Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 08-658 69 60

Samtalsterapi hos Hälsopartners i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Magnus Ladulåsgatan 33, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Samtalsterapi

Ibland tappar vi människor balansen i livet och det blir svårt att hitta vägen tillbaka själv. Kanske känns allt tungt, hopplöst och svart. Du vet inte vad som är fel, bara att något känns fel och att du inte vet hur du skall förändra din livssituation.

Min uppgift som samtalsterapeut är att lyssna, stötta och få dig som klient att tänka på ett mer livsbejakande sätt. Gör dig nyfiken på dig själv, se till att du kommer i kontakt med vad du själv vill och vad du behöver. Jobba på dina gränser och ramar och på att du ska tycka mer om och respektera dig själv.

Mer om samtalsterapi

Under barndomen och vid andra viktiga händelser senare i livet skapar vi människor livsmönster/regler som sedan präglar oss och våra val här i livet. Dessa livsmönster underlättar för oss, men får oss också att i vissa fall bli väldigt begränsade.

Att se vad som tjänar och begränsar oss är inte alltid lätt och då kan en neutral person vara till mycket stor hjälp.

Psykosyntesen är en mycket praktisk psykologi där individen uppmuntras att ta eget ansvar och göra egna val. Tillsammans kommer vi att arbeta på att du skall kunna känna igen och byta ut begränsande känslor, tankar och beteenden mot nya insikter som ska gagna dig och din personliga utveckling och i förlängningen skänka dig ett bättre och mer innehållsrikt liv.

Mellan varje session får du som klient ”hemläxor” som skall hjälpa dig att på egen hand träna och ju mer du tränar, grunnar och tar in dina nya insikter i ditt liv kommer du att uppnå en varaktig förändring.

Detta oavsett om det handlar om att hantera stressiga situationer, obehagliga upplevelser, ta dig ur en utbrändhet/depression, stärka din självkänsla eller något annat.

Priser

Pris: 60min Dagtid (07:00-18:00) 800 kr, kvällstid (efter 18:00) 850 kr.
Pris: 90min Dagtid (07:00-18:00) 1150 kr, kvällstid (efter 18:00) 1250 kr.

Alla våra priser är inklusive moms.

Informationen uppdaterades 17 maj 2016 av Vården.se

Om Hälsopartners

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

Välkommen till oss på Hälsopartners!

Hos oss blir varje individ bemött med helheten som fokus. Vi ser och möter våra kunder på alla plan och begränsar oss inte genom att bara tro på en viss teori eller en viss behandlingsmetod.

Hur jobbar vi på Hälsopartners?

Vi strävar efter att i varje möte se bortom alla våra teoretiska och praktiska kunskaper och hela tiden ifrågasätta och vara vidsynta. Detta gör att alla som arbetar åt Hälsopartners är öppna för nya tankegångar och lösningar och detta gör oss mer ödmjuka i mötet med våra kunder.

Hur mår din kropp?

Vi tror att en kropp är uppgiven när den är en källa till plågor och förödmjukelse istället för lust och stolthet och kan förstå varför en individ under sådana förutsättningar kan ha svårt att acceptera sin kropp eller identifiera sig med den.

Att kroppen känner sig uppgiven kan bero på antigen psykisk eller fysisk smärta eller både och. Vi anser därför att det är av största vikt att alla människor lär sig att ta kontakt med sin kropp och kan känna efter hur den mår både psykiskt eller fysiskt.

Vi har på flertalet av våra kunder sett att när de av oss får hjälp med att återupptäcka sin kropp och sina känslor och se att kroppen lever ett eget liv med en förmåga att läka sig själv och att de som individ har möjligheten att göra egna val och bestämma över sig själv, så upplever kunden att det finns hopp och får ny respekt för livets kraft, sin kropp och för sig själv i största allmänhet.

Vi på Hälsopartners vill underlätta för individer, par, grupper och organisationer att växa och expandera till en högre medvetandenivå på alla plan.

Informationen uppdaterades 17 maj 2016 av Vården.se

Behandlingar hos Hälsopartners

Rehab/idrottsmassage hos Hälsopartners i Stockholm

Pris efter konsultation

När du går på en rehabmassage får du träffa en massör som är utbildad inom idrottsmedicin och ortopedisk medicin. Vad innebär idrottsmas...


Arbetsplatsmassage hos Hälsopartners i Stockholm

Pris efter konsultation

Vill du göra en varaktig hälsoinvestering för dina anställda? Satsa då på behandlande massage på arbetsplatsen! En välmående personal, ä...


Ergonomi hos Hälsopartners i Stockholm

Pris efter konsultation

Ergonomi är att hitta de bästa fysiska och psykiska förutsättningarna mellan den anställde och arbetsplatsen. Kroppen påverkas av allt du gö...


Träning/rehab på ert företag hos Hälsopartners i Stockholm

Pris efter konsultation

En instruktör kommer ut till företaget och tränar en liten grupp/gång. Kursen kan pågå under ett bestämt antal veckor eller under en hel ter...


Samtalsterapi hos Hälsopartners i Stockholm

Ibland tappar vi människor balansen i livet och det blir svårt att hitta vägen tillbaka själv. Kanske känns allt tungt, hopplöst och svart. ...


Handledning hos Hälsopartners i Stockholm

Pris efter konsultation

När Hälsopartners är ute och handleder grupper blir det på olika sätt varje gång beroende på hur läget ser ut och ingen handledning blir den...


Stresshantering hos Hälsopartners i Stockholm

Pris efter konsultation

Att en individ upplever sig som mycket stressad och ibland har gått så långt över sin egen gräns att han/hon har fått diagnosen utbränd, utm...


Karta - Magnus Ladulåsgatan 33, Stockholm

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

07:06 - 09 sep, 2014 skrev:

Här behandlas kropp och själ, av ytterst proffsig personal. Jag har varit klient hos Anna i 13 år, och har provat andra varianter av massage och behandling av min nacke/rygg.
Idrottsmassage när det enda som fungerat, även vid ryggskott.
Helt enkelt otroligt skicklig, då även själen och den mentala biten blir behandlad!
Prova får du se!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information