Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0523-103 55

Skaffa glasögon hos Synsam Lysekil

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kungsgatan 37, Lysekil - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag 10:00 - 18:00
  • Tisdag - Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 14:00

Skaffa glasögon

Ska du skaffa dina första glasögon, eller uppdatera de du har? Välkommen till Synsam på Kungsgatan 37, så hjälper vi dig!

Du kan korrigera ditt synfel med glasögon

Upplever du problem med din syn? Misstänker du att du behöver glasögon? Då kan ett bra första steg vara att träffa en av våra optiker. Genom att träffa en optiker kan du få svar på dina frågor om ögonhälsa och genomgå olika tester. Om glasögon visar sig vara aktuellt i ditt fall, hjälper optikern till med justeringarna för att hitta rätt styrka på dina glasögon.

Flera alternativ för dina glasögon

Vi på Synsam erbjuder bågar från ett stort antal märken, och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. När du köper glasögon hos oss täcks du dessutom av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon åt dig om de skadas inom de första 365 dagarna. Vi har även ett abonnemang som heter Synsam Lifestyle, där du kan hyra dina glasögon, istället för att köpa dem. I abonnemanget ingår tre olika typer glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Hitta rätt glasögon hos oss på Synsam Lysekil!

Informationen uppdaterades 26 februari 2020 av Vården.se

Om Synsam Lysekil

Varmt välkommen till Synsam Lysekil!

På Kungsgatan 37 hittar du vår välsorterade butik, där vi kan hjälpa dig som behöver glasögon, linser eller tillbehör. Våra legitimerade optiker kan utföra olika typer av syntest och undersökningar, så att vi kan hitta den bästa lösningen för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment med produkter från välkända märken, och till oss är du välkommen vare sig du ska skaffa glasögon för första gången eller bara vill uppdatera din stil.

Vi erbjuder syntest hos legitimerade optiker

Hos Synsam Lysekil får du träffa legitimerade optiker som kan hjälpa dig med olika synundersökningar, om du till exempel:

  • Vill skaffa linser
  • Vill skaffa glasögon
  • Ska ta körkort
  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har problem med trötta ögon

Vi välkomnar både gamla och unga till vår butik, och hjälper dig utifrån dina unika behov och önskemål.

Skaffa glasögon hos Synsam Lysekil

Vi på Synsam erbjuder ett stort utbud av glasögonbågar från olika märken. Känner du dig osäker på vad som passar just dig finns våra rådgivare alltid på plats för att hjälpa dig. Om du inte vill köpa dina glasögon erbjuder vi också möjligheten att hyra dem, genom abonnemanget Synsam Lifestyle. Vi har naturligtvis också solglasögon, linsvätska och massor med andra tillbehör i vår butik.

Vi hjälper dig med uppföljning

Vi på Synsam erbjuder dig stöd och uppföljning, även efter att du fått dina glasögon eller linser. Mycket kan hända under ett år, så skulle dina glasögon gå sönder under de första 365 dagarna reparerar vi eller byter ut dem åt dig, utan extra kostnad. Skulle du märka att din syn försämrats ytterligare inom det första året tar vi naturligtvis emot dig för en ny synundersökning, helt kostnadsfritt.

Tveka inte att boka en tid hos Synsam Lysekil på Kungsgatan 37 redan idag!

Informationen uppdaterades 26 februari 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Synsam Lysekil

Synundersökning hos Synsam Lysekil

Boka en tid hos någon av våra legitimerade optiker på Synsam på Kungsgatan 37 för att undersöka din syn. Vi undersöker ditt öga Har du...


Skaffa glasögon hos Synsam Lysekil

Ska du skaffa dina första glasögon, eller uppdatera de du har? Välkommen till Synsam på Kungsgatan 37, så hjälper vi dig! Du kan korriger...


Skaffa linser hos Synsam Lysekil

Har du ett synfel, men kan eller vill inte ha glasögon? Då är linser ett bra alternativ. Låt oss på Synsam Lysekil hjälpa dig! Hur skaffa...


Karta - Kungsgatan 37, Lysekil

Omdömen