1/3
Öppet, idag till 18:00

Nybergs Optik Synsam

Västra Storgatan 11, Nyköping

Nybergs Optik Synsam

Välkommen till Nybergs Optik Synsam!

Du hittar vår välsorterade butik på Västra Storgatan 11 i Nyköping. Här kan du få hjälp med olika sorters synundersökningar av legitimerade optiker. Vi erbjuder glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och kan hjälpa både dig som behöver skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil.

Ta hjälp av våra optiker

Hos Nybergs Optik Synsam hittar du legitimerade optiker med lång erfarenhet, som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan gälla för olika situationer, till exempel:

 • Du har svårt att se på olika avstånd
 • Du besväras av återkommande huvudvärk
 • Du upplever ofta problem med trötta ögon
 • Du vill skaffa linser
 • Du vill skaffa glasögon
 • Du ska ta körkort

Vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina förutsättningar. Alla är välkomna, både unga och gamla!

Upptäck tecken på sjukdomar med ögonhälsoundersökning

Vi på Nybergs Optik Synsam rekommenderar alla som fyllt 40 år att regelbundet komma på ögonhälsoundersökning. Vid undersökningen går vi igenom hela ögat noggrant och tittar särskilt efter tecken på våra vanligaste ögonsjukdomar: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken. Om vi hittar något som tyder på sjukdom skickar vi naturligtvis en remiss till ögonläkare.

Nybergs Optik Synsam hittar rätt glasögon för dig

Behöver du glasögon? Hos oss på Synsam hittar du ett stort utbud glasögonbågar från välkända märken. Är du inte helt säker på vad du vill ha kan våra duktiga rådgivare hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Vi erbjuder också möjligheten att hyra glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Behöver du solglasögon, linsvätska eller andra tillbehör kan vi naturligtvis hjälpa dig med det också!

Vi finns här för dig under hela första året

Efter att vi har undersökt dig och du fått dina glasögon och/eller linser, kan mycket hända på ett år. Då finns vi på Synsam här som stöd. Skulle dina glasögon gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti, och vi reparerar eller byter ut dem åt dig. Märker du att din syn blivit försämrad under året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss, utan extra kostnad.

Boka tid hos våra optiker på Nybergs Optik Synsam i Nyköping!

Informationen uppdaterades 16:34 - 29 sep, 2020

Ögonhälsoundersökning hos Nybergs Optik Synsam i Nyköping

Pris: 899 kr  

Har du funderat på att göra en mer noggrann undersökning av din ögonhälsa? Hos Nybergs Optik Synsam erbjuder vi ögonhälsoundersökningar, där vi kontrollerar hela ögat för att upptäcka eventuella avvikelser och tecken på sjukdom.

Vi gör en djupgående undersökning av din ögonhälsa

Det här ingår i undersökningen:

 • Mätning av trycket i ögat
 • Mätning av ögats synfält
 • Ögonbottenfotografering

Med hjälp av en ögonhälsoundersökning kan man på ett tidigt stadie upptäcka eventuella åldersförändringar, exempelvis i gula fläcken.

Ta hand om din ögonhälsa med regelbundna undersökningar

Genom att regelbundet kontrollera din ögonhälsa kan man tidigt upptäcka tecken på sjukdom, och vi rekommenderar alla som fyllt 40 år att göra ögonhälsoundersökningar med jämna mellanrum. Tack vare den senaste tekniken kan optikern hitta eventuella tecken på våra tre vanligaste ögonsjukdomar:

 • Grå starr
 • Grön starr
 • Åldersförändringar i gula fläcken

En remiss skickas till en ögonläkare om vår optiker hittar tecken på någon av dessa sjukdomar, eller något annat som är avvikande med ögonhälsan.

Välkommen att boka tid för ögonhälsoundersökning hos Nybergs Optik Synsam i Nyköping!

Synundersökning
hos Nybergs Optik Synsam i Nyköping

Har du svårt att se på olika avstånd eller upplever du problem med trötta ögon? Välkommen att boka en tid för synundersökning hos Nybergs Op...

Pris från: 199 kr  

Skaffa glasögon
hos Nybergs Optik Synsam i Nyköping

Hos oss på Nybergs Optik Synsam i Nyköping kan du få hjälp med att skaffa glasögon som passar perfekt för just dig. Glasögon är en metod ...

Pris från: 199 kr  

Skaffa linser
hos Nybergs Optik Synsam i Nyköping

För dig som har synfel men inte vill eller kan ha glasögon kan linser vara ett bra alternativ. Vi på Nybergs Optik Synsam hjälper dig! Hu...

Pris från: 549 kr  

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:00 - 18:00
Lördag : 10:00 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.