Öppet idag från 08:00

Bara Fötter i Roslagen

Kaserngatan 1, Norrtälje

Bara Fötter i Roslagen

Välkommen till Bara Fötter i Roslagen!

På Campus Roslagen hittar du fotvårdskliniken Bara Fötter i Roslagen. Hit är både friska och sjuka fötter välkomna och du erbjuds behandlingar anpassade efter just dina behov. Kliniken drivs av Helena Sjödin, medicinsk fotterapeut. Hon är medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Det här kan du få hjälp med

En behandling hos Helena inleds med ett uppmjukande fotbad. Efter det klipps och slipas dina naglar, och du får behandling av eventuella besvär, till exempel:

  • nageltrång
  • vårtor
  • liktorn
  • fotsvamp
  • nagelsvamp
  • hälsporre
  • sprickor i hälen

Behandlingen avslutas med insmörjning och en lätt fotmassage. Du kan också få en kortare delbehandling för ett specifikt besvär.

Hitta till Bara Fötter i Roslagen

Kliniken ligger på Kaserngatan 1 i Norrtälje och du kan ta dig hit med buss eller bil. Tar du bussen ligger hållplats Vakten närmast. Tar du bil så finns en kundparkering vid kliniken.

Varmt välkommen till Bara Fötter i Roslagen!

Informationen uppdaterades 08:51 - 9 okt, 2020

Behandling av liktorn hos Bara Fötter i Roslagen i Norrtälje

Om du behöver hjälp med liktorn, kan vi på Bara Fötter i Roslagen hjälpa dig.

Vad innebär liktorn?

Om du haft ett långvarigt tryck eller friktion mot en viss del av foten kan en förtjockning av huden uppstå. Detta kallas liktorn. De vanligaste ställen där en liktorn kan uppstå är på/under tårna, i kanten av tånageln eller under foten. Du kan även få liktornar mellan tårna, de är då oftast mjukare.

Hur behandlas liktorn?

Om upplever att liktornen är till besvär, är det bra att uppsöka en fotterapeut. Då försöker fotterapeuten först identifiera orsaken till problemet, då liktornar är symtom på att något inte står rätt till. I många fall beror problemet på en felställning. I så fall kan du få hjälp med hur du kan avlasta foten. Du kan även få tips i hur du ska träna upp foten så att problemet inte kommer tillbaka.

Boka en liktornsbehandling hos oss på Bara Fötter i Roslagen redan idag!

Medicinsk fotvård
hos Bara Fötter i Roslagen i Norrtälje

Hos Bara Fötter i Roslagen erbjuder vi medicinsk fotvård. Vad innebär medicinsk fotvård? Till skillnad från pedikyr handlar medicinsk ...

Nagelvård
hos Bara Fötter i Roslagen i Norrtälje

Vi på Bara Fötter i Roslagen erbjuder även nagelvård för dina fötter. Vad innebär en nagelvårdsbehandling? Det breda begreppet nagelvå...

Behandling av nageltrång
hos Bara Fötter i Roslagen i Norrtälje

Vi på Bara Fötter i Roslagen kan hjälpa dig som har nageltrång. Vad beror nageltrång på? Att få nageltrång är relativt vanligt, och k...

Behandling av vårtor
hos Bara Fötter i Roslagen i Norrtälje

Hos Bara Fötter i Roslagen erbjuder vi behandling av vårtor. Så smittar vårtor Vårtor orsakas av virus och med över 500 kända vårtviru...

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.