Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0382-12000

Skaffa linser hos Synsam Sävsjö

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kopparslagaregatan 6, Sävsjö - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Skaffa linser

Linser fungerar som ett bra alternativ eller komplement till glasögon. Vi på Synsam i Sävsjö kan hjälpa dig med det.

Hur gör du för att skaffa linser?

Boka ett besök hos oss på Synsam i Sävsjö så undersöker någon av våra optiker din ögonhälsa. Vi gör alltid en grundlig undersökning för att se ifall du har ett synfel. Har du ett som vi kan korrigera, hjälper optikern dig att säkerställa den rätta styrkan för dina linser. Dessa anpassas självklart efter dina förutsättningar och behov. Du får tips och råd av oss om hur du hanterar dina linser, hur du sätter in och tar ut dem, samt hur de bäst sköts.

Hitta de bästa linserna för dina ögon - boka ett besök hos Synsam Sävsjö idag!

Informationen uppdaterades 19 februari 2020 av Vården.se

Om Synsam Sävsjö

Varmt välkommen till Synsam Sävsjö!

Hos Synsam på Kopparslagaregatan 6 i Sävsjö hittar du vår välsorterade butik. Ta hjälp av våra legitimerade optiker för att boka olika sorters synundersökningar. Hos oss hittar du glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och vi hjälper dig om du behöver skaffa glasögon för första gången, eller om du helt enkelt bara vill uppdatera din stil.

Undersök din syn hos oss

Våra optiker på Synsam Sävsjö är legitimerade och erfarna, så du kan känna dig trygg hos oss när du vill undersöka din syn. Det kan vara aktuellt om du upplever någon/några av dessa situationer, där du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har trötta ögon
  • Vill skaffa glasögon och/eller linser
  • Ska ta körkort

För oss är det viktigt att vi hjälper dig utifrån dina förutsättningar och behov. Alla är välkomna, unga som gamla!

Hitta dina nya glasögon hos oss

Våra rådgivare på Synsam Sävsjö kan hjälpa dig hitta rätt glasögon och välja bland bågar från många olika märken. Tillbehör, solglasögon, samt linsvätska hittar du också i vår butik. På Synsam erbjuder vi även abonnemanget Synsam Lifestyle, som gör att du kan hyra dina glasögon hos oss.

Synsam följer upp under det första året

Det kan hända mycket på ett år! Vi finns då som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om de skulle de gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. I så fall reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Skulle du upptäcka att du får ytterligare försämrad syn inom det första året får du självklart komma tillbaka till oss för en ny synundersökning, utan någon extra kostnad.

Boka en tid hos oss på Synsam Sävsjö!

Informationen uppdaterades 19 februari 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Synsam Sävsjö

Synundersökning hos Synsam Sävsjö

Besväras du av trötta ögon och återkommande huvudvärk, eller upplever du problem med synen? Då är du välkommen att boka tid för en synunders...


Skaffa glasögon hos Synsam Sävsjö

Funderar du på om du behöver glasögon? Välkommen till oss på Synsam Sävsjö! Glasögon är till för att korrigera ditt synfel Har du svår...


Skaffa linser hos Synsam Sävsjö

Linser fungerar som ett bra alternativ eller komplement till glasögon. Vi på Synsam i Sävsjö kan hjälpa dig med det. Hur gör du för att s...


Karta - Kopparslagaregatan 6, Sävsjö

Omdömen