med STYLAGE fillers, som är tredje generationens hudfille...


Karta - Skogåsplan 9, Skogås

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 2 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21:10 - 02 okt, 2019 skrev:

Super nöjd med Tandea Skogås! Så himla trevliga och hjälpsamma,dom gör verkligen sitt bästa,är så glad att jag har hittat er !

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


23:58 - 21 jul, 2013 skrev:

Det är en jätte bra tandläkaren


Frågor

 • Fråga ställd 16:27 11 apr 2014

  är det möjligt att kunna få tunna och smidiga tandproteser. de jag har känns väldigt tjocka och otympliga.

  Tandea Skogås svarar:

  Hej och tack för din fråga. För att kunna ge dig ett korrekt svar så vore det bra att få se dina befintliga proteser. Kontakta oss gärna för en gratis konsultation/undersökning.


 • Fråga ställd 07:15 02 apr 2014

  finns möjligheten att få implantat under narkos

  Tandea Skogås svarar:

  Nej tyvärr inte, dock finns möjligheten att utföra behandling under lättare sedering.