1/2

Åderbråcksklinikerna Södertälje

Klockarvägen 112, Södertälje

Åderbråcksklinikerna Södertälje

Åderbråcksklinikerna Södertälje erbjuder trygg, skonsam och effektiv behandling

Välkommen till oss på Åderbråcksklinikerna i Södertälje! Här får du alltid träffa kunniga och erfarna specialister inom åderbråck, som med hjälp av de senaste teknikerna kan behandla alla åderbråck - effektivt och skonsamt.

Om Åderbråcksklinikerna

Åderbråcksklinikerna är ledande specialister inom åderbråcksbehandling i Norden och utför över 3000 behandlingar varje år. Idag har vi totalt 16 st kliniker, varav 10 st finns på olika orter i Sverige. Du kan besöka oss i:

  • Stockholm
  • Malmö
  • Göteborg
  • Norrköping
  • Södertälje
  • Gävle
  • Uppsala
  • Karlstad
  • Jönköping
  • Östersund

Åderbråcksklinikerna i Södertälje

Du hittar vår mottagning i Södertälje på Lovisinsgatan 7. Här kan vi hjälpa dig med konsultation, undersökning och behandling av både åderbråck och ådernät.

Välkommen till oss på Åderbråcksklinikerna Södertälje!

Informationen uppdaterades 15:09 - 13 nov, 2020

Konsultation åderbråck eller ådernät hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Pris efter konsultation

Besväras du av åderbråck eller ådernät och vill få hjälp med behandling? Då är du välkommen att boka en konsultation med en av kärlkirurgerna på Åderbråcksklinikerna Södertälje. Vi undersöker dig med ultraljud, och utifrån det gör vi en klinisk bedömning och ger dig förslag på lämplig behandling för just dina besvär.

Så känner du igen åderbråck

Åderbråck kallas det när man får vidgade, slingrande ådror, som oftast sitter på underbenen. Du kan se dem som knöliga, blå upphöjningar i huden. För många är åderbråck i första hand ett estetiskt problem, men i vissa fall kan man uppleva ytterligare problem som svullna ben, smärta, sår eller eksem. Vi på Åderbråcksklinikerna Södertälje kan behandla alla åderbråck.

Så känner du igen ådernät

Ådernät är mycket små, utvidgade blodkärl som sitter i hudens yttersta lager. De brukar synas som lila eller blå missfärgningar, men till skillnad från åderbråck ger de ingen upphöjning av huden. Ådernät är inte farliga och brukar inte ge några besvär, men kan behandlas av estetiska skäl.

Varmt välkommen att boka en konsultation hos oss på Åderbråcksklinikerna Södertälje!

Åderbråck på benen
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Åderbråck på benen är ett vanligt besvär som drabbar många. Hos Åderbråcksklinikerna Södertälje kan vi hjälpa dig med undersökning och behan...

Pris efter konsultation

Åderbråcksbehandling
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Det finns en rad olika metoder för att behandla åderbråck och vi på Åderbråcksklinikerna Södertälje använder oss av de senaste och mest effe...

Pris efter konsultation

Varicer
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Åderbråck kallas även för varicer, och är en sjukdom som uppstår av förträngningar i blodomloppet. Hos Åderbråcksklinikerna Södertälje kan v...

Pris efter konsultation

Kärlspindlar/ådernät
hos Åderbråcksklinikerna Södertälje

Hos Åderbråcksklinikerna Södertälje kan du få hjälp med behandling av ådernät. Det är ett vanligt besvär som inte är farligt i sig, men som ...

Pris efter konsultation

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.