Öppet i morgon från 07:30

Dentalhälsan i Huddinge

Forelltorget 2, 1 trappa, Huddinge

Dentalhälsan i Huddinge

Varmt välkommen till oss på Dentalhälsan!

Dentalhälsan i Huddinge består av två tandvårdsmottagningar: Domna Dental och Tabrizi Dental. Vi sitter i gemensamma lokaler i Huddinge Centrum och erbjuder all typ av tandvård i en lugn och hemtrevlig atmosfär. Hos oss får du ett personligt bemötande i nyrenoverade och fräscha lokaler.

Vi sätter patienten i fokus och utför undersökningarna med noggrannhet. Vi har hög tillgänglighet och ger hela familjen god tandvård med ett glatt bemötande.

Hos oss erbjuder vi snabbt omhändertagande och omvårdnad. Om du har akut behov av tandvård ser vi till att du snabbt får komma till oss, gärna samma dag eller dagen därpå.

Informationen uppdaterades 09:14 - 15 feb, 2017

Undersökning av ny patient hos Dentalhälsan i Huddinge

Pris: 810 kr  

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.

Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Innan en tandläkarundersökning

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan en tandläkarundersökning förutom att det såklart är bra om du har borstat tänderna lite extra noggrant.

Under tandläkarundersökningen

Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning. Vid besöket brukar tandläkaren även ta bort tandsten om det finns.

Fyra röntgenbilder ingår i priset.

Om problem behöver åtgärdas

Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas, till exempel ett hål, kommer vi tillsammans fram till hur och när det skall åtgärdas.

Varmt välkommen!

Tandutdragning
hos Dentalhälsan i Huddinge

En tand kan skadas eller infekteras så pass illa att den måste tas bort. Andra exempel på när man behöver dra ut en tand är om man har en vi...

Pris: 1025 kr  

Läs mer

Tandlagning på kindtand, tre ytor
hos Dentalhälsan i Huddinge

Om man får ett hål i en tand eller om en gammal lagning gått sönder så behöver tanden lagas. Hur går behandlingen till? Behandlingen ...

Pris: 1460 kr  

Läs mer

Rotfyllning av framtand
hos Dentalhälsan i Huddinge

När behövs en rotfyllning? En vanlig orsak till att en rotfyllning behövs är att pulpan (det som sitter inne i tanden) blivit infekterad,...

Pris: 3480 kr  

Läs mer

Krona på enstaka tand, metall och porslin
hos Dentalhälsan i Huddinge

Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Dina kronor kan av olika anledningar skadas. Det kan till exempel röra sig o...

Pris: 6555 kr  

Läs mer

Krona på enstaka tand, helkeramisk
hos Dentalhälsan i Huddinge

Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Dina kronor kan av olika anledningar skadas. Det kan till exempel röra sig o...

Pris: 6905 kr  

Läs mer

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 07:30 - 18:00 Domna Dental
Tisdag : 07:30 - 15:30 Domna Dental
Onsdag : 07:30 - 15:30 Domna Dental
Torsdag : 07:30 - 15:30 Domna Dental
Fredag : 08:00 - 14:30 Domna Dental
Måndag : 07:30 - 18:00 Tabrizi Dental
Tisdag : 07:30 - 16:00 Tabrizi Dental
Onsdag : 08:30 - 16:00 Tabrizi Dental
Torsdag : 08:00 - 16:00 Tabrizi Dental
Fredag : 08:00 - 13:00 Tabrizi Dental
På fredagar finns våra sköterskor på plats från 07:30.

Tabrizi Dental:

Domna Dental:

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.