1/6
Öppet, idag till 17:00

Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud

Sankt Eriksgatan 44, Stockholm

Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud

Om oss
Boka behandling
Omdömen
Kontakt

Välkommen till Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud!

Vår nya ultraljudsmottagning ligger i samma lokaler som BB-Stockholm Family Kungsholmen. Aleris UltraGyn har vårdavtal med Stockholms läns landsting.

Graviditetsultraljud

På vår mottagning på Kungsholmen utför vi ultraljud vid graviditet. Vi är specialutbildade barnmorskor med lång erfarenhet som arbetar för bästa möjliga tillgänglighet och kvalitet tillsammans med vänligt bemötande och professionellt omhändertagande.

Tillgång till läkare med specialistkunskap i fosterdiagnostik och ultraljud inom 24 timmar. Det gör att en läkare finns tillgänglig att ta emot dig inom 24 timmar, om barnmorskan misstänker något avvikande.

Remiss eller privat?

Alla barnmorskemottagningar och förlossningskliniker i Stockholm kan skicka remiss till Aleris UltraGyn för graviditetsultraljud. Men vi gör även privata ultraljud, utan remiss. Då får du själv stå för kostnaden, se prislista nedan:

  • Tidigt ultraljud 10v: 650:-
  • KUB: 1600:-
  • KUB tvillingar: 2000:-
  • Rutinultraljud: 700:-
  • Rutinultraljud tvillingar: 1400:-
  • Tillväxt: 700:-
  • Tillväxt tvillingar: 1400:-
  • NIPT inkl ultraljud, remiss samt rådgivning: 6500:-
  • Digitala bilder, alt pappersbilder: 150:-

Har du frågor?

Kontakta våra mottagningar på 08-587 101 99. Telefontid måndag-torsdag 8-15, fredag 8-12. Knappval; Ultraljudsenheten. Vi använder oss av Tele-Q och du blir erbjuden en tid då vi ringer upp dig.

Du kan också kontakta oss via 1177 e-tjänster.
För mer information se respektive mottagning under www.aleris.se/hitta/ultragyn/

KUB hos Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud i Stockholm

På Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud erbjuder vi olika typer av fosterdiagnostik med hjälp av ultraljud, till exempel KUB.

Vad innebär KUB?

KUB står för kombinerat ultraljud och blodprov och är en typ av fosterdiagnostik. Likt all annan fosterdiagnostik är KUB en frivillig undersökning. KUB visar på sannolikheten för att fostret har någon kromosomavvikelse, där den vanligaste avvikelsen är en extra kromosom 21, också känt som Downs syndrom.

Så går undersökningen till

Undersökningen består av två delar: ett blodprov och ett ultraljud. Blodprovet kan du ta så fort du har passerat graviditetsvecka 9 och ultraljudet genomförs i graviditetsvecka 11-14. Den bästa veckan för ultraljudet är i graviditetsvecka 12 plus någon eller några dagar. Om blodprovet har hunnit analyseras vid tiden för ultraljudsundersökningen får du svar på KUB direkt i samband med den.

Om du har frågor kring undersökningen eller vill boka en tid för KUB är du välkommen att höra av dig till oss på Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud!

Ultraljud för gravida
hos Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud i Stockholm

Olika ultraljud och undersökningar Hos Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud utför vi olika typer av ultraljud och undersökningar under g...

Läs mer

Fosterdiagnostik
hos Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud i Stockholm

Hos Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud utför vi fosterdiagnostik. Det kan hjälpa blivande föräldrar att ta reda på om det finns avvikelse...

Läs mer

NIPT-test
hos Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud i Stockholm

Hos Aleris UltraGyn utför vi testet NIPT (Non-Invasive Prenatal Test). Testet har en stor säkerhet och kan ge besked om eventuella kromosomf...

Läs mer

Rutinultraljud
hos Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud i Stockholm

På Aleris UltraGyn Kungsholmen Ultraljud genomför vi rutinultraljud. Varför ultraljud? Rutinultraljudet är en frivillig undersökning s...

Läs mer

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 17:00
Fredag : 08:00 - 15:00

Telefontider

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta