Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 076-6502599

Smärta i svanskotan hos Kiropraktik af Agnes i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Sankt Eriksgatan 29, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Tisdag 12:00 - 20:00
  • Fredag - Lördag 09:00 - 17:00

Smärta i svanskotan

Smärta i svanskotan kan vara molande eller mycket intensiv. Ofta strålar smärtan ut mot analöppningen och i en del fall upplever patienter helt enkelt att de har ont i rumpan trots att problemet sitter i ryggradens nedre del. För många blir smärtan så besvärande att det kan vara omöjligt att hitta en position att sitta i som inte gör ont.

Vad beror smärta i svanskotan på?

Ibland är det svårt att lokalisera att smärtan sitter just i svanskotan. I vissa fall beror smärtor i svanskotan på en olycka och då är det ofta lättare att själv förstå var man har ont. Smärtor kan också uppstå på grund av att man sitter för mycket eller i samband med graviditet då bäckenbottenmuskulaturen fäster vid svanskotan.

Hjälp vid smärta i svanskotan

Hos oss på Kiropraktik af Agnes kan du få hjälp att komma tillrätta med smärtan. Besvären kan bero på intilliggande muskulatur och ligament eller en snedställning i svanskotan. Genom kiropraktiska handgrepp, triggerpunktsbehandling och massage kan du få hjälp. Exakt hur behandlingen läggs upp beror på orsaken till dina besvär.

Kontakta oss på Kiropraktik af Agnes för hjälp vid smärtor i svanskotan!

Informationen uppdaterades 28 april 2020 av Vården.se

Om Kiropraktik af Agnes

Centralt på Kungsholmen ligger Kiropraktik af Agnes som drivs av Agnes Feldötö. På vår mottagning kan du få hjälp med besvär från muskler, leder och nerver. Vi har också specialkompetens när det gäller att hjälpa gravida både under graviditeten och tiden efter graviditeten, och barn.

Att besöka en kiropraktor

Hos en kiropraktor kan du få hjälp med en rad olika besvär. När du kommer till oss får du berätta om dina besvär och vi undersöker dig. Efter det ger vi individanpassad behandling, som till exempel kan bestå av ledjusteringar, massage, triggerpunktsterapi och smärtpunktsterapi med akupunkturnålar. En viktig del i behandlingen är också att vi ger råd kring övningar och din hälsa som helhet.

Exempel på vad du kan få hjälp med

  • Ryggont
  • Nacksmärtor
  • Huvudvärk
  • Höftbesvär
  • Smärtor i axlar, armbågar och knän
  • Olika smärttillstånd vid graviditet
  • Mammamageträning

Kiropraktik för gravida och barn

Att söka hjälp när man är gravid eller att ta sitt barn till en kiropraktor kan medföra en oro. Hos Kiropraktik af Agnes har vi lång erfarenhet och specialistkunskaper när det gäller att hjälpa både gravida och barn, och det är viktigt för oss att man ska veta att man kan få hjälp. Vi jobbar med skonsamma metoder och är mycket lyhörda inför våra patienter.

Hjälp efter graviditeten

Agnes är certifierad mammamagetränare och kan därför även ge stöd till dig som vill få hjälp med att återfå din funktion i mage och bål efter en graviditet. Du kan även få hjälp med ditt knip och hitta övningar som passar där du är just nu.

Om Kiropraktik af Agnes

Agnes utbildade sig till kiropraktor på Anglo-European College of Chiropractic och är legitimerad kiropraktor. Med över tio års erfarenhet har hon arbetat inom primärvård, privatvård och inom specialistvården med kronisk värk. Hon har även en vidareutbildning inom behandling för gravida och barn.

Vi önskar dig varmt välkommen till Kiropraktik af Agnes!

Informationen uppdaterades 28 april 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Kiropraktik af Agnes

Foglossning / Graviditetsrelaterad bäckensmärta hos Kiropraktik af Agnes i Stockholm

Foglossning är något av en förlegad term då själva problematiken kring foglossning inte handlar om fogar som lossnar. Inom mödravården idag ...


Bäckenbotten behandling / bedömning hos Kiropraktik af Agnes i Stockholm

Hos Kiropraktik af Agnes kan du få hjälp med bäckenbottenbehandling/bedömning. Vem kan bli hjälpt av bäckenbottenbehandling/bedömning? ...


Smärta i svanskotan hos Kiropraktik af Agnes i Stockholm

Smärta i svanskotan kan vara molande eller mycket intensiv. Ofta strålar smärtan ut mot analöppningen och i en del fall upplever patienter h...


Ont i ryggen hos Kiropraktik af Agnes i Stockholm

De allra flesta drabbas av ryggsmärtor någon gång i livet. Det kan bero på ryggskott, ischias, diskbråck eller någon form av låsning. Vi på ...


Massage hos Kiropraktik af Agnes i Stockholm

Hos Kiropraktik af Agnes kan du få behandling genom massage. Det kan vara skönt avslappnande, och kan både förebygga och behandla många olik...


Karta - Sankt Eriksgatan 29, Stockholm

Omdömen


Frågor