Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0176-28 27 00

Psykolog hos Norrtälje Hälsocentral

Lista dig

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Vårgatan 2, Norrtälje - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 07:00 - 17:00

Psykolog

Hos oss på Norrtälje Hälsocentral finns ett psykosocialt team bestående av kunniga och erfarna psykologer, psykoterapeuter och kuratorer. Våra läkare och behandlare har tät kontakt och kan därför erbjuda dig som patient en trygg och personligt utformad behandling för att just du ska kunna må bättre.

När kan jag söka hjälp hos en psykolog?

Vårt psykosociala team kan erbjuda behandling vid olika slags själsliga besvär, till exempel depression, ångest, stress, utmattning eller annan psykisk ohälsa.

Familjerådgivning

Genom ett avtal mellan Prosalus och Norrtälje kommun, kan Norrtälje Hälsocentral även erbjuda familjerådgivning. Du bokar genom att ringa direkt till Elisabeth Jansson, socionom och legitimerad psykoterapeut, eller Ulf Lager, psykolog med lösningsorienterad inriktning och klientcentrerat fokus.

Välkommen till vår hemsida för att lista dig och läsa mer om hur du kommer i kontakt med det psykosociala teamet på Norrtälje Hälsocentral!

Informationen uppdaterades 18 november 2019 av Vården.se

Om Norrtälje Hälsocentral

Snittbetyg på omdömen

3,8

Baserat på 2 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till Roslagens snabbast växande vårdcentral!

Norrtälje Hälsocentral är en relativt nyöppnad och modern vårdcentral, där ett vårdteam med stor kunskap och lång erfarenhet kan erbjuda dagliga akuttider såväl som planerade utredningar på avancerad nivå.

Fokus på kvalitet och kontinuitet

Hos oss kan vi erbjuda modern och högkvalitativ sjukvård, tryggt omhändertagande, samt behandlingar med fokus på patientkännedom och kontinuitet. För oss är det en självklarhet att du ska få träffa den läkare som satt sig in i ditt specifika fall och lärt känna dig som patient.

Vad du kan få hjälp med på Norrtälje Hälsocentral

Genom interna såväl som externa teamsamarbeten, till exempel med Norrtälje Rehab, Roslagens Rehab AB och Naprapat Maria Leverén, kan vi på Norrtälje Hälsocentral stå till tjänst vid akuta besvär och åkommor såväl som rehabilitering och förebyggande vård. Vi erbjuder till exempel:

  • Läkarbesök med fokus på tryggt och patientsäkert omhändertagande.
  • Besök hos distriktsköterska/sjuksköterska, som i sin tur till exempel kan erbjuda diabetesvård, sårbehandling, resevaccinationer och astma-KOL-mottagning.
  • Psykoterapi, besök hos psykolog och familjerådgivning.
  • Sjukgymnast och fysioterapi
  • Provtagning och laboratorium
  • Vaccinationer
  • Äldremottagning
  • Digitala vårdbesök

Lista dig hos oss

Du kan enkelt göra Norrtälje Hälsocentral till din vårdgivare genom att lista dig hos oss. Du kan anmäla dig elektroniskt genom tjänsten Mina vårdkontakter eller skriva ut och fylla i ett formulär som du kan lämna in till oss personligen eller skicka via vanlig post. Detta gäller även på våra systerenheter Rimbo Hälsocentral och Rimbo Primärvårdsrehab.

Varmt välkommen att göra Norrtälje Hälsocentral till din vårdgivare!

Informationen uppdaterades 18 november 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Norrtälje Hälsocentral

Läkarbesök hos Norrtälje Hälsocentral

Trygga och personliga läkarbesök Hos oss på Norrtälje Hälsocentral kan vi erbjuda kontinuitet och det senaste inom modern sjukvård. Våra ...


Sjukgymnast / fysioterapeut hos Norrtälje Hälsocentral

Norrtälje Hälsocentrals fysioterapeutiska team består av specialistsjukgymnaster från Norrtälje Rehab. Med stor kunskap och lång erfarenhet ...


Psykolog hos Norrtälje Hälsocentral

Hos oss på Norrtälje Hälsocentral finns ett psykosocialt team bestående av kunniga och erfarna psykologer, psykoterapeuter och kuratorer. Vå...


Provtagning hos Norrtälje Hälsocentral

Hos oss på Norrtälje Hälsocentral finns ett fullutrustat labb med hög kapacitet och erfaren och kunnig personal, där du efter remiss från vå...


Vaccination hos Norrtälje Hälsocentral

Vad innebär en vaccination? I över 50 år har man använt vaccin för att förebygga smittsamma sjukdomar. Enkelt förklarat kan man säga att ...


Karta - Vårgatan 2, Norrtälje

OmdömenSnittbetyg på omdömen

3,8
Baserat på 2 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

09:52 - 26 okt, 2020 skrev:

Det enda bra med bemötandet kommer från psykologerna
Har själv vissa svårigheter men ssk som svarar i telefån är nästan altid otrevliga och otåliga man ska inte behöva själv behöva vara aktiv inom vården för att få hjälp utöver detta är de en skaplig mängd läkare ovilja till att utreda problem, utöver deras stressade bemötande och okunskap hoss vissa läkare är skrämmande för mig att se Utöver detta får man sällan tid inom 2 veckor när man väl behöver hjälp

2,5

Betyg 2,5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


19:48 - 23 jun, 2020 skrev:

Förstklassig service

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor