Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 0770 - 79 18 16

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Eddagatan 4, Malmö - Visa på karta

Webbplats


Artros

Hos ActiveMotion kan du få hjälp med utredning och behandling av artros. Det är en av världens vanligaste ledsjukdomar och risken att drabbas ökar med åldern.

Artros påverkar brosket

Artros är en sjukdom som påverkar brosket som finns i våra leder. Brosket hjälper lederna att glida smidigt mot varandra så vi kan röra oss, men vid artros bryts det ner snabbare än det hinner byggas upp igen. Detta kan ge besvär som smärta, stelhet och inflammation i lederna. Artros förekommer ofta i höftled, axel och knä.

Behandling av artros

Artros är en sjukdom som aldrig kan botas helt. Men det finns olika behandlingar som kan lindra smärta och andra symtom. I första hand används träning, avlastande hjälpmedel och smärtstillande medicin för att lindra. Det är också viktigt att lära sig mer om sjukdomen, och du kan få rådgivning från din vårdcentral.

Om smärtan är så svår att din dagliga funktion blir nedsatt och annan behandling inte hjälper kan det bli aktuellt att operera. Då ersätter man den skadade leden med en konstgjord.

Välkommen att boka en tid hos oss på ActiveMotion!

Informationen uppdaterades 18 april 2019 av Vården.se

Om ActiveMotion

Välkommen till ActiveMotion!

Vi på ActiveMotion är specialiserade inom ortopedisk kirurgi och du hittar vår mottagning i Malmö på Eddagatan 4. Vi samarbetar med Örestadsklinikens Vårdcentral och hos oss får du hjälp av läkare med specialistutbildning inom ortopedi. Vi har också ett flertal andra mottagningar i både Sverige och Danmark.

Vad kan jag få hjälp med?

På ActiveMotion kan vi hjälpa dig med en rad olika skador och besvär. Det kan till exempel röra sig och sportskador eller förslitningsskador. Vi kan bland annat hjälpa dig med:

 • Artros
 • Hallux valgus
 • Meniskskador
 • Korsbandsskador
 • Knäsmärta
 • Axelvärk
 • Axelluxation
 • Impingementskador
 • Höftsmärta
 • Idrottsskador

Vi hjälper dig snabbt!

Hos ActiveMotion slipper du långa väntetider. Vi ser till att du får bedömning och behandling snabbt, av kunniga specialister. Vi värderar kontinuitet och trygghet, och du får därför undersökning, behandling, operation och uppföljning av samma ortoped.

Våra mottagningar

Tudorkliniken, Halmstad
Tudorkliniken, Skummelövsstrand
Örestadskliniken, Malmö
Privathospitalet Mølholm

Doktor Ole Steen Jørgensen

Ole Steen Jørgensen grundade ActiveMotion 1995. Han är specialist inom ortopedisk kirurgi och har bred kunskap och lång erfarenhet. Han har tidigare arbetat på bland annat region- och länssjukhus i Sverige.

Välkommen till oss på ActiveMotion!

Informationen uppdaterades 18 april 2019 av Vården.se

Behandlingar hos ActiveMotion

Ortoped hos ActiveMotion i Malmö

Hos ActiveMotion kan du få hjälp med många olika besvär från muskler och leder. Vi är specialiserade inom ortopedisk kirurgi och vi ser till...


Artros hos ActiveMotion i Malmö

Hos ActiveMotion kan du få hjälp med utredning och behandling av artros. Det är en av världens vanligaste ledsjukdomar och risken att drabba...


Hallux valgus hos ActiveMotion i Malmö

På ActiveMotion kan vi hjälpa dig med behandling av hallux valgus. Det är ett ganska vanligt tillstånd som kan skapa stora besvär. Hallux...


Meniskskada hos ActiveMotion i Malmö

Vi på ActiveMotion kan hjälpa dig med utredning och behandling av meniskskador. Vad är en meniskskada? Det finns två menisker, en inr...


Karpaltunnelsyndrom hos ActiveMotion i Malmö

Vid karpaltunnelsyndrom har medianusnerven hamnat i kläm, då utrymmet mellan ben och ledband minskat. Har du domningar och stickningar i fin...


Karta - Eddagatan 4, Malmö

Omdömen


Frågor