Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Skaffa glasögon hos Synsam Malmö Kronprinsen

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Regementsgatan 54, Malmö - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00

Skaffa glasögon

Dags att skaffa glasögon? Varmt välkommen till Synsam Malmö Kronprinsen!

Glasögon kan rätta till ditt synfel

Har du under en tid känt av problem med din syn, bör ett första steg vara att besöka en av våra optiker. Då får du besvara frågor om din ögonhälsa och testa din syn på olika sätt. Skulle det visa sig att du behöver glasögon, hjälper optikern dig med justeringarna för att hitta rätt styrka på glasögonen.

Vår hjälp för att du ska hitta rätt glasögon

Vi erbjuder rådgivning för att hitta rätt bågar för dig. Dina glasögon täcks av vår olycksgaranti, så om de skulle gå sönder inom de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem. Vill du hyra dina glasögon kan du välja vårt abonnemang Synsam Lifestyle. I det ingår tre olika typer av glasögon för en fast månadskostnad.

Hitta dina glasögon hos oss på Synsam Malmö Kronprinsen!

Informationen uppdaterades 04 juni 2020 av Vården.se

Om Synsam Malmö Kronprinsen

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

Välkommen till Synsam Malmö Kronprinsen!

Du hittar vår välsorterade butik på Regementsgatan 54 i Malmö. Här kan du få hjälp med olika sorters synundersökningar av legitimerade optiker. Vi erbjuder glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och kan hjälpa både dig som behöver skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil.

Undersök din syn hos oss

Våra optiker på Synsam Malmö Kronprinsen är legitimerade och erfarna, så du kan känna dig trygg hos oss när du vill undersöka din syn. Det kan vara aktuellt om du upplever någon/några av dessa situationer, där du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har trötta ögon
  • Vill skaffa glasögon och/eller linser
  • Ska ta körkort

För oss är det viktigt att vi hjälper dig utifrån dina förutsättningar och behov. Alla är välkomna, unga som gamla!

Vi hjälper dig med ögonhälsoundersökning

Är du orolig för din ögonhälsa? Vi på Synsam Malmö Kronprinsen kan hjälpa dig med en ordentlig ögonhälsoundersökning, som vi rekommenderar till alla som fyllt 40 år. Vid undersökningen tittar vi på hela ögat, och kan på så sätt upptäcka tecken på de tre vanligaste ögonsjukdomarna: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken.

Våra glasögon

Hos oss på Synsam Malmö kronprinsen finns ett stort urval av bågar från ett stort antal märken, och vi hjälper dig hitta rätt glasögon för just dig. Du kan också hyra dina glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Behöver du solglasögon, linsvätska eller andra tillbehör hittar du det i vår butik.

Vår olycksgaranti för dina glasögon

När du köper glasögon hos oss täcks de av vår kostnadsfria olycksgaranti, vilket betyder att om glasögonen skulle gå sönder inom de första 365 dagarna så reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Ifall du tycker att du fått sämre syn inom det första året så får du boka en ny synundersökning hos oss på Synsam Malmö kronprinsen - utan extra kostnad såklart.

Välkommen till oss på Synsam Malmö kronprinsen i Malmö!

Informationen uppdaterades 04 juni 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Synsam Malmö Kronprinsen

Synundersökning hos Synsam Malmö Kronprinsen

Besök någon av våra legitimerade optiker på Synsam Malmö Kronprinsen för en synundersökning. Optikern undersöker ögat Det kan vara br...


Skaffa glasögon hos Synsam Malmö Kronprinsen

Dags att skaffa glasögon? Varmt välkommen till Synsam Malmö Kronprinsen! Glasögon kan rätta till ditt synfel Har du under en tid känt ...


Skaffa linser hos Synsam Malmö Kronprinsen

Ifall du har ett synfel och inte kan eller vill ha glasögon, kan linser vara ett bra alternativ. Vi på Synsam Malmö Kronprinsen hjälper dig!...


Ögonhälsoundersökning hos Synsam Malmö Kronprinsen

Har du funderat på att göra en mer noggrann undersökning av din ögonhälsa? Hos Synsam Malmö Kronprinsen erbjuder vi ögonhälsoundersökningar,...


Karta - Regementsgatan 54, Malmö

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

09:20 - 11 maj, 2020 skrev:

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information