Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0910-109 84

Skaffa linser hos Selins Optik Synsam i Skellefteå

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Nygatan 36, Skellefteå - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00

Skaffa linser

För dig som har synfel men inte vill eller kan ha glasögon kan linser vara ett bra alternativ. Vi på Selins Optik Synsam i Skellefteå hjälper dig!

Hur går det till att skaffa linser?

Det första steget när du kommer till oss är att göra en ordentlig undersökning, där vi kontrollerar din ögonhälsa och konstaterar om du har ett synfel som behöver korrigeras. Utifrån det hjälper optikern dig att hitta rätt styrka på linserna, som anpassas efter just dina ögon och behov. Vi ger dig också råd kring hur du sätter i och tar ut linserna, hur du hanterar dem och hur du sköter om dem på bästa sätt.

Boka en tid hos Selins Optik Synsam, så hjälper vi dig!

Informationen uppdaterades 03 mars 2020 av Vården.se

Om Selins Optik Synsam

Varmt välkommen till Selins Optik Synsam i Skellefteå!

På Nygatan 36 hittar du vår välsorterade butik, där vi kan hjälpa dig som behöver glasögon, linser eller tillbehör. Våra legitimerade optiker kan utföra olika typer av syntest och undersökningar, så att vi kan hitta den bästa lösningen för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment med produkter från välkända märken, och till oss är du välkommen vare sig du ska skaffa glasögon för första gången eller bara vill uppdatera din stil.

Våra legitimerade optiker hjälper dig med syntest

Hos Selins Optik Synsam kan du få hjälp med olika typer av synundersökningar av våra legitimerade optiker. Det kan exempelvis vara aktuellt om du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har problem med trötta ögon
  • Vill skaffa linser
  • Vill skaffa glasögon
  • Ska ta körkort

Vi hjälper dig utifrån dina behov och välkomnar både unga och gamla till vår butik.

Selins Optik Synsam hjälper dig att hitta rätt glasögon

Hos Synsam finns alltid ett stort utbud av glasögonbågar, från välkända märken, och våra rådgivare finns på plats för att hjälpa dig hitta rätt par för just dig. Vill du inte köpa dina glasögon erbjuder vi möjligheten att hyra dem istället, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Hos oss finns naturligtvis också solglasögon, linsvätska och många andra tillbehör.

Du kan känna dig trygg hos oss

Mycket kan hända under ett år och därför erbjuder vi dig stöd även efter att du gått hem med dina nya glasögon. Om dina glasögon skadas inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem utan någon extra kostnad. Skulle du uppleva att din syn försämrats under det första året är du dessutom välkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri synundersökning.

Tveka inte att boka en tid hos Selins Optik Synsam på Nygatan redan idag!

Informationen uppdaterades 03 mars 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Selins Optik Synsam

Synundersökning hos Selins Optik Synsam i Skellefteå

Träffa en av våra legitimerade optiker på Selins Optik Synsam i Skellefteå för en synundersökning. Våra optiker kontrollerar ditt öga ...


Skaffa glasögon hos Selins Optik Synsam i Skellefteå

Hos Selins Optik Synsam i Skellefteå kan vi hjälpa dig genom hela processen att skaffa glasögon: från en första undersökning till val av båg...


Skaffa linser hos Selins Optik Synsam i Skellefteå

För dig som har synfel men inte vill eller kan ha glasögon kan linser vara ett bra alternativ. Vi på Selins Optik Synsam i Skellefteå hjälpe...


Karta - Nygatan 36, Skellefteå

Omdömen