1/3
5
(2)

HS Kiropraktik på Husby Säteri

Husby Säteri, Söderköping

HS Kiropraktik på Husby Säteri

Välkommen till HS Kiropraktik på Husby Säteri!

HS Kiropraktik är en kiropraktorklinik som ligger på vackra Husby Säteri, strax utanför Söderköping. Här du kan få träffa legitimerade kiropraktorer som kan hjälpa dig med en rad olika besvär, som till exempel ryggskott, nackspärr eller huvudvärk.

Våra behandlingar

Vi kan hjälpa dig med många olika besvär och erbjuder till exempel följande behandlingar:

 • Kiropraktik
 • Kiropraktik för gravida
 • Kiropraktik för ryttare
 • Personlig träning med DNS

När ska jag vända mig till en kiropraktor?

Kiropraktorer arbetar med besvär från muskler, senor och leder och kan både behandla manuellt och ge dig övningar att göra själv. Några vanliga anledningar att söka sig till en kiropraktor är:

 • ryggskott
 • nackspärr
 • smärta i rygg
 • huvudvärk/yrsel
 • hälsporre
 • smärta i nacke
 • smärta i axlar/skuldror
 • besvär med händer
 • stelhet

Kiropraktik för ryttare

På HS Kiropraktik kan du får träffa Malin Stensland, legitimerad kiropraktor. Hon har själv ridit sedan barnsben och har över 20 års erfarenhet av träning och terapeutiskt arbete. Hon erbjuder kiropraktik för ryttare, som både kan avhjälpa besvär från muskler och leder, och optimera din sits och funktionalitet i sadeln.

Varmt välkommen att boka en tid hos HS Kiropraktik på Husby säteri!

Informationen uppdaterades 14:41 - 10 mar, 2020

Kiropraktik för gravida hos HS Kiropraktik på Husby Säteri i Söderköping

Är du gravid och besväras av ryggsmärta eller andra problem med muskler och leder? Då är du välkommen till HS Kiropraktik på Husby Säteri för behandling.

Vad händer i kroppen när man är gravid?

Under en graviditet sker det stora förändringar i kroppen. I takt med att magen växer och blir större förändras tyngdpunkten och påfrestningen på ryggraden, bäckenet och kringliggande ligament ökar. Kroppen tillverkar dessutom hormonet relaxin, vilket mjukar upp leder och ligament inför förlossningen. Dessa förändringar leder till att många får problem med hållning, ryggsmärtor, bäckensmärtor, höftproblem och ischias i samband med graviditeten.

Kiropraktik under och efter en graviditet

Kiropraktik har visat sig ge goda resultat vid graviditetsrelaterade besvär. Genom behandlingen kan vi minska de flesta symtomen, även om det inte alltid går att bli av med dem helt och hållet. Hos oss kan du få behandling både under och efter en graviditet och vi anpassar naturligtvis behandlingen helt efter dina besvär och förutsättningar.

Varmt välkommen att boka tid hos HS Kiropraktik på Husby Säteri, eller kontakta oss om du har några frågor kring kiropraktik vid graviditet!

Kiropraktik
hos HS Kiropraktik på Husby Säteri i Söderköping

Hos HS Kiropraktik på Husby Säteri kan du få behandling av en kiropraktor. Vad gör en kiropraktor? En kiropraktor arbetar med besvär s...

Kiropraktik för ryttare
hos HS Kiropraktik på Husby Säteri i Söderköping

Som ryttare utsätter man kroppen för många påfrestningar och det är lätt att drabbas av smärta och skador. Hos HS Kiropraktik på Husby Säter...

Personlig träning (DNS)
hos HS Kiropraktik på Husby Säteri i Söderköping

Hos HS Kiropraktik på Husby Säteri kan du få personlig träning med hjälp av DNS, även kallad korrektiv träning. Vad innebär DNS? DNS s...

Huvudvärk
hos HS Kiropraktik på Husby Säteri i Söderköping

Huvudvärk är ett besvär som drabbar de flesta någon gång i livet och kan ha många olika orsaker. Kiropraktik kan vara en bra behandlingsmeto...

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 sep, 2020 Edith N. skrev:

Mycket duktig

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 sep, 2020 Maria C. skrev:

Mycket kunnig och proffsig. Kan varmt rekommendera Malin!

Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Vårdkvalitet

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.