1/2

Åderbråcksklinikerna Södertälje

Klockarvägen 112, Södertälje

Åderbråcksklinikerna Södertälje

Åderbråcksklinikerna Södertälje erbjuder trygg, skonsam och effektiv behandling

Välkommen till oss på Åderbråcksklinikerna i Södertälje! Här får du alltid träffa kunniga och erfarna specialister inom åderbråck, som med hjälp av de senaste teknikerna kan behandla alla åderbråck - effektivt och skonsamt.

Om Åderbråcksklinikerna

Åderbråcksklinikerna är ledande specialister inom åderbråcksbehandling i Norden och utför över 3000 behandlingar varje år. Idag har vi totalt 16 st kliniker, varav 10 st finns på olika orter i Sverige. Du kan besöka oss i:

  • Stockholm
  • Malmö
  • Göteborg
  • Norrköping
  • Södertälje
  • Gävle
  • Uppsala
  • Karlstad
  • Jönköping
  • Östersund

Åderbråcksklinikerna i Södertälje

Du hittar vår mottagning i Södertälje på Lovisinsgatan 7. Här kan vi hjälpa dig med konsultation, undersökning och behandling av både åderbråck och ådernät.

Välkommen till oss på Åderbråcksklinikerna Södertälje!

Informationen uppdaterades 15:09 - 13 nov, 2020

Åderbråck på benen hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Pris efter konsultation

Åderbråck på benen är ett vanligt besvär som drabbar många. Hos Åderbråcksklinikerna Södertälje kan vi hjälpa dig med undersökning och behandling.

Åderbråck uppstår ofta på underbenen

Det är vanligt att åderbråck uppstår på underbenen, och de kan kännas igen som blå, knöliga upphöjningar under huden. Åderbråcken består av blodkärl som vidgats och slingrar sig. För vissa är åderbråck ett rent estetiskt problem, men för andra ger det besvär som smärta, svullnad, sår och eksem.

Åderbråcksklinikerna Södertälje behandlar dina åderbråck

Åderbråcksklinikerna är ledande inom åderbråcksbehandling och kan behandla alla typer av åderbråck med moderna tekniker. Våra behandlingar är både effektiva och skonsamma, och lämnar inte några ärr. Metoder som vi använder är ultraljud, laser, lim och skum. Ibland används en kombination av flera tekniker. Ingreppet utförs under lokalbedövning och de flesta åderbråck är enkla att behandla.

Hur mycket kostar en åderbråcksbehandling?

Priset för behandlingen beror på vilken metod som används och hur omfattande ingreppet är. Efter att vår kärlkirurg undersökt dig får du ett individuellt pris, utifrån den behandling som rekommenderas för just dina besvär. I priset ingår alltid en efterkontroll hos kärlkirurg, och om det fortfarande skulle finnas några synliga åderbråck då, tar vi självklart bort dem utan extra kostnad.

Tveka inte att boka tid hos Åderbråcksklinikerna Södertälje redan idag!

Konsultation åderbråck eller ådernät
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Besväras du av åderbråck eller ådernät och vill få hjälp med behandling? Då är du välkommen att boka en konsultation med en av kärlkirurgern...

Pris efter konsultation

Åderbråcksbehandling
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Det finns en rad olika metoder för att behandla åderbråck och vi på Åderbråcksklinikerna Södertälje använder oss av de senaste och mest effe...

Pris efter konsultation

Varicer
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Åderbråck kallas även för varicer, och är en sjukdom som uppstår av förträngningar i blodomloppet. Hos Åderbråcksklinikerna Södertälje kan v...

Pris efter konsultation

Kärlspindlar/ådernät
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Hos Åderbråcksklinikerna Södertälje kan du få hjälp med behandling av ådernät. Det är ett vanligt besvär som inte är farligt i sig, men som ...

Pris efter konsultation

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.