1/7

Atlaspraktiken

Vulcanusgatan 4 nb, Stockholm

Atlaspraktiken

Om oss
Boka behandling
Omdömen
Kontakt

Välkommen till Atlaspraktiken!

Hos oss hittar du legitimerade naprapater och diplomerade massageterapeuter, som kan hjälpa dig genom en mängd olika metoder. Vi behandlar både långvariga och akuta besvär från muskler och leder, och anpassar behandlingen efter dina behov.

Det här kan vi hjälpa dig med

Hos oss kan du få behandling för de flesta besvär från rörelseapparaten. Det är till exempel vanligt att man kommer till oss om man har problem med:

 • Ryggskott
 • Ischias
 • Nackspärr
 • Tennisarmbåge
 • Huvudvärk
 • Muskelvärk

Våra metoder

Vår ambition är att erbjuda varierade metoder som håller hög kvalitet, och som låter oss anpassa behandlingen efter varje patients specifika behov och önskemål. Vi använder oss bland annat av:

 • Massage
 • Naprapati
 • Shiatsu
 • Akupunktur
 • Reflexologi
 • Advanced Applied Kinesiology
 • Träning i förebyggande och rehabiliterande syfte

Atlaspraktikens historia

Atlaspraktiken grundades 1985 av leg. naprapat Richard Thörn på Vulcanusgatan 4, nb. Praktiken ligger fortfarande kvar på samma adress och drivs idag av leg. naprapaterna Liselott Bernhed och Claes Wallenberg, som tog över verksamheten 1999, efter Richards tragiska bortgång i en båtolycka.

Varmt välkommen till oss på Atlaspraktiken!

Informationen uppdaterades 08:54 - 5 jun, 2019

Huvudvärk hos Atlaspraktiken i Stockholm

Huvudvärk är ett vanligt besvär som du kan få av flera olika anledningar. Vid många typer av huvudvärk kan naprapatbehandling minska och förebygga besvär. Vi på Atlaspraktiken kan hjälpa dig!

Olika typer av huvudvärk

Det finns olika sorters huvudvärk som kommer av olika anledningar. Den vanligaste typen är spänningshuvudvärk, och du känner igen den som en molande, dov smärta, ofta som ett band runt huvudet. Du kan få ont i tinningarna, bakhuvudet och pannan. Spänningshuvudvärk kan upplevas som mycket obehaglig men är ofarlig.

En annan vanlig typ av huvudvärk är migrän, en väldigt kraftig huvudvärk som i många fall ger ytterligare besvär, utöver själva värken. Till exempel kan du bli illamående, känslig för ljud- och ljusintryck eller få svårt att koncentrera dig.

Behandling av huvudvärk

Naprapatbehandling kan vara effektiv vid huvudvärk, speciellt spänningshuvudvärk, som ofta hänger ihop med spänningar i musklerna. Genom att lösa upp spänningarna i nacke, käke och rygg kan man minska värken, och förebygga framtida besvär.

Välkommen att boka en tid hos Atlaspraktiken!

Ryggskott
hos Atlaspraktiken i Stockholm

Hos Atlaspraktiken kan vi hjälpa dig om du har fått ryggskott. Ryggskott brukar det kallas när du drabbas av plötslig smärta och/eller stelh...

Nackspärr
hos Atlaspraktiken i Stockholm

Nackspärr kallas det när du har drabbats av plötslig stelhet eller smärta i nacken. Hos Atlaspraktiken kan du få hjälp med behandling som li...

Massage
hos Atlaspraktiken i Stockholm

Massage är en teknik som funnits länge och som har många positiva effekter. Den kan hjälpa till att släppa spänningar i musklerna och funger...

Naprapat
hos Atlaspraktiken i Stockholm

En naprapat arbetar med både akuta och långvariga besvär från rörelseapparaten, det vill säga muskler och leder. Hos Atlaspraktiken hittar d...

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Monica:

Lawrence:

Robert:

Kazuo:

Liselott:

Claes:

Frida:

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta