Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 084 - 800 12 08

Hörseltest hos AudioNova City i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Gamla Brogatan 36-38, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 07:45 - 16:30
  • Fredag 07:45 - 14:00

Hörseltest

Har du nedsatt hörsel? Vi kan hjälpa dig!

Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och social isolering. Många situationer i vardagen kan bli besvärliga som till exempel samtal med de närmaste, möten, telefonsamtal, lyssna på musik och TV-tittande.

Om du upplever problem med din hörsel kan du kontakta oss på AudioNova City för att boka ett enkelt och smärtfritt hörseltest. Du kan också göra ett enklare hörseltest online på vår hemsida.

Hörsellösningar anpassade för varje individ

Genom ett hörselprov mäter audionomen vilka toner du kan uppfatta. På så sätt kan vi se om du har ett hörselproblem eller en hörselskada. När hörseltestet är klart går audionomen igenom resultatet med dig och tillsammans bestämmer ni vilka åtgärder som kan vara aktuella för dig.

Målet för oss på AudioNova City är att hitta den bästa lösningen på dina hörselproblem så att din livskvalité förbättras. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av hörapparater och hörseltekniska produkter som vi anpassar efter dina behov.

Varmt välkommen att kontakta oss på AudioNova City!

Informationen uppdaterades 09 januari 2018 av Vården.se

Om AudioNova City

Välkommen till AudioNova - Din Hörselspecialist!

AudioNova är en rikttäckande kedja av audionommottagningar och vi är specialiserade på anpassning och försäljning av hörapparater, hörselprodukter och hörselskydd.

Vi har korta väntetider och ingen remiss behövs för att komma till oss!

På AudioNova City kan våra erfarna audionomer hjälpa dig med hörselprov samt utprovning av hörapparater och hörselskydd. De kan också hjälpa till med arbetsplatsanpassningar för yrkesverksamma.

Fritt vårdval – Hörselmottagning

AudioNova City är auktoriserade av Stockholms läns landsting inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att personen över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen.

Vårdvalet ger patienten möjlighet att välja hörselprodukter inom landstingets sortiment eller fritt från vårt stora utbud av produkter med modern teknologi.

Kontakta oss på AudioNova City för att boka tid!

Informationen uppdaterades 09 januari 2018 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova City

Hörseltest hos AudioNova City i Stockholm

Har du nedsatt hörsel? Vi kan hjälpa dig! Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och social isolering. Många situationer i vardagen ...


Hörapparater hos AudioNova City i Stockholm

Behöver du hjälp med utprovning av hörapparater? Hos AudioNova City arbetar vi utifrån en egen metod för individuell utprovning av hörapp...


Batterier till hörapparater hos AudioNova City i Stockholm

fr. 200 kr

Behöver du batterier till dina hörapparater? Alla hörapparater är idag batteridrivna och drivs av specialbatterier. Hos AudioNova City er...


Karta - Gamla Brogatan 36-38, Stockholm

Omdömen


Frågor