Öppet i morgon från 08:00

ALBY TANDLÄKARKLINIK

Albyvägen 14, 145 59 Norsborg

ANNONS

ALBY TANDLÄKARKLINIK

Hos oss möter du engagemang, kundskap och en bred kompetens inom tandvård från enklare tandkontroller till avancerad specialistvård. Vi använder den senaste teknik och behandlingsmetoden. Kliniken är helt digitaliserad och kvalitetsäkrad samt Ansluten till försäkringskassan. Ansvarig för verksamheten är Tandläkare John Shokohi med mer än 30 års erfarenhet. Vi erbjuder allmäntandvård, Akuttandvård, Tandimplantat, skalfasader och kronor, möjlighet till räntefritt delbetalning samt hygienistbehandling och blekning. Välkommen att boka tid hos oss.

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 17:00
Fredag : 08:00 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.