1/10
4.88
(6)
Öppet måndag från 08:00

Lidingö Fysioterapi

Herserudsvägen 5B, Lidingö

Lidingö Fysioterapi

På Herserudsvägen 5B, endast en station från närmaste tunnelbana, hittar du Lidingö Fysioterapi. Med bred erfarenhet kan vårt team hjälpa dig med behandling av bland annat rygg- och nackbesvär, idrottsskador och belastningsskador.

Vi behandlar och förbygger besvär

Hos oss får du hjälp att lindra smärtan och bli av med dina symtom. Vi arbetar även förebyggande för att motverka återkommande problem. Vi har ett helhetstänk i alla våra behandlingar och gör grundliga undersökningar för att kunna anpassa behandlingen efter dina behov och förutsättningar.

Vi behandlar till exempel:

 • Ryggvärk/Ryggskott
 • Golfarmbåge
 • Tennisarmbåge
 • Musarm
 • Frozen shoulder
 • Löparknä
 • Nackspärr
 • Hälsenebesvär
 • Hälsporre

Vi hjälper dig med rehabilitering

Förutom att vi arbetar förebyggande tar vi också hand om dig efter till exempel en skada, för att hjälpa dig rehabiliteras på bästa sätt. Målet för oss är att du ska kunna återgå till vanlig aktivitet med god livskvalitet, och vi arbetar utifrån en helhetssyn på dig och din kropp.

Vårt team

Vi på Lidingö Fysioterapi är specialiserade inom ortopedi och idrottsmedicin och hos oss hittar du idag sex specialistutbildade fysioterapeuter inom MDT (McKenzie), OMT och OMI. Vi har också två massageterapeuter och vi erbjuder utöver fysioterapi även friskvård och gruppträning.

Det är enkelt att ta sig till oss

Vår mottagning ligger precis efter Lidingöbron, bara en hållplats från tunnelbanan i Ropsten, på bekvämt avstånd för dig som kommer från Norra Djurgårdsstaden eller Hjorthagen. Det går också snabbt att ta sig hit från stan och vi tar emot patienter från hela Stockholm!

Varmt välkommen till oss på Lidingö Fysioterapi!

Informationen uppdaterades 16:58 - 1 okt, 2020

Stötvågsbehandling hos Lidingö Fysioterapi

Hos Lidingö Fysioterapi kan vi erbjuda stötvågsbehandling. Det är en effektiv metod för att behandla ett flertal olika besvär och skador.

Hur fungerar stötvågsbehandling?

Vid behandlingen används särskild utrustning som genererar stötvågor mot det område som är skadat. Stötvågorna kommer ner i de djupare strukturerna av den skadade vävnaden och stimulerar på så sätt kroppens egen läkningsprocess.

Besvär som lämpar sig för stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling är en beprövad metod för att behandla besvär från muskler och senor, som till exempel:

 • hälsporre/plantar fasciit
 • hälsenebesvär
 • tennisarmbåge
 • golfarmbåge
 • löparknä
 • hopparknä
 • kalkaxel
 • benhinneinflammation

Varmt välkommen att kontakta oss på Lidingö Fysioterapi för mer information om stötvågsbehandling, eller boka en tid redan idag!

Fysioterapeut
hos Lidingö Fysioterapi

På Lidingö Fysioterapi hittar du idag sex skickliga fysioterapeuter som kan hjälpa dig med många olika besvär. Vad gör en fysioterapeut? ...

Ryggskott
hos Lidingö Fysioterapi

Ryggskott är ett vanligt besvär som drabbar de flesta någon gång i livet. Hos Lidingö Fysioterapi kan du få hjälp med behandling. Vad inn...

Tennisarmbåge
hos Lidingö Fysioterapi

Hos Lidingö Fysioterapi kan du som lider av tennisarmbåge få hjälp med behandling. Vad är tennisarmbåge? Tennisarmbåge beror på en inf...

Massage
hos Lidingö Fysioterapi

Hos Lidingö Fysioterapi arbetar idag två skickliga massageterapeuter, som kan hjälpa dig med en avslappnande massage. Varför är det bra a...

Nackspärr
hos Lidingö Fysioterapi

Vi på Lidingö Fysioterapi kan hjälpa dig med behandling om du har drabbats av nackspärr. Ofta sitter smärtan mer i ena sidan av nacken, och ...

Hälsporre
hos Lidingö Fysioterapi

Har du fått ont i hälen och misstänker att du drabbats av hälsporre? Då kan vi på Lidingö Fysioterapi hjälpa dig med undersökning och behand...

Ont i ryggen
hos Lidingö Fysioterapi

De allra flesta får någon gång i livet problem med ryggsmärtor, och det kan bero på många olika saker. Hos Lidingö Fysioterapi kan du få hjä...

Diskbråck
hos Lidingö Fysioterapi

Hos Lidingö Fysioterapi kan du få hjälp om du misstänker att du drabbats av diskbråck. Diskbråck kallas det när en av diskarna i ryggraden h...

Omdömen

Snittbetyg

4.88 / 5

Baserat på 6 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

7 jul, 2020 Katarina A. skrev:

Fantastiskt kunnig engagerad fysioterapeut. Lätt att hitta med buss, tåg, cykel eller bil (parkeringsmöjligheter). Bra träningslokal. Alltid väl omhändertagen.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

5 aug, 2019 Ylva S. skrev:

Fantastiskt god hjälp med både den fysiska och mentala biten efter skada.

Lokal och hygien
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Information

28 jun, 2019 Dag E. skrev:

Jag har blivit engagerat bemött och genom behandling och träning blivit helt kvitt besvären jag sökte för och kan därför varmt rekommendera Lidingö Fysioterapi.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

12 jun, 2019 Sven-Erik S. skrev:

Jag upplever att jag har fått en rehabilitering som anpassats till mig och min återhämtning. Min sjukgymnastik är oerhört engagerad och jag känner mig "utvald" med ett klart mål att jag ska bli återställd.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

3 dec, 2018 Asif A. Kabani skrev:

Mycket bra

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 17:30
Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 17:30
Fredag : 08:00 - 16:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.