1/7

Atlaspraktiken

Vulcanusgatan 4 nb, Stockholm

Atlaspraktiken

Välkommen till Atlaspraktiken!

Hos oss hittar du legitimerade naprapater och diplomerade massageterapeuter, som kan hjälpa dig genom en mängd olika metoder. Vi behandlar både långvariga och akuta besvär från muskler och leder, och anpassar behandlingen efter dina behov.

Det här kan vi hjälpa dig med

Hos oss kan du få behandling för de flesta besvär från rörelseapparaten. Det är till exempel vanligt att man kommer till oss om man har problem med:

 • Ryggskott
 • Ischias
 • Nackspärr
 • Tennisarmbåge
 • Huvudvärk
 • Muskelvärk

Våra metoder

Vår ambition är att erbjuda varierade metoder som håller hög kvalitet, och som låter oss anpassa behandlingen efter varje patients specifika behov och önskemål. Vi använder oss bland annat av:

 • Massage
 • Naprapati
 • Shiatsu
 • Akupunktur
 • Reflexologi
 • Advanced Applied Kinesiology
 • Träning i förebyggande och rehabiliterande syfte

Atlaspraktikens historia

Atlaspraktiken grundades 1985 av leg. naprapat Richard Thörn på Vulcanusgatan 4, nb. Praktiken ligger fortfarande kvar på samma adress och drivs idag av leg. naprapaterna Liselott Bernhed och Claes Wallenberg, som tog över verksamheten 1999, efter Richards tragiska bortgång i en båtolycka.

Varmt välkommen till oss på Atlaspraktiken!

Informationen uppdaterades 08:54 - 5 jun, 2019

Ryggskott hos Atlaspraktiken i Stockholm

Hos Atlaspraktiken kan vi hjälpa dig om du har fått ryggskott. Ryggskott brukar det kallas när du drabbas av plötslig smärta och/eller stelhet i ländryggen. Varför du får ryggskott kan variera, ibland kan det röra sig om en plötslig rörelse som ett tungt lyft, men ibland kan besvären komma smygande gradvis.

Symtom vid ryggskott

När ryggskottet kommer plötsligt upplevs smärtan ofta som huggande eller skärande. Om besvären kommer mer gradvis kan den snarare beskrivas som molande och smärtan ökar med tiden. Du kan också bli stel och få svårt att röra dig, och om nerverna påverkas kan smärtan stråla ner i benen.

Behandling av ryggskott

Ryggskott är en av de vanligaste anledningarna till att man söker hjälp hos en naprapat, och vi kan erbjuda dig effektiv behandling. När du kommer till oss får du först beskriva dina besvär och vi gör en undersökning. Utifrån det hittar vi en lämplig behandlingsmetod, som till exempel massage och töjningar, justeringar eller hemövningar.

Varmt välkommen att kontakta Atlaspraktiken för att boka en tid!

Nackspärr
hos Atlaspraktiken i Stockholm

Nackspärr kallas det när du har drabbats av plötslig stelhet eller smärta i nacken. Hos Atlaspraktiken kan du få hjälp med behandling som li...

Massage
hos Atlaspraktiken i Stockholm

Massage är en teknik som funnits länge och som har många positiva effekter. Den kan hjälpa till att släppa spänningar i musklerna och funger...

Naprapat
hos Atlaspraktiken i Stockholm

En naprapat arbetar med både akuta och långvariga besvär från rörelseapparaten, det vill säga muskler och leder. Hos Atlaspraktiken hittar d...

Huvudvärk
hos Atlaspraktiken i Stockholm

Huvudvärk är ett vanligt besvär som du kan få av flera olika anledningar. Vid många typer av huvudvärk kan naprapatbehandling minska och för...

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Monica:

Lawrence:

Robert:

Kazuo:

Liselott:

Claes:

Frida:

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.