5
(2)
Öppet, idag till 17:00

Kry Vårdcentral Nyköping

Västra Trädgårdsgatan 41, Nyköping

Kry Vårdcentral Nyköping

Välkommen till Kry Vårdcentral Nyköping! Vi ligger bara ett stenkast från Stora torget, med centralstationen på bekvämt gångavstånd, och vi kan erbjuda dig hjälp med allt som rör din hälsa.

En modern och tillgänglig vårdcentral

Vi är en modern mottagning som anpassar vården efter dina behov och ditt vardagsliv. Vi hjälper dig snabbt och du får kontakt med professionell vårdpersonal redan samma dag som du kontaktar oss. Du kan naturligtvis välja att träffa samma läkare varje gång du kommer till oss, eller olika, om du föredrar det.

Vi tar hand om hela din hälsa

Till Kry kan du vända dig oavsett vad du har för besvär. Vi tar hand om tillfälliga besvär, kroniska åkommor och psykiska problem. Vi kan till exempel erbjuda:

  • Läkarbesök
  • Provtagning
  • Vaccinationer
  • Psykoterapeut
  • Dietist
  • Såromläggning
  • Sjukgymnast

Lista dig hos oss

Vill du få all din vård hos oss är du välkommen att lista dig hos KRY Nyköping. Det gör du enkelt via vår app, där du kan fylla i ett lista dig-formulär. Du kan också lista dig på plats hos oss, eller via 1177.

Boka tid via vår app

Ladda ned Kry till din mobil eller surfplatta för att boka tid direkt.

Varmt välkommen till Kry Vårdcentral Nyköping!

Informationen uppdaterades 10:06 - 12 jan, 2021

Vaccination hos Kry Vårdcentral Nyköping

Hos Kry Vårdcentral Nyköping kan du få hjälp med olika typer av vaccinationer, till exempel inför en resa eller säsongsinfluensan.

Vad innebär det att vaccinera sig?

Vaccin ger dig ett skydd mot olika sjukdomar. När du vaccinerar dig tillförs kroppen antingen delar av ett smittämne eller hela smittämnet, fast i försvagad form. Detta gör att kroppens immunförsvar aktiveras, och om du senare skulle smittas av sjukdomen kan kroppen förstöra smittan, innan du blir sjuk.

Välkommen att kontakta Kry Vårdcentral Nyköping för mer information om vilka vaccin vi erbjuder!

Läkarbesök
hos Kry Vårdcentral Nyköping

På Kry Vårdcentral Nyköping kan du få träffa kunniga allmänläkare. De kan hjälpa dig med undersökning och behandling, och hänvisa dig vidare...

Sjukgymnast
hos Kry Vårdcentral Nyköping

Via Kry Vårdcentral Nyköping kan du få hjälp av en sjukgymnast. Det kan vara aktuellt om du har problem med rörelseapparaten. Vad gör en ...

Psykoterapeut
hos Kry Vårdcentral Nyköping

Vi på Kry Vårdcentral Nyköping hjälper dig både med din psykiska och fysiska hälsa. Känner du dig nedstämd, orolig eller deppig kan du vända...

Provtagning
hos Kry Vårdcentral Nyköping

På Kry Vårdcentral Nyköping kan vi erbjuda provtagning på plats. Vårt laboratorium är öppet under våra ordinarie öppettider, och här kan vi ...

Allergi
hos Kry Vårdcentral Nyköping

Allergier är idag ett vanligt problem, och det är viktigt att du söker vård om du är drabbad. Hos Kry Vårdcentral Nyköping kan våra kunniga ...

Akne
hos Kry Vårdcentral Nyköping

Har du besvär med återkommande acne? Då kan vi på Kry Vårdcentral Nyköping hjälpa dig med undersökning och behandling! Vad innebär akne? ...

Frågor och svar

Fråga ställd 17:42 - 1 dec, 2019

Vilka öppettider har ni för influensavaccination?

Kry Vårdcentral Nyköping svarar:

Hej Eva, tack för ditt meddelande. KRY Vårdcentral i Nyköping har Drop-in 10.00-16.00 för influensa vaccination. Titta gärna efter eventuella uppdateringar eller ändringar på 1177: https://www.1177.se/Skane/hitta-vard/kontaktkort/Vardcentralen-KRY-Nykoping-Nykoping/ Vårdcentralen KRY Nyköping kan även kontaktas på telefon 0155-60 63 30 Med vänliga hälsningar KRY Support

Fråga ställd 18:52 - 27 nov, 2019

Finns det tid .13.30 i morgon, 28 nov. För i fluensavaccination?

Kry Vårdcentral Nyköping svarar:

Hej Lena, tack för din fråga. För tidsbokning rekommenderar vi att du ringer till vårdcentralen och frågar. Vi önskar dig en bra dag! Mvh KRY Support

Fråga ställd 12:02 - 19 nov, 2019

Kan jag vaccinera mig mot influensan hos er kostnadsfritt utan att jag är listad hos er? Jag tillhör riskgrupp!

Kry Vårdcentral Nyköping svarar:

Hej Pia. Tack för din fråga. Ja, du kan vaccinera dig mot influensa hos oss även om du inte är listat här. Kostnadsfritt influensavaccin om du tillhör en riskgrupp. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss : KRY vårdcentral Nyköping tel:0155-60 63 30.

Fråga ställd 17:34 - 16 nov, 2019

Hur länge kan man ta influensa sprutan?

Kry Vårdcentral Nyköping svarar:

Hej Margaretha, skyddet från influensasprutan varar högst ett år och nästa år kan det vara ett nytt virus som orsakar influensa. Du behöver därför vaccinera dig varje år för att vara skyddad mot det aktuella influensaviruset. Om du redan är smittad av influensa när du vaccineras ger vaccinet inget skydd och du får inte mindre symtom av influensa. Kontakta oss om du vill att vi tittar närmare på ditt ärende. KRY vårdcentral Nyköping tel:0155-60 63 30.

Fråga ställd 11:47 - 29 okt, 2019

Hej! För ett bra tag sedan fick jag remiss från er för att göra en lungkapacitetstest, som jag gjorde den 2:a oktober. Jag skulle sedan få återkoppling från Kry angående resultatet (inom c:a 3 veckor, sades det). Eftersom jag inte fått någon kallelse om återbesök tänkte jag att det var bäst att höra av mig. Försökte ringa, men upptaget. Jag reser till USA den 25 november och är inte tillbaka förrän 18:e januari nästa år så det vore bra om jag kunde få tid så snart som möjligt. Behöver också kolla blodtryck, kolesterol och lite annat...Hoppas höra ifrån er så fort som möjligt..

Kry Vårdcentral Nyköping svarar:

Hej Lena, tack för ditt mail. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig vänligen att kontakta vår KRY telefonsupport då vi av sekretesskäl behöver identifiera dig via Mobilt BankID. Vi kan därefter se i vilket skede remissen befinner sig. KRY telefonsupport har öppet helgfria vardagar kl. 9.00-19.00 och nås på telefonnummer: 08- 22 77 07. Vi önskar dig en bra dag!

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16 jun, 2020 Ingalill A. skrev:

Ni har Nyköpings absolut bästa läkare i Joakim Röstlund. Alltid 100 procent professionell! Tackar ödmjukast över att kunna ha honom som "husläkare".

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

12 maj, 2020 Sofia A. skrev:

Bästa vårdcentralen jag besökt, tack!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.