Skaffa glasögon

Ska du skaffa dina första glasögon, eller uppdatera de du har? VÀlkommen till Synsam pÄ ForumvÀgen 14, sÄ hjÀlper vi dig!Du kan korrigera di...

LĂ€s mer

Boka tid hos Synsam Klinik Nacka Forum för Skaffa glasögon.

frÄn 199kr
Ungdom 13-19 Är: 199 kr, medlemmar: 199 kr, ordinariepris: 499 kr. Synundersökningen ingÄr om du tecknar ett glasögonabonnemang.

Du kan korrigera ditt synfel med glasögon

Upplever du problem med din syn? MisstÀnker du att du behöver glasögon? DÄ kan ett bra första steg vara att trÀffa en av vÄra optiker. Genom att trÀffa en optiker kan du fÄ svar pÄ dina frÄgor om ögonhÀlsa och genomgÄ olika tester. Om glasögon visar sig vara aktuellt i ditt fall, hjÀlper optikern till med justeringarna för att hitta rÀtt styrka pÄ dina glasögon.

Flera alternativ för dina glasögon

Vi pÄ Synsam erbjuder bÄgar frÄn ett stort antal mÀrken, och kan hjÀlpa dig att hitta rÀtt par för just dig. NÀr du köper glasögon hos oss tÀcks du dessutom av vÄr olycksgaranti, vilket innebÀr att vi reparerar eller ersÀtter dina glasögon Ät dig om de skadas inom de första 365 dagarna. Vi har Àven ett abonnemang som heter Synsam Lifestyle, dÀr du kan hyra dina glasögon, istÀllet för att köpa dem. I abonnemanget ingÄr tre olika typer glasögon som du betalar en fast mÄnadskostnad för.

Hitta rÀtt glasögon hos oss pÄ Synsam Klinik i Nacka Forum!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Synsam Klinik Nacka Forum erbjuder.

Nacka
Varmt vÀlkommen till Synsam Klinik Nacka Forum! PÄ ForumvÀgen 14 i Nacka hittar du vÄr vÀlsorterade butik. VÄra legitimerade optiker hjÀlper dig med olika sorters synundersökningar och erbjuder glasögon, linser och tillbehör. Hos oss hittar du vÀlkÀnda mÀrken och vi vÀlkomnar bÄde dig som ska skaffa glasögon för första gÄngen och dig som bara vill uppdatera din stil. Undersök din syn hos nÄgon av vÄra optiker Du hittar legitimerade optiker hos oss pÄ Synsam Klinik Nacka Forum, som kan utföra ett flertal olika syntest för att hjÀlpa dig. Det kan vara aktuellt: Om du har svÄrt att se pÄ olika avstÄnd Ifall du besvÀras av Äterkommande huvudvÀrk Ifall du ofta upplever problem med trötta ögon Om du vill skaffa linser Om du vill skaffa glasögon Ifall du ska ta körkort Vi ser till att du fÄr rÀtt hjÀlp utifrÄn just dina problem - bÄde unga och gamla Àr vÀlkomna! Gör en ögonhÀlsoundersökning hos oss Om du Àr orolig för din ögonhÀlsa, kan vi pÄ Synsam Klinik Nacka Forum utföra en ordentlig ögonhÀlsoundersökning. Detta rekommenderar vi till alla som fyllt 40 Är. DÄ tittar vi pÄ hela ögat för att upptÀcka tecken pÄ de tre vanligaste ögonsjukdomarna: grön starr, grÄ starr och ÄldersförÀndringar i gula flÀcken. Skaffa glasögon enkelt hos oss pÄ Synsam Klinik Nacka Forum Hos oss kan du: hitta bÄgar frÄn ett stort antal mÀrken hitta solglasögon, linsvÀtska samt olika tillbehör hyra dina glasögon genom vÄrt abonnemang Synsam Lifestyle Du kan kÀnna dig trygg hos oss Mycket kan hÀnda under ett Är och dÀrför erbjuder vi dig stöd Àven efter att du gÄtt hem med dina nya glasögon. Om dina glasögon skadas inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersÀtter dem utan nÄgon extra kostnad. Skulle du uppleva att din syn försÀmrats under det första Äret Àr du dessutom vÀlkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri synundersökning. Tveka inte att boka en tid hos Synsam Klinik Nacka Forum pÄ ForumvÀgen 14 redan i dag!
LĂ€s mer om mottagningen

Baserat pÄ 23 textrecensioner*
MÄnga patienter berömmer Synsam Klinik Nacka Forum för deras exceptionella service och kunniga, vÀnliga personal. MÄnga uppskattar ocksÄ det stora utbudet av glasögonmÀrken och att det Àr gratis reparation första Äret. NÄgra recensenter pÄpekar dock bristande information om abonnemanget, att prislistor saknas och att de ibland mötts av otrevlig personal. Det kan ocksÄ upplevas som dyrt. Sammantaget rekommenderas kliniken för glasögon, synundersökningar och linsköp.
MÄnga tycker
Stor urval pÄ glasögonmÀrken
Dyrt
SÀrskilt lÀmplig för
glasögon, synundersökningar, linser
*Sammanfattat frĂ„n Google (22) & VĂ„rden (1).

Omdömen frÄn patienter

1 omdöme
VÄrdkvalitet
TillgÀnglighet
‱
Lelle S.
23 apr, 2023
Service och vÀldigt trevlig och kunnig personal frÄn optiker till butik. Har abonnemang, det funkar perfekt.

MÄndag - Fredag
Lördag
Söndag

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.