Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0700 - 90 25 10
Boka här

Laserbehandling hos Skin Care Academy i Nacka

Pris

fr. 4 500 kr

Pris efter konsultation

Boka här

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

  • Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Besöksadress

Ektorpsvägen 4C, Nacka - Visa på karta

Webbplats


Laserbehandling

Nu kan kliniken erbjuda dig det senaste inom estetisk behandling med laser. Vi har införskaffat den modernaste utrustningen från Victus Medical Group. Denna laser är icke ablativ, fraktionerad och Erbiumbaserad.

Ickekirurgiska ansiktslyft med laser

Vi kan nu helt smärtfritt utföra ickekirurgiska ansiktslyft utan alla de konsekvenser och risker som den kirurgiska behandlingen medför. Kirurgisk behandling medför alltid risker för blödning, infektion, ärrbildning, utseendeförändring och det krävs alltid konvalescens på någon till några veckor efter operationen.

Med laseransiktslyft kommer du att omgående kunna återgå till ditt vanliga liv. En lätt rodnad, stramhet och torrhet kommer att upplevas under ett par dagar.

Hur går ansiktslyftet till?

Du behandlas 2-6 gånger med 1 månads mellanrum, varje behandling tar 1-2 timmar. Det slutliga behandlingsresultatet ser man 2-6 månader efter sista behandlingen, men du kommer redan efter första behandlingen se ett påtagligt resultat. Man brukar beskriva hudförändringen som att man backat klockan närmare 10 år efter fullständig behandling.

Behandlingens effekt är ett resultat av kroppens egenbildning av ny bindväv som stramar upp huden, föryngrar huden, lasereffekten är nybildning av kollagen och elastin som är kroppens naturliga "uppstramningsämnen". Dessa båda ämnen minskar i takt med åldrandet men kan stimuleras till nybildning med laser och vissa andra behandlingar.

Man kan efter något till några år efter avslutad kur åter ta enstaka behandlingar för att bibehålla och ytterligare förbättra effekten. För ditt välbefinnade kan behandlingen utföras i narkos eller med smärtstillande medel som garanterar total smärtfrihet.

Medicinskt utbildad personal utför ansiktslyftet

All behandling genomförs av medicinskt utbildad personal. Endast leg. läkare pecialistutbildad eller leg. sjuksköterska specialistutbildad utför laserbehandling på denna klinik.

Innan behandlingen genomförs kommer du att genomgå en medicinsk bedömning av klinikens läkare. All ev. medicinering samt andra riskfaktorer skall bedömas i det enskilda fallet innan laserbehandling kan ges.

Informationen uppdaterades 20 november 2019 av Vården.se

Om Skin Care Academy

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 8 omdömen

Lämna omdöme

Vi erbjuder behandlingar som bevarar och lyfter fram din skönhet. Vi arbetar med de senaste teknikerna för estetiska behandlingar.

Konsultation

Vid konsultationen får du alltid träffa en leg. sjuksköterska eller leg. läkare. Vårt viktigaste mål är medicinskt säkra behandlingar och nöjda kunder. Vi gör vårt yttersta för att ta väl hand om dig!

Vilka behandlingar erbjuder vi på Skin Care Academy?

Vi arbetar med alltifrån estetisk kirurgi, fillers, hårborttagning, kemisk peeling, ansiktslyft med laser med mera. Nedan kan du läsa mer om ett par av våra olika behandlingar.

Varmt välkommen till Skin Care Academy!

Mer om Skin Care Academy

Skin Care Academy har funnits i drygt 12 år. Vi har under denna tid huvudsakligen verkat på konsultbasis. Sedan tre år tillbaka verkar vi på egen klinik.

Vi som driver och äger företaget är Dr. Ove Lundmark samt leg. sjuksköterska Bessie Salas Lundmark. Vi är båda specialister inom flera områden.

Kliniken består idag dels av en operationsavdelning och dels en mottagningsavdelning för estetisk ickekirurgisk hudbehandling.

Vi bedriver ett seriöst och professionellt arbete med kunden i centrum. Endast med nöjda kunder kan verksamheten växa och utvecklas. Vi erbjuder endast behandlingar när vi tror på ett resultat som överensstämmer med kundens önskningar.

Skin Care Academy på Instagram
Skin Care Academy på Facebook

Informationen uppdaterades 20 november 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Skin Care Academy

Fillers hos Skin Care Academy i Nacka

fr. 3 000 kr

Skin Care Academy arbetar med olika varumärken av fillers – Juvederm och Stylage. Dessa är baserade på hyaluronsyra och de är icke permane...


Botulinumtoxin A hos Skin Care Academy i Nacka

fr. 2 500 kr

Varje gång vi ler, ilsknar till eller kisar spänns den underliggande ansiktsmuskulaturen vilket framkallar rynkor och linjer i ansiktet. Som...


Laserbehandling hos Skin Care Academy i Nacka

fr. 4 500 kr Pris efter konsultation

Nu kan kliniken erbjuda dig det senaste inom estetisk behandling med laser. Vi har införskaffat den modernaste utrustningen från Victus Med...


Bröstförminskning hos Skin Care Academy i Nacka

Pris efter konsultation

Ingen ska behöva stå ut med att bära med sig tunga bröst. Efter en bröstförminskning kommer livet att bli annorlunda. Man kan sträcka på ryg...


Bukplastik hos Skin Care Academy i Nacka

Pris efter konsultation

En bukplastik innebär att man avlägsnar hudöverskott på buken, samt att man stramar upp bukmuskulaturen. Detta är ett av de vanligare ingrep...


Ögonlocksplastik hos Skin Care Academy i Nacka

Pris efter konsultation

Ögonlocksplastik innebär att man tar bort överskott av hud, muskel och ibland fett från övre och/eller nedre ögonlocken. Operationen kan kor...


Kemisk peeling hos Skin Care Academy i Nacka

fr. 650 kr Pris efter konsultation

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden får huden ett litet l...


Microneedling/Dermapen hos Skin Care Academy i Nacka

fr. 2 600 kr Pris efter konsultation

Marknadsledande med patenterad teknologi Dermapen™ var den första mekaniska microneedling penna på marknaden (2010) och är fortfarande ma...


IPL-behandlingar hos Skin Care Academy i Nacka

IPL tekniken är ett genombrott inom modern hudbehandling och tack vare sitt breda behandlingsspektrum väl etablerat som den mest överlägsna ...


Trådlyft hos Skin Care Academy i Nacka

fr. 3 000 kr Pris efter konsultation

Hos Skin Care Academy utför vi icke-kirurgiskt ansiktslyft med trådtekniken iLEAD. Med denna behandling kan ansiktet omdefinieras, volymen å...


Åderbråck hos Skin Care Academy i Nacka

fr. 18 500 kr

Åderbråck opereras på kliniken genom kirurgiskt modern stripping/invaginationsteknik. Vad är åderbråck? Åderbråck är vidgade vener på ...


Återbesök/Kontroll hos Skin Care Academy i Nacka

Om du har genomgått en behandling hos oss på Skin Care Academy som behöver följas upp är du välkommen att boka tid för återbesök/kontroll.


Konsultation - Läkare hos Skin Care Academy i Nacka

500 kr

Är du osäker på vilken behandling som passar dig bäst eller vill du ha mer information om någon av våra behandlingar? Då kan du boka en tid ...


Konsultation - Sköterska hos Skin Care Academy i Nacka

300 kr

Hos Skin Care Academy kan du få träffa en sköterska för konsultation. Vi kan hjälpa dig om du är osäker på vilken behandling som passar dig ...


Våra medarbetare

Ove Lundmark

Ove Lundmark

Ansvarig läkare

Dr. Lundmark är narkos- och intensivvårdsläkare med omfattande akutmedicinska kunskaper från mångårig tjänstgöring som läkare på ambulanshelikoptern i Stockholms län.

Dr. Lundmark har ägnat de senaste 20 åren till att arbeta med narkos inom Öron-Näsa-Hals-Området, huvudsakligen barnnarkoser. Under en period om nästan 20 år har Dr. Lundmark följt och skaffat sig erfarenhet inom den estetiska laserkirurgin.

Bessie Salas Lundmark

Bessie Salas Lundmark

Leg. sjuksköterska

Bessie har en bakgrund som specialistutbildad barnmorska. Efter ett antal år inom förlossningsvården har hon de senaste 20 åren ägnat sig åt Öron-Näsa-Hals-Kirurgi samt mottagning.

De senaste åren har hon alltmer ägnat sig åt utbildning och praktik inom den estetiska behandlingskonsten.

Farida Fahmy

Farida Fahmy

Leg. Läkare sedan 1988, Specialist i allmänkirurgi sedan 1999

Har lång erfarenhet av att arbeta inom dagkirurgi, dels som anställd vid Täby Närsjukhus 1999-2011 och sedan 2011 med egen etablering och privatmottagning på Östermalm i Stockholm, med samverkansavtal med landstinget.

Specialistområden: Kosmetisk kirurgi och Allmänkirurgi

Lena Andersson

Lena Andersson

Leg. läkare, Specialist inom plastikkirurgi sedan 1993

Dr Andersson har lång erfarenhet inom plastikkirurgi. Redan 1995 startade hon sin egen mottagning i London, parallellt med arbete på St Bartholomew-sjukhuset. För henne är patientens säkerhet viktigast och hon värnar om att patienten ska känna sig nöjd.

Dr Andersson är medlem i BAPRAS (British Association of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons) och ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), liksom flera andra föreningar inom plastikkirurgi.

Karta - Ektorpsvägen 4C, Nacka

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 8 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

14:45 - 21 maj, 2019 skrev:

Vilket underbart team. Trevliga och kompetenta, kände mig välkommen, omhändertagen och trygg från första början. Stort tack för allt idag.

4,8

Betyg 4,8 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


07:12 - 02 okt, 2018 skrev:

En varm och trygg miljö där behandlingar görs med stor kompetens, noggrannhet och ett fantastiskt bemötande, rekommenderas varmt.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


16:25 - 16 apr, 2018 skrev:

tack för allt!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


13:23 - 16 apr, 2018 skrev:

Mycket bra bemötande och professionella människor! Tack för att ni tog hand om min son!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


00:37 - 16 dec, 2016

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


08:33 - 09 dec, 2016 skrev:

Jätte bra. kände mig trygg o glad. kommer tillbaka garanterad!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


14:27 - 17 maj, 2016 skrev:

Jag är SÅ nöjd. Snabb och bra behandling till vettigt pris. Oerhört trevligt och professionellt bemötande och kunniga svar på mina frågor. Rkeommenderas varmt

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


00:34 - 08 nov, 2014 skrev:

Service och bemötande är helt otroligt. Man får hjälp och råd vad man söker för. Jag är mycket nöjd med hudvårds krämer samt behandling som ger jätte bra resultat. Kan varm rekommenderas!!


Frågor