• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Företagshälsovård - kontor

Logo Vegatus

Vegatus - Norrmalm-City, Stockholm

Inom företagshälsovården gör vi bland annat omfattande hälsokontroller med speciellt fokus på att hitta cancer, hjärt- kärlproblem och andra allvarliga sjukdomar i tidigt stadium.

Företagshälsovård - kontor är framtaget för att kunna hantera de belastningsskador och stressrelaterade problem som är vanliga i kontorsmiljön.

Varför välja företagshälsovård?

Målsättningen med företagshälsovård är att personalen ska fungera så bra som möjligt och ha så lite sjukfrånvaro som möjligt. När man lyckas med detta så är det givetvis en fördel både för företaget och medarbetaren.

Olika paket av företagshälsovård

Vår företagshälsovård bygger på olika nivåer med olika hälsoundersökningar. Till dessa kan man välja olika tilläggstjänster alltefter behov, exempelvis vår telefontjänst för att minska sjukskrivningstider, "ryggprogram" och stresshantering.

Kontakta oss för en offert som passar just era behov.

Informationen uppdaterades 29 maj 2017 av Vården.se

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Barnhusgatan 20, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Sommarstängt 29 juni - 9 augusti

Om Vegatus

Varumärket Vegatus vilar på en solid grund av framstående och mycket erfarna läkare som vill gå ifrån dagens sätt att behandla allvarliga sjukdomar först när symptom visat sig till att aktivt söka efter tidiga sjukdomstecken – långt innan patienten själv känt av några symptom.

Vi tar emot både företag och privatpersoner.

Diagnos före symptom

Vi vet att cancer liksom t ex hjärt- kärlsjukdomar kan upptäckas innan de ger symptom – bara man vet vad man letar efter och har tillräcklig kunskap att analysera alla blodvärden, väga in genetik och livsstilsfrågor för att sedan lägga det intellektuella pussel som leder fram till en sjukdomsmisstanke.

Många känner en oro inför att göra den här typen av undersökningar, man är helt enkelt orolig vad sjukdomen kan innebära. Men faktum är att både gällande cancer, hjärt-kärlsjukdomar och diabetes typ 2 är oddsen för att bli helt frisk högre ju tidigare man upptäcker den.

Om Vegatus läkarmottagning

Vegatus har läkarmottagning och kontor på Norra Bantorget i Stockholm, centralt beläget precis bredvid Centralstationen. Våra program med hälsokontroller drivs av ansvarig läkare docent Jörgen Boëthius och ansvarig sköterska Anna Nygren.

Övriga behandlingar hos Vegatus

 • Hälsokontroll privat - MEDI

  4 200 kr

  Vad innebär hälsokontroll MEDI? Medi är en allmän hälsokontroll inriktad på att identifiera symptom på sjukdomar som hjärt-kärlsjukdomar ... Läs mer

 • Hälsokontroll privat - MAXI

  6 800 kr Inga kostnader tillkommer för ytterligare prover eller utredningar.

  Vad innebär hälsokontroll MAXI? Maxi är en heltäckande hälsokontroll och innehåller två läkarsamtal och tumörmarkörer som är avsedda att ... Läs mer

 • Hälsokontroll privat - MAXI PLUS

  7 900 kr Inga tillägg för ytterligare prover eller utredningar tillkommer.

  Maxi Plus är en mycket omfattande hälsokontroll inriktad på att identifiera symptom på sjukdomar som cancer, hjärt-kärlsjukdomar och diabete... Läs mer

 • Hälsokontroll MAXI PLUS med helkropps-MR

  Maxi Plus med helkropps-MR är en oerhört omfattande hälsokontroll inriktad på att identifiera symptom på sjukdomar som cancer, hjärt-kärlsju... Läs mer

 • Hormonrubbningar

  6 000 kr Inga tillägg för ytterligare prover eller utredningar tillkommer.

  Hos oss kan du träffa en endokrinolog! Hos oss på Vegatus arbetar en specialiserad läkare som undersöker och behandlar sjukdomar i kroppe... Läs mer

Karta - Barnhusgatan 20, Stockholm

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Vanliga frågor

Är det något du undrar över går det bra att fråga vårdgivaren här.