AudioNova Norrköping

Generalsgatan 47, Norrköping

AudioNova Norrköping

Välkommen till AudioNova Norrköping – Din Hörselspecialist!

I hjärtat av Norrköping hittar du hörselmottagningen AudioNova Norrköping. Här kan du få hjälp med det mesta inom hörselhjälpmedel och du tar dig enkelt till oss med både buss och spårvagn.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen i Norrköping är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Norrköping kan hjälpa dig med

På AudioNova Norrköping hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Norrköping vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Norrköping!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Norrköping är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Östergötland inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Norrköping!

Informationen uppdaterades 16:12 - 6 maj, 2020

Hörselskydd hos AudioNova Norrköping

Skydda din hörsel!

Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. För att undvika hörselnedsättning orsakad av buller behövs därför hörselskydd.

AudioNova Norrköping hjälper dig med hörselskydd!

Våra legitimerade audionomer på AudioNova Norrköping kan erbjuda dig olika hörselskydd inom en mängd användningsområden. Vi erbjuder bland annat hörselskydd för livssituationer såsom simning, motorcykelkörning och festivalbesök, men även för högljudda arbeten såsom byggnadsarbete, markpersonal på flygplatser och orkestermusiker.

Kontakta oss på AudioNova Norrköping om du vill ha hjälp!

Hörseltest
hos AudioNova Norrköping

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...

Hörapparater
hos AudioNova Norrköping

Hör du dåligt? På AudioNova Norrköping erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utpr...

Batterier till hörapparater
hos AudioNova Norrköping

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...

Arbetshjälpmedel
hos AudioNova Norrköping

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...

Hörseltest online
hos AudioNova Norrköping

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Du hittar aktuella öppettider på vår webbplats: www.audionova.se
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.