• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Logo Psykolog Bengt Sandström

Psykolog Bengt Sandström - Södermalm, Stockholm

Kristerapi kan vara allt från några samtal i en akut krissituation till en kontakt upp till ett år en gång i veckan vid mer svårbearbetade kriser, exempelvis vid plötsliga förluster som närståendes dödsfall.

Informationen uppdaterades 12 april 2018 av Vården.se

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Gräsgatan 10, Stockholm - Visa på karta

Öppettider

 • Måndag - Fredag 08:30 - 18:00

Om Psykolog Bengt Sandström

Jag arbetar med psykoanalys, intensiv långtidspsykoterapi, intensiv psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP) och kristerapi. Jag arbetar med kriser, depression, ångest och identitetsproblem. Jag tar emot såväl vuxna som ungdomar.

Jag arbetar också med utbildning, psykoterapihandledning och handledning av personalgrupper.

Hur går det till?

Jag träffar alltid först den som söker terapi för ett par förutsättningslösa samtal. Då får den sökande berätta om vad som får honom eller henne att söka hjälp och samtidigt en möjlighet att erfara hur det är att samarbeta med mig. Sedan lämnar jag förslag på vad jag tror skulle vara det mest hjälpsamma sättet att arbeta vidare på.

Min teoretiska utgångspunkt är psykodynamisk. För mer info läs gärna på Riksföreningen PsykoterapiCentrums hemsida; www.rpc.nu

Om psykolog Bengt Sandström

Jag är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, psykoanalytiker och har handledarutbildning.

Jag har bedrivit privat psykoterapimottagning på halvtid i 24 år, arbetat halvtid på PBU i tio år och på Psykoterapiinstitutet i Stockholm i elva år. Jag har arbetat som lärare och handledare på Karolinska Institutets psykoterapeututbildning i tio år.

Jag handleder sedan många år på behandlingsinstitutioner, barn- och ungdomspsykiatriska mottagningar samt inom vuxenpsykiatrin i Stockholm.

Jag handleder på psykolog- och psykoterapeututbildningar på universitet och högskola. Sedan 2009 arbetar jag heltid i mitt företag med psykoterapi, handledning och utbildning.

Jag är hedersmedlem i Riksföreningen PsykoterapiCentrum - RPC, medlem i Sveriges Psykologförbund och i Svenska föreningen för ISTDP.

Övriga behandlingar hos Psykolog Bengt Sandström

 • Intensiv psykodynamisk korttidsterapi – ISTDP

  Pris efter konsultation

  Under 1-2 orienterande samtal utforskar psykoterapeut och patient tillsammans problemen och formulerar patientens centrala problematik. ... Läs mer

 • Intensiv psykodynamisk långtidspsykoterapi

  Pris efter konsultation

  I intensiv långtidspsykoterapi utforskar patient och terapeut i lugn och ro tillsammans de inre konflikter som ligger till grund för patient... Läs mer

 • Psykoanalys

  Pris efter konsultation

  Psykoanalys passar främst resursstarka personer som beslutat sig för att ta sina begränsningar, problem och svårigheter på yttersta allvar o... Läs mer

Karta - Gräsgatan 10, Stockholm

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Vanliga frågor

Är det något du undrar över går det bra att fråga vårdgivaren här.