• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Företagshälsovård

Logo Hela Företagshälsovård

Hela Företagshälsovård - Norrtälje

Hur skulle ert företag kunna förbättra arbetet med sjuk- och friskvård och därmed skapa en bättre och mer attraktiv arbetsplats? Prata med oss på Hela, vi kan hjälpa er.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med företagshälsovård och vi hjälper idag företag framförallt i Norrtälje med omnejd men vi har kunder ifrån Åkersberga och uppåt.

Vi har möjlighet att komma ut till era kontor för att hjälpa er på plats men allt som oftast tar vi emot här i våra lokaler i Norrtälje.

Vad kan Hela erbjuda inom företagshälsovård?

Vi har olika nivåer på paket inom företagshälsovård beroende på antal anställda på ert företag och era behov. Man behöver inte vara det stora företaget utan vi har bra paketet även för småföretagare.

På mottagningen erbjuder vi alltifrån läkare, ergonomer, naprapater och sjuksköterskor. Vi täcker därmed in det mesta, allt ifrån läkarbesök, friskvårdsprogram, vaccination till samtalsstöd.

Sjukförsäkringar

Vi på Hela Företagsvård tar emot alla leverantörer av sjukvårdsförsäkringar.

Varmt välkommen till oss för ett möte där vi kan berätta mer om våra tjänster!

Informationen uppdaterades 28 september 2017 av Vården.se

Pris

Enligt konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Danskes gränd 4, Norrtälje - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Fredag 07:30 - 17:00

Om Hela Företagshälsovård

Hela Företagshälovård har hjälpt patienter i över 25 år. Vi vänder oss både till företag och till privatpersoner, vi är en modern och effektiv företagshälsovård och en omsorgsfull vårdgivare till dig som enskild patient.

Vi är experter på kroppens leder och muskler, områden som ofta drabbas av arbetsrelaterade besvär. Till vårt team av erfarna naprapater har vi dessutom adderat specialister inom läkarvård, psykologi, ergonomi och träning.

Vad kan Hela Företagshälovård hjälpa dig eller ditt företag med?

Vi hjälper till med allt ifrån ryggskott och musarm, till vaccinering, krishantering och hela friskvårdsprogram. Om så önskas, kan vi sköta stora delar av företagshälsovården på plats hos er.

Om mottagningen

Du hittar Hela Företagshälovård i stora och ljusa lokaler centralt i Norrtälje.

Övriga behandlingar hos Hela Företagshälsovård

 • Hälsokontroll

  Efter konsultation

  Syftet med en hälsokontroll är att tidigt upptäcka och förebygga sjukdomar och andra besvär. Det är vanligt att man regelbundet kontroll... Läs mer

 • Intyg

  Intyg kan krävas för exempelvis förnyad körkortsbehörighet, olika typer av licenser eller kanske utlandsstudier. Vilka typer av undersökn... Läs mer

 • Naprapatbehandling

  Efter konsultation

  Ryggont, nackproblem, yrsel och huvudvärk. Ischias, trötthet och muskelvärk. Inga av dessa problem är acceptabla, bara vanliga. Hedman Mannh... Läs mer

 • Stötvågsbehandling

  Efter konsultation

  Stötvågsbehandling är en snabb, effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod. Behandlingen stimulerar och stödj... Läs mer

 • Vaccination

  Enligt konsultation

  För att skydda oss mot sjukdomar behöver vi ibland ta hjälp av olika vaccinationer. Hos oss på Hedman Mannheimer kan vi hjälpa dig med de fl... Läs mer

Karta - Danskes gränd 4, Norrtälje

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Vanliga frågor

 • Fråga ställd 17:24 04 sep 2016

  Hej. Jag undrar om mina provsvar är klara ? Var hos er för två veckor sen .

  Hela Företagshälsovård svarar:

  Hej Mikael! Sköterskan Lena Sundberg som du träffade vid ditt besök här har skickat provsvaren hem till dig. Du bör ha dem idag.
  Hälsningar Titti Carlberg, sekr