1/4
5
(4)

iterapi

Herserudsvägen 1, Lidingö

iterapi

Välkommen till iterapi!

iterapi drivs av Lisa Johansson som är legitimerad psykoterapeut och specialpedagog. Hon hjälper barn, ungdomar, par och familjer med olika sorters terapi och erbjuder även individuell psykoterapi.

Lisa är verksam på Lidingö, i första hand på Herserudsvägen 1, centralt i Lidingö Galleria, endast 10 minuter från Stockholms innerstad. Du tar dig enkelt dit med buss från Ropsten, hållplats Torsvikstorg. Det finns också utmärkta parkeringsmöjligheter för dig som åker bil. Lisa tar även emot patienter på Slogvägen 3 på Lidingö.

Psykoterapi på distans

Om du inte har möjlighet att komma till mottagningen för ett samtal, erbjuder iterapi psykoterapi på distans. Vi kan antingen samtala digitalt, via Skype, eller utomhus, genom walk and talk. Terapin kan genomföras på Elfvik eller nära dig, beroende på vad som passar dig bäst. Kontakta iterapi för mer information och bokning!

Det här kan du få hjälp med

Hos iterapi kan du få hjälp genom flera olika metoder, och behandlingen anpassas alltid efter dina unika förutsättningar och önskemål. Lisa erbjuder till exempel:

  • Hästunderstödd terapi
  • Familjeterapi
  • Ungdomsterapi
  • Parterapi
  • Individuell terapi
  • Coaching
  • Stödsamtal

Hästunderstödd terapi

Lisa har en tilläggsutbildning i hästunderstödda insatser, inriktning terapi och specialpedagogik, och arbetar med hästunderstödd terapi. Det är ett unikt sätt att med hästen som hjälpmedel ta sig framåt i sin terapi. Hästen fungerar som en brygga till terapeuten, och närheten till djur och natur hjälper till att förbättra vårt välmående.

När ska man söka hjälp?

Det kan finnas många anledningar att gå i terapi, allt från en djup depression till en lite strulig familjesituation. Oavsett vad det rör sig om kan det ofta vara bra att få prata med en terapeut. Känner du dig osäker på om terapi är rätt för dig är du välkommen att kontakta Lisa på telefon för en inledande 30 minuters konsultation, utan extra kostnad.

Varmt välkommen till iterapi och Lisa Johansson!

Informationen uppdaterades 11:11 - 20 apr, 2020

Psykoterapi hos iterapi i Lidingö

Lisa Johansson som driver iterapi är legitimerad psykoterapeut och kan hjälpa dig genom psykoterapi.

Vad innebär psykoterapi?

Psykoterapi är en form av samtalsterapi där du pratar fritt om dina känslor och tankar med en terapeut. Tillsammans utforskar ni dina problem, och genom att du får en bättre förståelse för dina tidigare erfarenheter och känslor kan du också lära dig att hantera din nuvarande livssituation. Målet är att du ska må bättre och komma vidare i livet. Ibland räcker det med några få samtal, men ibland krävs en längre kontakt där man träffas regelbundet under lång tid.

Hur går terapin till?

Kontakten inleds med tre samtal där du får berätta fritt om dina problem och varför du söker hjälp. Det ger dig möjligheten att känna efter om personkemin fungerar och att bygga upp förtroende för din terapeut. Det ger också terapeuten möjlighet att kartlägga dina problem. Utifrån de första samtalen bestämmer du och terapeuten gemensamt ett upplägg för terapin.

Välkommen att boka en tid eller kontakta iterapi på telefon för en 30 minuters inledande konsultation!

Terapi för ungdomar
hos iterapi i Lidingö

Det är inte alltid enkelt att vara ung och det finns många känslor kring både framtid och nutid. iterapi erbjuder ungdomsterapi för den som ...

Läs mer

Familjeterapi
hos iterapi i Lidingö

iterapi erbjuder familjeterapi. Det kan hjälpa er som familj att fungera bättre tillsammans. Varför familjeterapi? I en familj med vux...

Läs mer

Hästunderstödd terapi
hos iterapi i Lidingö

Hos iterapi kan du få hjälp genom Hästunderstödd terapi. Det är en metod där man med hästen som hjälpmedel kan få behandling för olika psyki...

Läs mer

Depression
hos iterapi i Lidingö

Att känna sig deppig eller nedstämd ibland är en naturlig del av livet. Men om du upplever en mer djupgående nedstämdhet som inte går över k...

Läs mer

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 4 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

11 jan, 2021 Pierre K. skrev:

Really cares for what is best for you

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

24 nov, 2020 Elin H. skrev:

Lisa som terapeut är fantastiskt bra! Har satt ord på känslor och lyft fram orsaker, hjälpt mig att hitta problemen. Gett mig verktyg som jag kommer ha kvar för alltid.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

9 mar, 2020 Axel J. skrev:

Jag upplevde att bli lyssnad på, väldigt förstående och många insiktsfulla frågor och tankar väcktes.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

9 mar, 2020 Linda C. skrev:

Vi är väldigt nöjda med Lisa's engagemang och hur kunnig hon är.

Information
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.