Öppet måndag från 07:30

Tandvårdsgruppen - Tandläkare Thomas Adlerberth

Laxgatan 2, Ängelholm

ANNONS

Tandvårdsgruppen - Tandläkare Thomas Adlerberth

Välkommen till Tandvårdsgruppen i Ängelholm. Vi är en kreativ, trevlig och kvalitetsmedveten arbetsplats där du som patient alltid står i centrum. Vår målsättning är att ge dig en frisk mun och god service till rimliga kostnader. På kliniken arbetar tandläkarrna Johan Aschan, Thomas Adlerberth, Jonna Karlsson och Göran Nilsson, tandhygienisterna Jeanette Johnsson och Christine Åström. Tandreglerare Seifi Esmaili har mottagning på kliniken en dag i veckan. Har avtal med Region Skåne - allmän barn- och ungdsomtandvård.

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 17:00 lunch12.30-13.30
Fredag : 07:30 - 16:00 lunch12.30-13.30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.