Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 08-411 76 76

Bröstförstoring hos Nordiska Kliniken i Stockholm

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Drottninggatan 33, 2tr (vid Sergels torg) - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 09:00 - 19:00
 • Fredag 09:00 - 17:00
 • Lördag 10:00 - 15:00

Bröstförstoring

Bröstförstoring är en av de skönhetsåtgärder som kvinnor efterfrågar mest. Många förknippar välbefinnande med tillfredställelse över sin kropp.

Förstoringen kan förutom att göra brösten större även utjämna storleksskillnader och återskapa fyllighet och fasthet som gått förlorat till följd av exempelvis graviditet, viktnedgång, ålder eller sjukdom. Ibland rekommenderar vi att en förstoring kombineras med ett bröstlyft (Mastopexi).

En bröstförstoring är ett plastikkirurgiskt ingrepp där ett bröstimplantat placeras i bröstet. Ett bröstimplantat placeras antingen framför eller bakom bröstmuskeln och du kan välja mellan många olika fabrikat och former på marknaden. För att placera implantatet i bröstet gör plastikkirurgen ett snitt i huden och ärret kan antingen placeras i armhålan, vid kanten av vårtgården eller i vecket under bröstet.

3D-simulering

Inför valet att genomgå en bröstförstoring anser vi på Nordiska Kliniken att det är viktigt att du känner till alla valmöjligheter och att du känner kontroll över hur operationen går till. I samband med mottagningsbesöket har du möjlighet att få en 3D-simulering av din kropp, där du kan se slutresultatet i förväg.

Du kan själv se hur valet av form och storlek av implantatet ändrar utseendet på dina bröst och därmed bättre komma fram till vilket implantat som du upplever passar dig bäst. Vi erbjuder alla efterfrågade bröstimplantat på den svenska marknaden och du har möjlighet att välja det märke som känns rätt för just dig.

Mottagningsbesök

Vid mottagningsbesöket får du fylla i en hälsodeklaration avseende eventuella tidigare eller nuvarande sjukdomar och medicinering. Därefter träffar du din plastikkirurg och tillsammans går ni igenom dina önskemål och just dina förutsättningar.

På vår hemsida kan du läsa mer om hur en bröstförstoring går till och vad det innebär. Du hittar länken i meny till höger.

Informationen uppdaterades 13 mars 2019 av Vården.se

Om Nordiska Kliniken

Varmt välkommen till Nordiska Kliniken!

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi grundades 2005 och idag erbjuder vi ett stort och heltäckande utbud av estetiska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte.

Nordiska Kliniken ligger centralt mitt i Stockholms hjärta vid Sergels torg. Hos oss erbjuder vi exklusivitet, komfort och tillgänglighet för patienter från hela landet.

Toppmodern klinik

Nordiska Kliniken är toppmodernt medicinskt utrustad och vi har stora operationssalar, uppvakningssalar, konferensrum, utbildningssalar, mottagningsrum och behandlingsrum.

Patienten i fokus

Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Våra erfarna specialister lyssnar alltid på dina önskemål och förväntningar samt ger dig en individuell vägledning. Hos oss är alltid du i fokus och vi presterar vårt yttersta för att uppnå bästa resultat. Vårt mål är att alltid ge dig omsorg och personlig service samt erbjuda en behandling som är optimal för just dig.

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, anestesi- och intensivvård.

Välkommen till Nordiska Kliniken - hos oss kan du känna dig trygg.

Informationen uppdaterades 13 mars 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Nordiska Kliniken

Bröstförstoring hos Nordiska Kliniken i Stockholm

Pris efter konsultation

Bröstförstoring är en av de skönhetsåtgärder som kvinnor efterfrågar mest. Många förknippar välbefinnande med tillfredställelse över sin kro...


Bröstlyft hos Nordiska Kliniken i Stockholm

Pris efter konsultation

Bröstlyft är ett plastikkirurgiskt ingrepp som minskar häng och formar om bröstet så att det känns fastare och ungdomligare. Bröstens utseen...


Fettsugning haka hos Nordiska Kliniken i Stockholm

Pris efter konsultation

Fettsugning eller laserassisterad fettsugning (Smartlipo) är ett plastikkirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att avlägsna fett ifrån lokala...


Fettsugning mage hos Nordiska Kliniken i Stockholm

Pris efter konsultation

Fettsugning eller laserassisterad fettsugning (Smartlipo) är ett plastikkirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att avlägsna fett ifrån lokala...


Bukplastik hos Nordiska Kliniken i Stockholm

Pris efter konsultation

Bukplastik är ett plastikkirurgiskt ingrepp som tar bort överskottshud mellan naveln och nedre delen av buken. Även bukväggen stramas upp så...


Ögonlocksplastik hos Nordiska Kliniken i Stockholm

Pris efter konsultation

Ögonlocksplastik är en plastikkirurgisk operation för att omforma hud, muskulatur och fett kring ögonen. Med stigande ålder förändras uts...


Våra medarbetare

Patrik Höijer

Patrik Höijer

Specialist i plastikkirurgi, Överläkare

Mattias Elmér

Mattias Elmér

Specialist i plastikkirurgi, Överläkare

Hamid Natghian

Hamid Natghian

Specialist i plastikkirurgi

Ove Jansson

Ove Jansson

Specialist i anestesi och intensivvård

Kim Jarnald

Kim Jarnald

Specialist i anestesi och intensivvård

Danielle Fa

Danielle Fa

Injektionssjuksköterska

Denise Fa

Denise Fa

Injektionssjuksköterska

Karta - Drottninggatan 33, 2tr (vid Sergels torg)

Omdömen


Frågor

 • Fråga ställd 18:21 06 apr 2017

  Hej! Det är nämligen så att jag bor i London och vill göra bröstförstoring. Tänkte höra, har ni någon tid i slutet av april/början av maj? Med vänlig hälsning, Mathilda

  Nordiska Kliniken svarar:

  Hej Mathilda,
  Tack för din förfrågan. Vi kan absolut hjälpa dig! Har du möjlighet att skicka din förfrågan till info@nordiskakliniken.se ?

  Tack!

  Vänligen,

  Karin Oldbring